VMR9 RENDLESS
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אפשר, אבל רק תחת XP או MCE 2005 ובאפשרויות של WMP הם גם לא קוראים לזה ככה. אני אבדוק בשבילך כשאחשוב הביתה ואהיה מול ה HTPC. דרך אגב, השיפור המשמעותי ביותר שאתה יכול לעשות ב MCE 2005 או XP זה להוסיף את הפילטר reclock שמסנכרן בין ה renderer לשעון כרטיס המסך ובכך מעלים לחלוטין את בעיית ה Tearing.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
תודה לך,אפשר, אבל רק תחת XP או MCE 2005 ובאפשרויות של WMP הם גם לא קוראים לזה ככה. אני אבדוק בשבילך כשאחשוב הביתה ואהיה מול ה HTPC....
אני משתמש בXP
ואין לי MCE 2005
אגב אפשר הסבר קטן למה בVMR9 RENDLESS רואים "טוב יותר" ?
And the meek shall inherit the earth
...
...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
וואלה?? כל יום לומדים משהו!...Catskinner כתב:אפשר, אבל רק תחת XP או MCE 2005 ובאפשרויות של WMP הם גם לא קוראים לזה ככה. אני אבדוק בשבילך כשאחשוב הביתה ואהיה מול ה HTPC. דרך אגב, השיפור המשמעותי ביותר שאתה יכול לעשות ב MCE 2005 או XP זה להוסיף את הפילטר reclock שמסנכרן בין ה renderer לשעון כרטיס המסך ובכך מעלים לחלוטין את בעיית ה Tearing....
מאיפה מורידים את הפילטר הזה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

החלופה ל VMR9 Renderless היא השיטה הישנה יותר של overlay. ל overlay יש כמה בעיות, קודם כל הוא מוגבל לתצוגה על מסך אחד ויחיד, כך שאין אפשרות לתצוגת ווידאו בשני מסכים. הוא גם מוגבל להצגת ווידאו אחד ויחיד כך שאי אפשר לנגן 2 סרטונים במקביל. יש גם בעיה של איכות תמונה בהרבה כרטיסי מסך, לדוגמה לכרטיסים של Nvidia יש יישום פחות מוצלח של overlay.
VMR9 Renderless נוצר כדי לפתור את כל הבעיות הנ"ל וגם לתת ביצועים ואיכות תמונה משופרים, רק שהוא דורש חומרה ומערכת הפעלה התואמים ל Direct X 9 כך שזה בעצם מציב את הסף על XP וכרטיסי מסך מסדרת ה 6XXX ומעלה.
VMR9 Renderless נוצר כדי לפתור את כל הבעיות הנ"ל וגם לתת ביצועים ואיכות תמונה משופרים, רק שהוא דורש חומרה ומערכת הפעלה התואמים ל Direct X 9 כך שזה בעצם מציב את הסף על XP וכרטיסי מסך מסדרת ה 6XXX ומעלה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

איתי_הגיתי את reclock אפשר להוריד מכאן: http://reclock.free.fr/
צריך לשים לב לכמה דברים:
1. זה מתאים רק ל XP או ל MCE 2005, זה לא יעבוד תחת Vista - וגם לא צריך כי ה EVR מסונכרן ממילא - וכמובן שלא יעבוד תחת 2000
2. זה יעבוד רק אם אתה מגדיר את התצוגה כ Direct Draw. זה לא יעבוד עם הגדרת ברירת המחדל של Direct3D
3. זה לא יעבוד עם DXVA אז אל תנסה אפילו להפעיל האצת ווידאו בחומרה.
4. אתה עשוי להיתקל בבעיות בשמיעת מוזיקה. אצלי זה נפתר אבל אני לא ממש זוכר מה עשיתי.
אם כל הנ"ל לא הרתיע אותך אז קדימה, תוריד, תתקין, תבדוק שהאייקון של reclock הופך לירוק ואתה בדרך להנות סוף סוף מווידאו חלק, ללא קירטועים או tearing תחת XP.
מומלץ.
צריך לשים לב לכמה דברים:
1. זה מתאים רק ל XP או ל MCE 2005, זה לא יעבוד תחת Vista - וגם לא צריך כי ה EVR מסונכרן ממילא - וכמובן שלא יעבוד תחת 2000
2. זה יעבוד רק אם אתה מגדיר את התצוגה כ Direct Draw. זה לא יעבוד עם הגדרת ברירת המחדל של Direct3D
3. זה לא יעבוד עם DXVA אז אל תנסה אפילו להפעיל האצת ווידאו בחומרה.
4. אתה עשוי להיתקל בבעיות בשמיעת מוזיקה. אצלי זה נפתר אבל אני לא ממש זוכר מה עשיתי.
אם כל הנ"ל לא הרתיע אותך אז קדימה, תוריד, תתקין, תבדוק שהאייקון של reclock הופך לירוק ואתה בדרך להנות סוף סוף מווידאו חלק, ללא קירטועים או tearing תחת XP.
מומלץ.
Catskinner תוכל לתת לי עוד הגדרות מועילות כי אצלי כרגע האייקון מופיע בירוק ואז מתחלף לצהוב ובדקתי בגרף וה-Reclock מופיע כאודיו רינדר
אשמח אם תסביר לי כיצד לגרום לו לעבוד כראוי
אשמח אם תסביר לי כיצד לגרום לו לעבוד כראוי
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

