חושב על בלו ריי
-
shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
התחלתי לאחרונה לחשוב על שדרוג ל HD .
מישהו יכול להמליץ על נגן בלו-ריי, אבל עם יציאות אנלוגיות (הרסיבר שלי לא תומך בפורמטים החדשים).
דבר שני, מישהו יודע היכן ניתן לשכור סרטי בלו-ריי באיזור מודיעין או השרון (שם אני עובד).
מישהו יכול להמליץ על נגן בלו-ריי, אבל עם יציאות אנלוגיות (הרסיבר שלי לא תומך בפורמטים החדשים).
דבר שני, מישהו יודע היכן ניתן לשכור סרטי בלו-ריי באיזור מודיעין או השרון (שם אני עובד).
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
ניתן להשכיר בבלוקבאסטר או בקינו.. יש כזה דבר בלוריי עם יציאות אנלוגיות? נשמע טוב.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
הנגן של DENON החדש בטח יהיה טוב באנלוגי (הדגם הגבוה 3800, לא ה-transport)StonedJunglist כתב:ניתן להשכיר בבלוקבאסטר או בקינו.. יש כזה דבר בלוריי עם יציאות אנלוגיות? נשמע טוב....
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... slickdeals
ונישאר לך עודף לאונקיו 605
ונישאר לך עודף לאונקיו 605
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לכן כתבתי לו שבמחיר של ה lx 70 הוא יכול לרכוש את הסמסונג + רסיבר שכן תומך
.......מלבד זאת קח עצה ידידותית אל תמהר לרכוש , טכנולוגיה דור ראשון תמיד על הפנים ותמיד יקרה , הדור השני כבר יצא , ואם תמתין מעט תקבל מכשירים דור שלישי במחיר הרבה יותר סביר ומשודרגים "ומיוצבים" עם כל תיקוני "הבעיות" מהדור הראשון והשני , מה גם שאז השוק מבחינת תכנים יתקדם/ יתמלא ואז הקניה יותר חכמה גם מבחינת מחיר , גם מבחינת מכשיר , וגם מבחינת תזמון - הווה אומר יש יותר תכנים ויש מה לעשות עם המכשיר ........לכן את תרוץ , תן לחנויות להישאר עם המכשירים הראשוניים והיקרים האלו ..... החדשים כבר בדרך והחפזון מן השטן !
.......מלבד זאת קח עצה ידידותית אל תמהר לרכוש , טכנולוגיה דור ראשון תמיד על הפנים ותמיד יקרה , הדור השני כבר יצא , ואם תמתין מעט תקבל מכשירים דור שלישי במחיר הרבה יותר סביר ומשודרגים "ומיוצבים" עם כל תיקוני "הבעיות" מהדור הראשון והשני , מה גם שאז השוק מבחינת תכנים יתקדם/ יתמלא ואז הקניה יותר חכמה גם מבחינת מחיר , גם מבחינת מכשיר , וגם מבחינת תזמון - הווה אומר יש יותר תכנים ויש מה לעשות עם המכשיר ........לכן את תרוץ , תן לחנויות להישאר עם המכשירים הראשוניים והיקרים האלו ..... החדשים כבר בדרך והחפזון מן השטן !
-
shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אתה צודק לחלוטין, אבל אתה גם בטח מכיר את ההרגשה "שחייך עומדים להשתנות לאחר השדרוג הזה" , אז ככה אני מרגיש לגבי מכשיר זה.bossgt6 כתב:לכן כתבתי לו שבמחיר של ה lx 70 הוא יכול לרכוש את הסמסונג + רסיבר שכן תומך
.......מלבד זאת קח עצה ידידותית אל תמהר לרכוש , טכנולוגיה דור ראשון תמיד על הפנים ותמיד יקרה , הדור השני כבר יצא , ואם תמתין מעט תקבל מכשירים דור שלישי במחיר הרבה יותר סביר ומשודרגים "ומיוצבים" עם כל תיקוני "הבעיות" מהדור הראשון והשני , מה גם שאז השוק מבחינת תכנים יתקדם/ יתמלא ואז הקניה יותר חכמה גם מבחינת מחיר , גם מבחינת מכשיר , וגם מבחינת תזמון - הווה אומר יש יותר תכנים ויש מה לעשות עם המכשיר ........לכן את תרוץ , תן לחנויות להישאר עם המכשירים הראשוניים והיקרים האלו ..... החדשים כבר בדרך והחפזון מן השטן !...
יכול להיות שעוד כמה ימים, ההתלהבות תרד קצת.
שמוליק ו.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

מכיר את ההרגשה - הכל בבלאת , אל תתן להרגשה לתעתע בך , אני הייתי עד לא מזמן עם טלוויזיה של 29 אינץ , רכשתי לפני איזה חודש וחצי בערך 46 טושיבה ספינת הדגל , בדיוק אחרי שבועיים נגמרה ההתלהבות , והכל חוזר על מקומו , התרגלתי וזה נראה לי מסך רגיל לכל דבר ..........וכן אני מדבר על טלוויזיה , ולא על מכשיר שתצטרך תכנים בשבילו שכעת מצומצמים ביותר .......באנגלית אומרים בולשיט , בתימנית אומרים כארטא דארטא , אם תרצה גם במרוקאית או עיראקית אני ארשום לך ........ שמע לי תהיה חכם ההרגשה שאתה כל כך מצפה לה תתמוגג מהר במיוחד עכשיו , אבל בעוד מס חודשים כשתוכל להפיק יותר תועלת מהמכשיר אולי ההרגשה שלך תחזיק מעמד יותר זמן...........היה חכם ! שמור על הכסף בכיס , אל תמהר להוציא אותו , תן לחברות לעשות שמיניות , לשדרג, להוסיף פיצ'רים , ולעבוד קשה , לרדוף אחרי הזנב של עצמן ולהוציא מכשירי ראוי יותר במחיר שווה לכל נפש , ורק אז תרכוש , זו דעתי הצנועה .