הרמקולים שיש לי זה EVO 10 בשילוב עם דיימונדס מאחורה וסנטר מסדרת EVO...
סאב של מורל...
תודה לעונים

איך הוא עם סרטים? ואיך הוא בהשוואה לדגמים של ימהה או דנון?אורי_ו כתב:Harman Kardon AVR דגם הכי גבוהה שתוכל להשיג....

תודה על התשובה המהירה בכל אופן דבר אחד לא הבנתי אמרתי שהתקציב שאמרתי הוא לא כזה גבוה לרמקולים כמו שלי אבל הרמקולים שלי לא כאלה יקרים, הקידמיים עלו 3 בערך והסנטר סביב 2000 והאחוריים איזה 1000 שקל והסאב גם משהו באיזור הזה...אורי_ו כתב:ברמות המחיר האלו לרמקולים שלך :
א. פשוט כ"כ מעט מדיי 3K ואפילו 4K . , שש או שבע אלף זה מחיר של מגבר לרמקולים שלך.
ב. בשביל רמקולים כאלו עדיף מגבר עם זרם גבוהה . זה דבר שהארמן נותנים.
ג. קראתי את השאלה שלך ועניתי לא סתם . להתחיל לנבור , כן לסרטים , לא לסרטים זה חפפירה חסרת טעם. אין כזה דבר מגבר רע לסרטים. יש מגבר סרטים רע לסטריאו....

ובו נגיד שאני אעלה את התקציב ל 6K יהיה מתחרים טובים יותר?אורי_ו כתב:כיוון שאלו רמקולים גדולים , זה סדרת EVO של וורפדייל.
זה הסדרה הגבוהה שלהם , זה רמקול שאוהב הרבה זרם.
ההארמן יתן לך את זה....

כמו שאמרתי התקציב יכול להמתח עד 6 אלף וכל עוד זה שווה את זה כי אחד הדברים שאני הכי שונא זה לקנות משהו ואחרי שנה להחליף אותו אז אם כבר קונים, גם אם צריך ככה בקושי להגיע לתקציב זה עדיף מלקנות משהו ב-3 ואחרי שנה למכור אותו בחצי ולקנות משהו אחר ב-6shmulikwe כתב:אם אין לך בעייה לעלות לסביבות 4000 ש"ח, אתה יכול לקנות את האונקיו 605 .
דגם זה תומך בפורמטים של ה HD , וגם אונקיו מצטיינים בסאונד איכותי בסטריאו( מנסיון אישי, יש לי אונקיו 674 )....

זה בדיוק מה שקרה לי, אחרי שנתיים עם רסיבר פיוניר, נשברתי והחלפתי לאונקיו.כמו שאמרתי התקציב יכול להמתח עד 6 אלף וכל עוד זה שווה את זה כי אחד הדברים שאני הכי שונא זה לקנות משהו ואחרי שנה להחליף אותו אז אם כבר קונים, גם אם צריך ככה בקושי להגיע לתקציב זה עדיף מלקנות משהו ב-3 ואחרי שנה למכור אותו בחצי ולקנות משהו אחר ב-6...

מה זה בדיוק סאונד HD הסרטים של הבלו ריי הם לא סאונד של דולבי דיגיטל ודיטיאס?shmulikwe כתב:זה בדיוק מה שקרה לי, אחרי שנתיים עם רסיבר פיוניר, נשברתי והחלפתי לאונקיו.כמו שאמרתי התקציב יכול להמתח עד 6 אלף וכל עוד זה שווה את זה כי אחד הדברים שאני הכי שונא זה לקנות משהו ואחרי שנה להחליף אותו אז אם כבר קונים, גם אם צריך ככה בקושי להגיע לתקציב זה עדיף מלקנות משהו ב-3 ואחרי שנה למכור אותו בחצי ולקנות משהו אחר ב-6...
(אם הייתי מחכה עוד שנה יכולתי לקנות את ה 605 ,שכאמור תומך בסאונד HD )....

כל כך נכוןאורי_ו כתב:ברמות המחיר האלו לרמקולים שלך :
א. פשוט כ"כ מעט מדיי 3K ואפילו 4K . , שש או שבע אלף זה מחיר של מגבר לרמקולים שלך.
ב. בשביל רמקולים כאלו עדיף מגבר עם זרם גבוהה . זה דבר שהארמן נותנים.
ג. קראתי את השאלה שלך ועניתי לא סתם . להתחיל לנבור , כן לסרטים , לא לסרטים זה חפפירה חסרת טעם. אין כזה דבר מגבר רע לסרטים. יש מגבר סרטים רע לסטריאו....