Catskinner
ראיתי באופציות של MPC שיש צ'קבוקס להפוך ממה שאתה אומר, כלומר הם ממליצים על Direct3D, מה זה אומר? (ראה תמונה)
יש אפשרות לנתק את ה reclock ?
זה לא מפריע ל"מוזיקה" של הסרט, כלומר, לפסקול עצמו?
התמונות שצרפת לא נפתחות.
תודה!
אני ב XPזה מתאים רק ל XP או ל MCE 2005, זה לא יעבוד תחת Vista - וגם לא צריך כי ה EVR מסונכרן ממילא - וכמובן שלא יעבוד תחת 2000...
איפה אני מגדיר את זה?זה יעבוד רק אם אתה מגדיר את התצוגה כ Direct Draw. זה לא יעבוד עם הגדרת ברירת המחדל של Direct3D...
ראיתי באופציות של MPC שיש צ'קבוקס להפוך ממה שאתה אומר, כלומר הם ממליצים על Direct3D, מה זה אומר? (ראה תמונה)
אני לא עובד עם DXVA בד"כ, כי זה עושה אצלי מלא רעשים בתמונה, (כרטיס 8600) אני מסתמך על מעבד חזק, אבל מה קורה כשאני מנגן סרט BR ב PDVD ואז היא משתמשת ב DXVA ?זה לא יעבוד עם DXVA אז אל תנסה אפילו להפעיל האצת ווידאו בחומרה....
יש אפשרות לנתק את ה reclock ?
אני לא שומע מוזיקה מהמחשב בעיקרון, אבל אשמח לדעת שאין בעיה בתחום הזה, או שזה פתיר. איזה סוג של בעיות?אתה עשוי להיתקל בבעיות בשמיעת מוזיקה. אצלי זה נפתר אבל אני לא ממש זוכר מה עשיתי....
זה לא מפריע ל"מוזיקה" של הסרט, כלומר, לפסקול עצמו?
לא עדיף לי בעקרון לעבור לוויסטה ב HTPC, ברמה הכללית, לא רק בגלל ה tearing?אם כל הנ"ל לא הרתיע אותך אז קדימה, תוריד, תתקין, תבדוק שהאייקון של reclock הופך לירוק ואתה בדרך להנות סוף סוף מווידאו חלק, ללא קירטועים או tearing תחת XP....
התמונות שצרפת לא נפתחות.
תודה!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

גם אצלי זה לא עושה כלום, אז איפה אתה מגדיר Direct Draw כמו שאמרת?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

FIRE_WIRE
תודה.
Catskinner
לא ענית לי על השאלות...
מה קורה עם ניגון BR דרך PDVD?
שם יש שימוש ב DXVA.
יש אפשרות לנתק את הרי-קלוק?
תודה.
Catskinner
לא ענית לי על השאלות...
מה קורה עם ניגון BR דרך PDVD?
שם יש שימוש ב DXVA.
יש אפשרות לנתק את הרי-קלוק?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא מנגן bluray (בזבוז מקום בדיסק לתוספת איכות שולית) ותוכנת PDVD לא מתקרבת למחשבים אצלי בבית. אם תסתכל במסך ההגדרות הראשון שלי תראה שיש התייחסות בתוכנה ל PowerDVD. אם זה עובד זה כבר סיפור אחר. למה שלא תנסה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

פחות או יותר. ב WMP11 זה נמצא במקום אחר בתפריטים. נדמה לי שהם קוראים לזה High Quality. לא יצא לי לבדוק את הנושא אתמול בערב בבית אחרת הייתי מדביק כאן תמונת לכידת מסך.