SAMSUNG PS42Q91H או PANASONIC PV7
הי,
צימצמתי את המסך שאני רוצה לשניים:
SAMSUNG PS42Q91H
PANASONIC PV7
מישהו מוכן להמליץ מה עדיף?
ראיתי את שניהם בחנות והיה נדמה לי שבפאנסוניק התמונה קצת רועשת. בסמסונג התמונה הייתה חלקה יותר. האם נדמה לי או שהסמסונג טובה יותר?
צימצמתי את המסך שאני רוצה לשניים:
SAMSUNG PS42Q91H
PANASONIC PV7
מישהו מוכן להמליץ מה עדיף?
ראיתי את שניהם בחנות והיה נדמה לי שבפאנסוניק התמונה קצת רועשת. בסמסונג התמונה הייתה חלקה יותר. האם נדמה לי או שהסמסונג טובה יותר?
הבנתי מהאתר ומאנשים שמבינים שפנאסוניק הם מס 2 בשוק הפלאזמות אבל קצת מבאס אותי לקנות משהו שאמור להיות איכות יפנית אבל מיוצר בסין או בספרד.
מן הסתם האיכות כבר לא תהיה זהה.
הסתכלתי על הטלוויזיה ב-Z MAX וגם שם לא ממש ראיתי תמונה חלקה. המוכר אמר שבבית אני אראה תמונה חלקה ב- 40 אחוז יותר.
כששאלתי על התחייבות לפיקסלים שרופים הוא אמר לי שאין דבר כזה בפלאזמות...וזה היה מוזר לי כי כולכם ציינתם את הדבר כקיים.
ההתלבטות לא נגמרה כי פאנסוניק אומנם מדורגת שניה אבל בסמסונג עדיין ראיתי יותר חלק. מה גם שנראה לי מוזר שכבר יש שני דגמים מתקדמים יותר בתקופה קצרה כל כך מה שאולי מעיד שה- PV7 היא באמת לא מציאה
מן הסתם האיכות כבר לא תהיה זהה.
הסתכלתי על הטלוויזיה ב-Z MAX וגם שם לא ממש ראיתי תמונה חלקה. המוכר אמר שבבית אני אראה תמונה חלקה ב- 40 אחוז יותר.
כששאלתי על התחייבות לפיקסלים שרופים הוא אמר לי שאין דבר כזה בפלאזמות...וזה היה מוזר לי כי כולכם ציינתם את הדבר כקיים.
ההתלבטות לא נגמרה כי פאנסוניק אומנם מדורגת שניה אבל בסמסונג עדיין ראיתי יותר חלק. מה גם שנראה לי מוזר שכבר יש שני דגמים מתקדמים יותר בתקופה קצרה כל כך מה שאולי מעיד שה- PV7 היא באמת לא מציאה
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
פיקסלים פגומים זו מחלה ידועה בכל המסכים הדקים.
גם ב LCD וגם בפלזמה אבל לדעתי יש יותר סיכוי שבסמסונג יהיו לך פיקסליפ פגומים/שרופים ויש עוד יותר סיכוי שלא יחליפו לך את המסך אם יהיו לך מספר מועט של פיקסלים.
בפנסוניק מישהו אמר לי שאחד לאלף מסכים יש פיקסלים פגומים אבל אני לא התנסיתי עדיין בפנסוניק.
אבל אם ראית יותר טוב בסמסונג תיקח אותה אבל תחשוב טוב לפני זה.
גם ב LCD וגם בפלזמה אבל לדעתי יש יותר סיכוי שבסמסונג יהיו לך פיקסליפ פגומים/שרופים ויש עוד יותר סיכוי שלא יחליפו לך את המסך אם יהיו לך מספר מועט של פיקסלים.
בפנסוניק מישהו אמר לי שאחד לאלף מסכים יש פיקסלים פגומים אבל אני לא התנסיתי עדיין בפנסוניק.
אבל אם ראית יותר טוב בסמסונג תיקח אותה אבל תחשוב טוב לפני זה.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני מאוד אהבתי את ה Q91 של סמסונג.
לדעתי אחד המסכים שבאמת נותנים עלות תועלת מקסימאלית בתחום הזה.
