עזרה || הצגת סרט HD בטלוויזית LCD באמצעות המחשב
לחברי הפורום שלום,
ברשותי טלוויזית LCD של Sharp מדגם LC-32RA1E,
מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon 9800XT ,
חיברתי את מסך הטלוויזיה למחשב באמצעות כבל DVI -HDMI במטרה לראות סרטים בפורמט HD בטלוויזית ה-LCD .
במחשב מותקן חבילת הקודקים:
-Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22
- x264-533
בהפעלת סרט HD או AVI
1. דרך הנגן הרגיל [ MEDIA PLAYER VR.11 ] הצלחתי ליראות סרט בו זמנית הן דרך המחשב והן דרך הטלוויזיה, אולם בצפייה במהלך הסרט ניתן לראות כל כמה דקות פס החותך את התמונה ומתקדם מלמעלה למטה לאורך התמונה .
2. באמצעות כל נגן סרטים אחר כגון:
-BSPLAYER
-Zoom Player
-Media Player Classic
לא ניתן היה ליראות את הסרט, הופיע מסך שחור במסך הטלוויזיה מלבד התרגום
לעומת זאת במסך המחשב ניראה הסרט כרגיל.
אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן את הבעיה.
תודה רבה רבה לעוזרים מראש .
ברשותי טלוויזית LCD של Sharp מדגם LC-32RA1E,
מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon 9800XT ,
חיברתי את מסך הטלוויזיה למחשב באמצעות כבל DVI -HDMI במטרה לראות סרטים בפורמט HD בטלוויזית ה-LCD .
במחשב מותקן חבילת הקודקים:
-Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22
- x264-533
בהפעלת סרט HD או AVI
1. דרך הנגן הרגיל [ MEDIA PLAYER VR.11 ] הצלחתי ליראות סרט בו זמנית הן דרך המחשב והן דרך הטלוויזיה, אולם בצפייה במהלך הסרט ניתן לראות כל כמה דקות פס החותך את התמונה ומתקדם מלמעלה למטה לאורך התמונה .
2. באמצעות כל נגן סרטים אחר כגון:
-BSPLAYER
-Zoom Player
-Media Player Classic
לא ניתן היה ליראות את הסרט, הופיע מסך שחור במסך הטלוויזיה מלבד התרגום
לעומת זאת במסך המחשב ניראה הסרט כרגיל.
אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן את הבעיה.
תודה רבה רבה לעוזרים מראש .
לא עובד...
אכן עשיתי את המדריך אך עדין התקלות חוזרות על עצמן לא רואים את הסרט בנגנים השונים חוץ מהמדיה פלייר, ובמדייה פלייר קורה את אותה תקלה.
אשמח אם תאתרו את התקלה ותעזרו לי לתקנה.
תודה רבה לעוזריםם!!
אשמח אם תאתרו את התקלה ותעזרו לי לתקנה.
תודה רבה לעוזריםם!!
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה האורך של הכבל שאתה משתמש בו לחיבור המחשב לטלויזיה?
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

האם הכבל מוצהר שהוא מעביר 1080P?tmankita כתב:המחשב מחובר גם למסך בחיבור של VGA וגם לטלוויזיה ב-DVI
אורך הכבל הינו 15 מטר...
בכל מקרה תנסה כבל יותר קצר אני כמעט בטוח שיעבוד לך חלק הקטע של הפס השחור זה כנראה בגלל האורך של הכבל,אני גם רכשתי לא מזמן כבל 10 מטר כנראה לי מספיק טוב ועשה לי את אותה בעיה,
בקשר לכבל הפיתרון הוא כנראה כבל יותר איכותי
תודה רבה רבה לעוזרים, תוכלו להעלות פתרונות לבעייית הBSPLAYER, בזמן הפעךלת סרט כאשר המחשב מחובר במקביל גם למסך המחשב וגם לטלוויזיה רואים את הסרט במסך המחשב ולעומת זאת במסך הטלוויזיה רואים בנגן הסרטים מסך שחור.
תודה רבה לעוזריםם
תודה רבה לעוזריםם
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא יודע אם זה קשור אבל שחיברתי פעם את המחשב לטלויזיה בS-Video או VGA קרה לי אותו דבר,
תנסה להיכנס למאפיינים ומשם תילך להגדרות, משם תילך למתקדם ותילך לאפשרויות שם ככה שיהיה לך Clone ו Single display ועוד דברים כאלה תבחר בClone ואז יהיה לך את השם של שני המסכים במצב כזה: מסך מחשב+מסך טלויזיה או מסך טלויזיה+מסך מחשב,
תנסה לבחור במצב שהטלויזיה ראשונה ואז תנסה ותודיע אם עבד
תנסה להיכנס למאפיינים ומשם תילך להגדרות, משם תילך למתקדם ותילך לאפשרויות שם ככה שיהיה לך Clone ו Single display ועוד דברים כאלה תבחר בClone ואז יהיה לך את השם של שני המסכים במצב כזה: מסך מחשב+מסך טלויזיה או מסך טלויזיה+מסך מחשב,
תנסה לבחור במצב שהטלויזיה ראשונה ואז תנסה ותודיע אם עבד
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

זה לא כזה משנה אם הוא על קלון עכשיו, מה שמשנה פה זה איזה מסך אצלו הוא "הראשי" בגלל זה הוא צריך להפוך מ-מסך מחשב+מסך טלויזיה ל-מסך טלויזיה+מסך מחשב בשביל שהטלויזיה כאילו תיהיה הראשית
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
צודק
בדיוק!hananmori12 כתב:זה לא כזה משנה אם הוא על קלון עכשיו, מה שמשנה פה זה איזה מסך אצלו הוא "הראשי" בגלל זה הוא צריך להפוך מ-מסך מחשב+מסך טלויזיה ל-מסך טלויזיה+מסך מחשב בשביל שהטלויזיה כאילו תיהיה הראשית...
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
תודהה רבהה לכם חברים הפכתי את הטלוויזיה לראשי ובאמת עבד לי בלי הפס הזה וגם ב-BSPLAYER תודהה רבה רבההה
אבל כשהפכתי את הטלוויזיה לראשית לא יכלתי לעשות CLONE בין שני המסכים, התוכנה לא איפשרה לי לעשות זאת.
האם יש דרך לתקן זאת?
תודהה רבה רבהה לעזוריםםםםםם, עזרתםם לי מאודדד!!
אבל כשהפכתי את הטלוויזיה לראשית לא יכלתי לעשות CLONE בין שני המסכים, התוכנה לא איפשרה לי לעשות זאת.
האם יש דרך לתקן זאת?
תודהה רבה רבהה לעזוריםםםםםם, עזרתםם לי מאודדד!!
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אמור להיות אפשרי לעשות Clone גם שהטלויזיה ראשית,תנסה להוריד אולי עדכון לכרטיס מסךtmankita כתב:תודהה רבהה לכם חברים הפכתי את הטלוויזיה לראשי ובאמת עבד לי בלי הפס הזה וגם ב-BSPLAYER תודהה רבה רבההה
האם יש דרך לתקן זאת?
תודהה רבה רבהה לעזוריםםםםםם, עזרתםם לי מאודדד!!...
שמחתי לעזור