חושב על בלו ריי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shmulikwe פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

התחלתי לאחרונה לחשוב על שדרוג ל HD .

מישהו יכול להמליץ על נגן בלו-ריי, אבל עם יציאות אנלוגיות (הרסיבר שלי לא תומך בפורמטים החדשים).

דבר שני, מישהו יודע היכן ניתן לשכור סרטי בלו-ריי באיזור מודיעין או השרון (שם אני עובד).
שמוליק ו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה התקציב?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

ניתן להשכיר בבלוקבאסטר או בקינו.. יש כזה דבר בלוריי עם יציאות אנלוגיות? נשמע טוב.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

StonedJunglist כתב:ניתן להשכיר בבלוקבאסטר או בקינו.. יש כזה דבר בלוריי עם יציאות אנלוגיות? נשמע טוב.
...
הנגן של DENON החדש בטח יהיה טוב באנלוגי (הדגם הגבוה 3800, לא ה-transport)

shmulikwe פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

MartinHSabag כתב:מה התקציב?
...
לא יותר מ 6000 ש"ח.
מעבר לזה אני בצרות עם הבוסית.
שמוליק ו.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

תיקח בלונדון
http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page ... ct_ID/3681
עם החזר VAT יהיה 5100

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #7 

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... slickdeals
ונישאר לך עודף לאונקיו 605
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

shmulikwe פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

מחיר מצויין.
האם אין בעייה של אזורים כמו ב DVD ?
שמוליק ו.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #9 

BD-P1400 ו-LX70 לא מבצעים פענוח לפורמטים החדשים אלא שולחים אותם כ-Bitstream, כך שבמקרה שלך זו בעיה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

לכן כתבתי לו שבמחיר של ה lx 70 הוא יכול לרכוש את הסמסונג + רסיבר שכן תומך
.......מלבד זאת קח עצה ידידותית אל תמהר לרכוש , טכנולוגיה דור ראשון תמיד על הפנים ותמיד יקרה , הדור השני כבר יצא , ואם תמתין מעט תקבל מכשירים דור שלישי במחיר הרבה יותר סביר ומשודרגים "ומיוצבים" עם כל תיקוני "הבעיות" מהדור הראשון והשני , מה גם שאז השוק מבחינת תכנים יתקדם/ יתמלא ואז הקניה יותר חכמה גם מבחינת מחיר , גם מבחינת מכשיר , וגם מבחינת תזמון - הווה אומר יש יותר תכנים ויש מה לעשות עם המכשיר ........לכן את תרוץ , תן לחנויות להישאר עם המכשירים הראשוניים והיקרים האלו ..... החדשים כבר בדרך והחפזון מן השטן !

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

shmulikwe פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

bossgt6 כתב:לכן כתבתי לו שבמחיר של ה lx 70 הוא יכול לרכוש את הסמסונג + רסיבר שכן תומך
.......מלבד זאת קח עצה ידידותית אל תמהר לרכוש , טכנולוגיה דור ראשון תמיד על הפנים ותמיד יקרה , הדור השני כבר יצא , ואם תמתין מעט תקבל מכשירים דור שלישי במחיר הרבה יותר סביר ומשודרגים "ומיוצבים" עם כל תיקוני "הבעיות" מהדור הראשון והשני , מה גם שאז השוק מבחינת תכנים יתקדם/ יתמלא ואז הקניה יותר חכמה גם מבחינת מחיר , גם מבחינת מכשיר , וגם מבחינת תזמון - הווה אומר יש יותר תכנים ויש מה לעשות עם המכשיר ........לכן את תרוץ , תן לחנויות להישאר עם המכשירים הראשוניים והיקרים האלו ..... החדשים כבר בדרך והחפזון מן השטן !
...
אתה צודק לחלוטין, אבל אתה גם בטח מכיר את ההרגשה "שחייך עומדים להשתנות לאחר השדרוג הזה" , אז ככה אני מרגיש לגבי מכשיר זה.
יכול להיות שעוד כמה ימים, ההתלהבות תרד קצת.
שמוליק ו.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

מכיר את ההרגשה - הכל בבלאת , אל תתן להרגשה לתעתע בך , אני הייתי עד לא מזמן עם טלוויזיה של 29 אינץ , רכשתי לפני איזה חודש וחצי בערך 46 טושיבה ספינת הדגל , בדיוק אחרי שבועיים נגמרה ההתלהבות , והכל חוזר על מקומו , התרגלתי וזה נראה לי מסך רגיל לכל דבר ..........וכן אני מדבר על טלוויזיה , ולא על מכשיר שתצטרך תכנים בשבילו שכעת מצומצמים ביותר .......באנגלית אומרים בולשיט , בתימנית אומרים כארטא דארטא , אם תרצה גם במרוקאית או עיראקית אני ארשום לך ........ שמע לי תהיה חכם ההרגשה שאתה כל כך מצפה לה תתמוגג מהר במיוחד עכשיו , אבל בעוד מס חודשים כשתוכל להפיק יותר תועלת מהמכשיר אולי ההרגשה שלך תחזיק מעמד יותר זמן...........היה חכם ! שמור על הכסף בכיס , אל תמהר להוציא אותו , תן לחברות לעשות שמיניות , לשדרג, להוסיף פיצ'רים , ולעבוד קשה , לרדוף אחרי הזנב של עצמן ולהוציא מכשירי ראוי יותר במחיר שווה לכל נפש , ורק אז תרכוש , זו דעתי הצנועה .

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”