אני הייתי בודק שבעתיים מאיזה חנות רוכשים ומתעקש על אחריות מקורית של סמליין.
לדעתי שווה את השקט הנפשי.
לדעתי שווה את השקט הנפשי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- המלך
- חבר מכור קשה

לא יהיה לו שום שקט נפשי עם אחריות מקורית של סמליין.crusader כתב:אני מאוד אהבתי את ה Q91 של סמסונג.
לדעתי שווה את השקט הנפשי....
אחריות מקורית לא מבטיחה כלום.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
המלך,
אחריות מקורית אומנם לא מבטיחה כלום, גם ביטוח חיים לא ממש מבטיח כלום, ציניות זה אחלה, ברשותך בו נדבוק בעובדות.
אחריות מקורית בהחלט יכולה לצמצם עוגמת נפש בכמה עשרות אחוזים, יש כאלה שזה שווה עבורם, יש כאלה שלא...
הכל אינדבידואלי.
אחריות מקורית אומנם לא מבטיחה כלום, גם ביטוח חיים לא ממש מבטיח כלום, ציניות זה אחלה, ברשותך בו נדבוק בעובדות.
אחריות מקורית בהחלט יכולה לצמצם עוגמת נפש בכמה עשרות אחוזים, יש כאלה שזה שווה עבורם, יש כאלה שלא...
הכל אינדבידואלי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
יש לי מכר בסמליין אז אני קונה דרכו ישירות מהם כך שאני רגוע לגבי האחריות..
אבל אני ללא ספק אתעקש איתם ואוודא שיחליפו במידה של פיקסלים פגומים לפני שהם יראו את הכסף. לאור הסיפורים ששמעתי פה על סמליין למדתי שצריך להיות זהיר. אם זה יובטח לי כנראה שאקנה את ה- Q91 וזהו. מה גם שההבדל ביניהם לגבי הוא 2000 שקל.
מלך, לגבי הפנאסוניק אני מניח שאתה צודק. כנראה שהפנאסוניק יותר אמינים כי בחנות באמת הבטיחו לי שיחליפו לי גם אחרי חודש אם יהיה אפילו פיקסל אחד שרוף והם היו מוכנים להתחייב לי על זה. המחיר גם היה טוב. 10000 ל- PV7 נשמע לי עסק לא רע.
תודה על העזרה!!
אבל אני ללא ספק אתעקש איתם ואוודא שיחליפו במידה של פיקסלים פגומים לפני שהם יראו את הכסף. לאור הסיפורים ששמעתי פה על סמליין למדתי שצריך להיות זהיר. אם זה יובטח לי כנראה שאקנה את ה- Q91 וזהו. מה גם שההבדל ביניהם לגבי הוא 2000 שקל.
מלך, לגבי הפנאסוניק אני מניח שאתה צודק. כנראה שהפנאסוניק יותר אמינים כי בחנות באמת הבטיחו לי שיחליפו לי גם אחרי חודש אם יהיה אפילו פיקסל אחד שרוף והם היו מוכנים להתחייב לי על זה. המחיר גם היה טוב. 10000 ל- PV7 נשמע לי עסק לא רע.
תודה על העזרה!!
- המלך
- חבר מכור קשה

זה לא היה בציניות.
אני באמת חושב כך.
אבל אם הוא יחליט ללכת על סמסונג הוא צריך לדעת שאם יהיו לו שניים שלושה פיקסלים פגומים/תקועים לא יחליפו לו את המסך.
אני מקווה בשבילו שהוא יקבל מסך נקי אבל השירות שלהם גרוע לדעתי.
אני באמת חושב כך.
אבל אם הוא יחליט ללכת על סמסונג הוא צריך לדעת שאם יהיו לו שניים שלושה פיקסלים פגומים/תקועים לא יחליפו לו את המסך.
אני מקווה בשבילו שהוא יקבל מסך נקי אבל השירות שלהם גרוע לדעתי.
לאור מה שקראתי פה אני בהחלט אתנה את הקניה שלי בהתחייבות מהם להחליף לי אם יהיה אפילו פיקסל אחד שרוף. אם הם לא יוכלו להבטיח לי אז אני אקנה כבר את הפנאסוניק. כי לגביה היו מוכנים להתחייב.
