וזה כמובן לקראת הפסח ההולך וממשמש לו ברקע...ובכלל תחילת השבוע מבשר רק טובות...
לא תאמינו למה שנפל עלי היום פשוט משהו מטורףףףףף אני חייב לספר לכם ..
טוב אז ככה ..
זה התחיל אתמול בלילה בסביבות חצות לערך הפתעה לא קטנה המתינה לי .......
אני רואה איזה מודעה על מכירת טייפ סלילים אקאי לא רשום דגם לא רשום שום פרט מזהה
אחר אלא רק המחיר, והמחיר פשוט מה שקנה אותי , אני חייב לציין שהוא לא לפרסום - (המחיר של הטייפ סלילים).
טוב אני בתאום עם הבת של המוכרת מיכוון שזה הטלפון שהיה מפורסם התקשרתי אליה היום בסביבות הבוקר ככה ואמרתי לעצמי אם זה שלי זה שלי והוא ימתין לי עד מחר (כלומר היום בבוקר) ו-ווואלה המתין לי כמו דוב שממתין לארוחת הדבש שלו....
חברים אני מתקשר עונה לי בחורה שנשמעת דיי חמודה "שלום אני אומר זה בקשר לטייפ"
אנחנו מדברים על דה...ועל אה.....ואז אני שואל מה הדגם של הטייפ אקאי (כמובן טייפ סלילים)
מקבל איזה מספר ארוך בודק שניה ועונה לה טוב אני רוצה להגיע לקנות אותו אפשרי עכשיו ?
היא עונה "אני ידבר עם אמא שלי אם זה אפשרי שתגיע היום או עוד עכשיו?)
סבבה אני ממתין לתשובה היא חוזרת אלי ואמרת לי כן אתה מוזמן ...
בשמחה נכנס לאוטו מניע טס על 100 קמ"ש כי אחרת אויי לי מהשוטר שימתין לי בסיבוב....
מגיע עולה לגברת מלכה (האמא) ....שלום זה אני בקשר לטייפ.
(פגישה ראשונה שלי איתה אפילו לא דיברנו בטלפון...)
היא אומרת לי בבקשה תכנס אני נכנס מה אני רואה ?
ארון סטייל מזנון ישן כזה עם דלתות שסגורות ואטומות עליו היא פותחת ומציגה לי אותו
"פה אני כבר מקבל את שוק חיי ! ! ! "
את מה שראיתי אי אפשר לתאר עד כמה שפשוט נדהמתי לגלות אקאי חדש דנדש גם אם החברה הייתה רואה אותו הם פשוט היו משתינים במכנסיים ...חברים ח-ד-ש לגמרי פשוט לא להאמין ועוד עם כל הכבלים המקוריים שלו מושחלים להם מאחורי המזנון ואני מתחיל פה לחפור....יייאאללה מזיז תעניינים חייב לחלץ את "הבונבוניירה" שאני עומד לקחת ....והאקאי חברים חתיך מתמיד..תאמינו לי שתראו את התמונות תבינו כבר על מה כל המהומה..
אני מצליח אחרי מאמצים לא מועטים לשחרר את הכבלים המקוריים שלי מאחור
ה-RCA גם כן בחוץ עכשיו והופ אני שולף תכסף קחי גברת זה בשבילך .....(אני אומר)...
איזה תשובה אתם חושבים שאני מקבל עכשיו ? ? ? ?
תנסו לדמיין רגע מה קורה לי במצב הזה ? ? ? ? ? ? ? ? ?
אני שומע פתאום "מה זה מה שהבת שלי אמרה לך ? "
ועל מה זה אתם חושבים השאלה הזו שצצה לה פתאום ? ? ? ?
כן גברת זה בדיוק מה שהבת שלך פרסמה שם זה המחיר המדוייק וככה סיכמתי איתה ...
אתם לא תאמינו מה היא עונה לי עכשיו "תשמע זה שווה המון כסף" "אפילו לא השתמשנו בו כמעט" כך היא אומרת לי...
ואני כולי מבוייש "מצב לא נעים חבר'ה" טוב אני ממתין לתשובה והיא אומרת לי
"טוב אם ככה תתחדש לך ותהנה פשוט חשבתי שהיא יודעת מה המחיר שלו"
ואני מהנהן בראש (לא יודע מה לענות) יצאתי מנקודת הנחה שהיא הסכימה עם הגזירה ואכן כך היה למזלי הרב...בחיי שאלוהים אוהב אותי אתם פשוט לא תאמינו עד כמה....
ומשם אני רץ לכיוון האוטו לפני שמשהו עוד יתחרט לי וימשוך אותי מהחלון של המרפסת חזרה לקומה 2 "אווי לי כמה שאניי שונא מעליות"
מזה ברחתי כל עוד נפשי בי.....אפילו הצל שלי לא הצליח להשיג אותי........
מרוב שמחה ידעתי את חנן אפילו שהוא היה נורא עסוק אבל שמח בשמחתי...אני מאמין שבקרוב נשמע ממנו גם ............היום חברים אני הכי מאושר שבעולם ....מקווה שתשמחו בשימחתי..ולכן החלטתי לשתף גם אתכם גם "תודדדדדדדה לך אאאאאאאאאלוהים אוהב אותך " .
אגב גם אישתי קיבלה ממני כמה שיחות לפלאפון שלה קצת מתרידות מרוב שמחה.
כי שמחה זה אנחנו !
האמת שמרוב שראיתי שהוא חדש לגמריי שחכתי לבדוק אותו עם הוא בכלל עובד...
שאלה
ממתין לתגובות ממכם להמשך הסט הבא שבו אני יעלה גם תמונות רק אל תזילו ריררררררר...

') javascript:emoticon('
')