המלצה לכרטיס מסך לHTPC?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הכרטיס שרציתי לא נמצא. :(

אשמח להמלצות לכרטיס מסך לHTPC בסביבות 600 ש"ח.

1. להרצת משחקים ( אני לא גיימר כבד.)
2. עם חיבורי SPDIF וHDMI - לסרטים וחיבור לפלזמה. בכמה כרטיסים הבנתי שניתן לחבר סאונד דרך לוח האם לכרטיס דרך SPDIF ואז הHDMI יעביר גם סאונד.
3. עם קירור פסיבי ( ללא מאוורר).
4. שיתאים למארז ANTEC NSK2480.

תודה על כל המלצה בנושא.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

מה רע בלוח האם מבוסס הצ'יפסט החדש 780G? יש לו כרטיס מסך מובנה יחסית חזק שיכול להריץ משחקים בינוניים, עם יכולת Cross Fire, כלומר טכנולוגיה שמאפשרת לשתף את כוח העיבוד שלו עם כרטיס מסך נוסף אם תרצה להוסיף בעתיד.
אם אתה מתעקש על כרטיס מסך לא מובנה, לך על כרטיס המבוסס על הצ'יפ סט של ATI, ה-HD3850. תמורה נהדרת למחיר, וכרטיס יחסית קטן ולא עם צריכת הספק גבוהה מדי.

oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

pixies כתב:מה רע בלוח האם מבוסס הצ'יפסט החדש 780G? יש לו כרטיס מסך מובנה יחסית חזק שיכול להריץ משחקים בינוניים, עם יכולת Cross Fire, כלומר טכנולוגיה שמאפשרת לשתף את כוח העיבוד שלו עם כרטיס מסך נוסף אם תרצה להוסיף בעתיד.
אם אתה מתעקש על כרטיס מסך לא מובנה, לך על כרטיס המבוסס על הצ'יפ סט של ATI, ה-HD3850. תמורה נהדרת למחיר, וכרטיס יחסית קטן ולא עם צריכת הספק גבוהה מדי.
...
יש לי כבר לוח אם של ג'יגבייט G33M S2

ומעבד E8400

פיטר
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

טיפה יותר מדי דרישות בתקציב די קטן.

האפשרויות כמו שאני רואה אותם זה או Sapphire ATI RADEON 2600XT 512MB DDR3 שעולה 600 בדיוק, יחזיק משחקים בצורה סבירה (לא Crisis על מדיום כן, אלה NFS על מדיום, נגיד) ובעל האצת חומרה וכל התוספות. נוסף אם אני לא טועה, ניתן להעביר ע"י מתאם DVI-HDMI את הוידאו+אודיו על כבל HDMI אחד. תבדוק את הנושא

אם אתה מוכן להשקיע טיפה יותר, 9600GT / 3850HD יושבים באזור ה900 (גרסאות ה512 בלבד!) והם יתנו תמורה טובה בהרבה לכסף. לפי דעתי לפחות.

פיטר.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”