אין לי סלון ל-50 אינץ'.. והאמת שאחרי שבועיים של המון לבטים עד שסוף סוף החלטתי לקנות פלזמה וכבר בחרתי 2 דגמים שהכי מצאו חן בעיני מבחינת המחיר והראות שלא בא לי אפילו ללכת לחנות לראות את ה- LG שהצעת. זה רק ישגע אותי יותר ואני בסוף לא אקנה כלום...
אבל תודה בכל אופן על ההצעה!
אין לי סלון ל-50 אינץ'.. והאמת שאחרי שבועיים של המון לבטים עד שסוף סוף החלטתי לקנות פלזמה וכבר בחרתי 2 דגמים שהכי מצאו חן בעיני מבחינת המחיר והראות שלא בא לי אפילו ללכת לחנות לראות את ה- LG שהצעת. זה רק ישגע אותי יותר ואני בסוף לא אקנה כלום...
אבל תודה בכל אופן על ההצעה!
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מה המרחק צפייה שלך?yaron10 כתב:לאור מה שקראתי פה אני בהחלט אתנה את הקניה שלי בהתחייבות מהם להחליף לי אם יהיה אפילו פיקסל אחד שרוף. אם הם לא יוכלו להבטיח לי אז אני אקנה כבר את הפנאסוניק. כי לגביה היו מוכנים להתחייב.
אין לי סלון ל-50 אינץ'.. והאמת שאחרי שבועיים של המון לבטים עד שסוף סוף החלטתי לקנות פלזמה וכבר בחרתי 2 דגמים שהכי מצאו חן בעיני מבחינת המחיר והראות שלא בא לי אפילו ללכת לחנות לראות את ה- LG שהצעת. זה רק ישגע אותי יותר ואני בסוף לא אקנה כלום...![]()
אבל תודה בכל אופן על ההצעה!...
אתה יודע כמה אנשים יש שחשבו שאין להם סלון ל-50 אינץ' וקנו 42 ואחר כך התחרטו?
אם יש לך לפחות 3 מטר אז 50 בא בחשבון בהחלט.
ובתור אחד שראה את כל ה-3 לטעמי ה-LG היא התמורה הטובה ביותר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- המלך
- חבר מכור קשה

4 מטר זה מצויין ל 50 אינץ'.yaron10 כתב:יש לי 4 מטר אבל בחנויות ה- 50 נראית ענקית. לא בא לי לשבת בבית ולהתחיל לסרוק את התמונה כמו בשורה הראשונה בקולנוע.
אני אסתפק כרגע ב- 42. בעתיד לבוא מן הסתם המחירים והרצונות שלי ישתנו ואז אחליף למשהו יותר יקר ואיכותי...
אם אתה יכול לקנות 50 אינץ' אתה לא תסלח לעצמך שלא קנית.
היתה אצלי הסמסונג 50Q91 במשך שבועיים ואני יכול להבטיח לך שלאחר מספר ימים כבר התרגלתי לגודל.
עכשיו אני מחכה לפנסוניק.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
חבר חדש,yaron10 כתב:יש לי 4 מטר אבל בחנויות ה- 50 נראית ענקית. לא בא לי לשבת בבית ולהתחיל לסרוק את התמונה כמו בשורה הראשונה בקולנוע.
אני אסתפק כרגע ב- 42. בעתיד לבוא מן הסתם המחירים והרצונות שלי ישתנו ואז אחליף למשהו יותר יקר ואיכותי...
אתה מכיר את המשפט "אין חכם כבעל נסיון"?
לי יש 50 ממרחק 4-4.3 מטר והלוואי והיה לי תקציב ל-60.
זה ממש אבל ממש לא כמו בקולנוע.
תעשה מה שאתה מבין, אבל אם תקנה 42 אני מוכן לשים את הפיוניר שלי בתור התערבות שלא יחלוף זמן רב ואתה תבכה על כך.
אם אתה בכל זאת לא מוכן לשמוע, ראיתי באחד המוספים ביום שישי את ה-42X01 של היטאצ'י ב-11000, אולי יהיה שווה לך להשקיע ל-FHD כבר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם