עבודות גבס - עזרה
שלום לכל חברי הפורום התחלתי לעסוק קצת עם גבס דברים פשוטים כמו מדפים מגבס ודברים דומים.. רציתי לעבור לעבודות קצת יותר מורכבות כמו ריבועים מגבס וכדומה אשמח מאוד אם תוכלו לספק לי איזה מדריך או אתר שילמד אותי איך עושים זאת.. לדוגמא איך עושים ריבוע מהפרופילים - זאת אומרת ריבוע תלד מימדי ולא דו מימדי עיזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
גבס- בנייה עצמית
אני במהלך החודשים האחרונים בונה יחידת דיור שלמה כמעט (קירות ומחיצה) מגבס.
אתה לא צריך נסיון ולא יותר מדי ידע קודם, אבל מה אתה כן צריך...
קודם כל תקנה מספרי פח. אל תתקמצן ותקנה את אלו שעולות 20 ש"ח אבל גם אל תשתגע ותקנה את אלה באזור המאה שקלים. אני קניתי מספרי פח בדרגת ביניים באזור 50 שח ואני מאוד מרוצה מהן בינתיים. לפני שנתיים בערך קניתי את המספריים הפשוטות ובקושי עבדתי איתן והן נתקעו, לא קפצו חזרה והיה לי ממש לא נוח (אפילו סיוט) לעבוד איתן.
לגבי העבודה עצמה, תקנה כמה ניצבים, מסלולים ולוח אחד ותתחיל לשחק. אם אין לך ניסיון בכלל אז אולי הראשון לא יצליח בדיוק כמו שתרצה אבל השני יהיה יותר טוב. אתה תראה שככל שתשחק עם זה יותר יקפצו לך מלא רעיונות. תחשוב אם אתה רוצה להשחיל חשמל בפנים ולשים תאורה (ספוטים) או כל מיני דברים....
שיהיה המון בהצלחה ואם אתה צריך עזרה עם משהו אני חולה DIY תשלח לי בפרטי ונדבר
לירן
אתה לא צריך נסיון ולא יותר מדי ידע קודם, אבל מה אתה כן צריך...
קודם כל תקנה מספרי פח. אל תתקמצן ותקנה את אלו שעולות 20 ש"ח אבל גם אל תשתגע ותקנה את אלה באזור המאה שקלים. אני קניתי מספרי פח בדרגת ביניים באזור 50 שח ואני מאוד מרוצה מהן בינתיים. לפני שנתיים בערך קניתי את המספריים הפשוטות ובקושי עבדתי איתן והן נתקעו, לא קפצו חזרה והיה לי ממש לא נוח (אפילו סיוט) לעבוד איתן.
לגבי העבודה עצמה, תקנה כמה ניצבים, מסלולים ולוח אחד ותתחיל לשחק. אם אין לך ניסיון בכלל אז אולי הראשון לא יצליח בדיוק כמו שתרצה אבל השני יהיה יותר טוב. אתה תראה שככל שתשחק עם זה יותר יקפצו לך מלא רעיונות. תחשוב אם אתה רוצה להשחיל חשמל בפנים ולשים תאורה (ספוטים) או כל מיני דברים....
שיהיה המון בהצלחה ואם אתה צריך עזרה עם משהו אני חולה DIY תשלח לי בפרטי ונדבר
לירן
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
מדריך מצולם נוסף מעולה.
http://www.orbond.co.il/kahal.html
(נראה לי ששבוע שעבר הם העלו אותו)
בנוסף למישהו יש הדרכה (או יכול להסביר על רגל אחת) על התקנת קירות מגבס או תיקרה אקוסטית?
שחר,
http://www.orbond.co.il/kahal.html
(נראה לי ששבוע שעבר הם העלו אותו)
בנוסף למישהו יש הדרכה (או יכול להסביר על רגל אחת) על התקנת קירות מגבס או תיקרה אקוסטית?
שחר,
עבודות גבס - מאמר והמלצה
לפני כמה ימים נתקלתי במאמר שמדבר על עבודות גבס. יש שם קישור לבחור בשם מעין אברהם שנראה לי די רציני בכל מה שקשור לגבס.