המלצה למיני סידרה - John Adams
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
עם פול ג'יאמטי, בתפקיד ג'ון אדמס, הנשיא השני של ארה"ב.
סידרה איכותית, עשויה ריאליסטי, עם תמורה מלאה בתמונה (HD) וסאונד, שעור הסטוריה על עצמאות האומה האמריקאית, מזווית חדשה ומענינת.
מומלץ!
http://www.hbo.com/films/johnadams
סידרה איכותית, עשויה ריאליסטי, עם תמורה מלאה בתמונה (HD) וסאונד, שעור הסטוריה על עצמאות האומה האמריקאית, מזווית חדשה ומענינת.
מומלץ!
http://www.hbo.com/films/johnadams
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
איתי,
אני בפרק שלוש וזה ממש מרתק.
כל האינטרקציה בין הדמויות, חלקן מוכרות מאוד לקהל הישראלי וחלקן מוכרות לי רק בשם...
משעשע מאוד האופי של כל דמות ועד כמה הסכסוכים של המאה השמונה עשרה דומים למה שקורה כיום.
מרתק גם מאוד לראות כיצד הגיעו לכל מני תובנות מעניינות ולשיטת ממשל מתוחכמת כ"כ.
לבסוף, הדמות שכובשת את המסך היא דווקא של בנג'מין פרנקלין, ד"ר, פילוסוף, אוהב נשים, דיפלומט ואחד הדמויות הכי מרתקות בהיסטוריה האמריקאית.
אני בפרק שלוש וזה ממש מרתק.
כל האינטרקציה בין הדמויות, חלקן מוכרות מאוד לקהל הישראלי וחלקן מוכרות לי רק בשם...
משעשע מאוד האופי של כל דמות ועד כמה הסכסוכים של המאה השמונה עשרה דומים למה שקורה כיום.
מרתק גם מאוד לראות כיצד הגיעו לכל מני תובנות מעניינות ולשיטת ממשל מתוחכמת כ"כ.
לבסוף, הדמות שכובשת את המסך היא דווקא של בנג'מין פרנקלין, ד"ר, פילוסוף, אוהב נשים, דיפלומט ואחד הדמויות הכי מרתקות בהיסטוריה האמריקאית.
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

ראיתי רק את הפרק הראשון, ואני מחכה פשוט לתרגום לפרקים הבאים.
יש שם אנגלית ספרותית מהמאה ה 18, קצת קשה להבין משהו בלי תרגום.
אבל אכן סידרה מעולה.
יש שם אנגלית ספרותית מהמאה ה 18, קצת קשה להבין משהו בלי תרגום.
אבל אכן סידרה מעולה.
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

גם אני ממתין...
כנראה שהאנגלית הקשה מרחיקה את המתרגמים...
כנראה שהאנגלית הקשה מרחיקה את המתרגמים...
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

בבקשה, תרגום:
שאלתי בפורום כלשהו מה עם התרגום לסידרה, אומרים שיש תרגום close caption שצריך לחלץ ל SRT:.
ניסיתי, עובד, זה מייצר קובץ SRT, אבל משום מה, ב MPC HE, הן מופיעות בהתחלת הסרט, ואחרי כמה דקות נעלמות...
Download ccextractorwin (other OS are also in the zip) at http://ccextractor.sourceforge.net/ and dump it into the folder that has your video files.
1. Go to the dos prompt (start, run, cmd). Key your way to the directory with the ccextractorwin and video files. Type the following:
Code:
ccextractorwin -srt JohnAdams1.ts (or make a .bat file with notepad)
Use a name for your movies without spaces between it.
2. Let ccextractorwin do its job. It could take up to 3 minutes for this show.
3. Once the file has been generated, open it with notepad and see if it has pulled out closed captions.
4. When it creates a file, it adds _1 (for example: JohnAdams1_1.srt). MPC doesn't recognize this. So I renamed the srt's to the name of the movie.
5. Play the file, for me part 1 gave a sync error which I corrected. Part 2,3 and 4 stayed in sync.
For fun, type ccexractorwin to see all the options it offers.
Good luck and kind regards.
PS. I use MPC Hometheater and couldn't find the cc option in it, but I believe it is there in the normal version
שאלתי בפורום כלשהו מה עם התרגום לסידרה, אומרים שיש תרגום close caption שצריך לחלץ ל SRT:.
ניסיתי, עובד, זה מייצר קובץ SRT, אבל משום מה, ב MPC HE, הן מופיעות בהתחלת הסרט, ואחרי כמה דקות נעלמות...
Download ccextractorwin (other OS are also in the zip) at http://ccextractor.sourceforge.net/ and dump it into the folder that has your video files.
1. Go to the dos prompt (start, run, cmd). Key your way to the directory with the ccextractorwin and video files. Type the following:
Code:
ccextractorwin -srt JohnAdams1.ts (or make a .bat file with notepad)
Use a name for your movies without spaces between it.
2. Let ccextractorwin do its job. It could take up to 3 minutes for this show.
3. Once the file has been generated, open it with notepad and see if it has pulled out closed captions.
4. When it creates a file, it adds _1 (for example: JohnAdams1_1.srt). MPC doesn't recognize this. So I renamed the srt's to the name of the movie.
5. Play the file, for me part 1 gave a sync error which I corrected. Part 2,3 and 4 stayed in sync.
For fun, type ccexractorwin to see all the options it offers.
Good luck and kind regards.
PS. I use MPC Hometheater and couldn't find the cc option in it, but I believe it is there in the normal version
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

זה דווקא כן עובד, אבל חלקית.
אני הרצתי את התוכנה כמו שהוא מסביר, זה מחלץ את התרגום ומייצר SRT תקין, אבל רק לרבע סרט...
אז שאלתי אותו למה, והנה ההסבר להמשך החילוץ (אין לי כוח לזה כבר...):
Maybe cc had problems with generating the complete srt on that particular movie and stops half way through. I had it also a few times with others movies.
To combine the eps use only copy b and do not remux them before extracting the srt.
I watched the eps with my PopcornHour mediaplayer and I didn't notice your problem.
I checked also before with MPC on different points with only the rendering from mpc and only DirectVobSub but they are showing here.
Maybe DirectVobSub http://www.free-codecs.com/download/DirectVobSub.htm will solve your probs.
CC only works on the us caps and dvd if there are cc in it otherwise you will end up with a 0Kb srt file
Good luck.
אני הרצתי את התוכנה כמו שהוא מסביר, זה מחלץ את התרגום ומייצר SRT תקין, אבל רק לרבע סרט...
אז שאלתי אותו למה, והנה ההסבר להמשך החילוץ (אין לי כוח לזה כבר...):
Maybe cc had problems with generating the complete srt on that particular movie and stops half way through. I had it also a few times with others movies.
To combine the eps use only copy b and do not remux them before extracting the srt.
I watched the eps with my PopcornHour mediaplayer and I didn't notice your problem.
I checked also before with MPC on different points with only the rendering from mpc and only DirectVobSub but they are showing here.
Maybe DirectVobSub http://www.free-codecs.com/download/DirectVobSub.htm will solve your probs.
CC only works on the us caps and dvd if there are cc in it otherwise you will end up with a 0Kb srt file
Good luck.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני חושב שזה טעות מצידם - זו סדרה שלא תדבר להמון אנשים בארץ ויותר מתאימה לקהל באתר...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
kingshoko כתב:oferlaor כתב:אני חושב שזה טעות מצידם - זו סדרה שלא תדבר להמון אנשים בארץ ויותר מתאימה לקהל באתר......מה "אנחנו" שונים מהמון אנשים בארץ? או לשאול את זה הפוך...
...
עליונים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
סיימתי כרגע לצפות בחמשת הפרקים הראשונים ואני רוצה להצטרף להמלצה, בהחלט סידרה משובחת כמיטב המסורת של HBO. אני מניח שהסידרה פחות תדבר למי שלא אוהב דרמות תקופתיות, אבל מי שכן יהנה לדעתי מסידרה טובה.
ד"א, מישהו מוצא ברשת אפילו באנגלית תרגום לאיזושהי גירסת HD לפרקים 6-7? חיפשתי וכל מה שאני מוצא זה תרגום לגירסאות SD.
ד"א, מישהו מוצא ברשת אפילו באנגלית תרגום לאיזושהי גירסת HD לפרקים 6-7? חיפשתי וכל מה שאני מוצא זה תרגום לגירסאות SD.