הי,
התחדשתי במחשב עם לוח ASUS M3A78-EMH HDMI וחיברתי למסך LCD של Toshiba מדגם 42C3500PG בעזרת כבל PC רגיל.
אני לא מצליח להגיע לרזולוציה המתאימה למסך כך שהתמונה תתפרס על כל המסך. היא מתאים כרגע היא 1280x768 ואני יודע שאני צריך לעלות למשהו כמו 1360x768 (נראה שהמסך אינו תומך ב- 1280x720).
אני משתמש בכרטיס מסך שהגיע על לוח האם והתקנתי את כל הדרייברים שהגיעו איתו אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לרזולוציה המתאימה.
יכול להיות שכרטיס מסך אינו תומך בה ?
בעית רזולוציה ב- M3A78-EMH
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
נסה לאפשר בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך להציג את כל הרזולוציות האפשריות, ולא רק את אלה ש"נתמכות". כרגע הוא כנראה מראה לך רק רזולוציות שהוא חושב שהמסך תומך בהן.
אם זה לא יצליח, נסה את חיבור ה-HDMI ואז סביר להניח שתצליח יותר להציג תמונה באיכות טובה (אם לא 1360 על 768, אז רזולוציות כמו 1280 על 768 או 1280 על 720 בטוח ייראו מצויין ועל כל המסך).
אם זה לא יצליח, נסה את חיבור ה-HDMI ואז סביר להניח שתצליח יותר להציג תמונה באיכות טובה (אם לא 1360 על 768, אז רזולוציות כמו 1280 על 768 או 1280 על 720 בטוח ייראו מצויין ועל כל המסך).
חיבור HDMI
חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך HDMI. המחשב מזהה אותה אבל לא מראה בו תמונה - רק מסך כחול חלק. שיחקתי הרבה בהגדרות את התוכנה של ATI אבל לא עוזר כלום.
המחשב מחובר במקביל למסך מחשב רגיל דרך חיבור מחשב רגיל ולטלויזיית LCD ב- HDMI.
זה נראה מוזר מאוד שמצד אחד המחשב מזהה את הטלוויזיה ומצד שני לא רואים בה כלום.
מישהו מכיר / התנסה בתופעה כזו ?
המחשב מחובר במקביל למסך מחשב רגיל דרך חיבור מחשב רגיל ולטלויזיית LCD ב- HDMI.
זה נראה מוזר מאוד שמצד אחד המחשב מזהה את הטלוויזיה ומצד שני לא רואים בה כלום.
מישהו מכיר / התנסה בתופעה כזו ?