נתוני בהירות במסכי פלזמה של פנסוניק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
בשביל זה יש לנו בדיקות באתר, כי גם הנתונים שמתפרסמים על ידי החברות זה לרוב WISHFUL THINKING...
המלך כתב:שאלתי שאלה רצינית ואתם מבלבלים את המוח...
ואתה "ברצינות" מתכנן לקנות (או אולי כבר קנית ?) על הנייר
קח, נסה בבית...לא טוב תחליף
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')ואם תהיה?המלך כתב:כבר הזמנתי אבל מכיוון שהנתון הזה הוא בלתי ידוע קשה לדעת איך המסך חתפקד בבית באור רגיל.
למשל לגבי הסמסונג מצויין נתון של 1300 CDM ולא הרגשתי שיש חוסר בהירות.
אני מקווה שלא תהיה בעיה עם הפנסוניק....
ביג דיל..
תתחיל שוב עם הטלפונים,קריאות שירות,פגישות עם מנהלי שירות,לבסוף תחזיר...
תעבור הלאה..לחברה הבאה בתור
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יהיה מעניין מה יהיה היחס נגידות של הסידרה החדשה.. (כאולו 1 ל-30000)oferlaor כתב:בשביל זה יש לנו בדיקות באתר, כי גם הנתונים שמתפרסמים על ידי החברות זה לרוב WISHFUL THINKING......
אגב של KURO אחרי הכיול זה 1:1200 ראיתי (במקום 16000)
תמונה רואים בעינים
תמונה רואים בעינים,נתונים זה נחמד אבל כמעט תמיד אופטימי מהמציאות
אהבת תקנה לא אהבת על תקנה,אני אהבתי את הPV 70
אני ממליץ לך לעבוד בבנין,עם כישרון חפירות כמו שלך תעשה הון
אני ממליץ לך לעבוד בבנין,עם כישרון חפירות כמו שלך תעשה הון
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
Re: תמונה רואים בעינים
איפה ראית אותה אם אפשר לשאול?dts2 כתב:תמונה רואים בעינים,נתונים זה נחמד אבל כמעט תמיד אופטימי מהמציאות
אני ממליץ לך לעבוד בבנין,עם כישרון חפירות כמו שלך תעשה הון...
- oferlaor
- מנהל

המלך,
1300 CD/M2, אתה רציני שזה "מספיק לך" - זה מספיק בשביל להחליף את המסך במיטת שיזוף...
כפי שאנחנו מסבירים שוב ושוב, אין הרבה משמעות לעוצמת האור המקסימלית, אלא אם כן מיעדים את המסך לצפיה בתנאים קשים (חלון או מרפסת פתוחים בבוקר יום קיץ בהיר) ואז באמת צריך לנצל את ה-1300CD/M2 הללו.
מסכי LCD בד"כ מגיעים למקסימום של 400-500 ניטים.
לעומתם, מסכי פלזמה לרוב מגיעים לכל היותר ל-200-300 וגם זה הרבה למדי.
לא בדקתי את הדור האחרון של מסכי פנסוניק בתנאי מעבדה, אבל מהבדיקות של כמה הדורות האחרונים, ההבדלים בעוצמת האור היו זניחים, זה בכלל לא משהו שפנסוניק מנסים לשפר (ובצדק, לא צריך).
1300 CD/M2, אתה רציני שזה "מספיק לך" - זה מספיק בשביל להחליף את המסך במיטת שיזוף...
כפי שאנחנו מסבירים שוב ושוב, אין הרבה משמעות לעוצמת האור המקסימלית, אלא אם כן מיעדים את המסך לצפיה בתנאים קשים (חלון או מרפסת פתוחים בבוקר יום קיץ בהיר) ואז באמת צריך לנצל את ה-1300CD/M2 הללו.
מסכי LCD בד"כ מגיעים למקסימום של 400-500 ניטים.
לעומתם, מסכי פלזמה לרוב מגיעים לכל היותר ל-200-300 וגם זה הרבה למדי.
לא בדקתי את הדור האחרון של מסכי פנסוניק בתנאי מעבדה, אבל מהבדיקות של כמה הדורות האחרונים, ההבדלים בעוצמת האור היו זניחים, זה בכלל לא משהו שפנסוניק מנסים לשפר (ובצדק, לא צריך).
- oferlaor
- מנהל

בדיוק - לא צריך יותר מזה בתנאי צפיה נורמליים.
לגבי השתקפות, זה לא רלוונטי לנושא עוצמת ההארה... LCD יותר בהירים כי אין חיסרון בלהחשיך אותם (בפלזמה, הארה חזקה יותר = אורך חיים קצר יותר + יותר סכנה לצריבה).
חוץ מזה, LCD ופלזמה משתקפים באותה מידה, רק בדרכים אחרות. LCD מפזר את האור באופן אחיד, כך שאם יש חלון, פשוט יראו כתם לבן באיזור מסויים, בעוד שבפלזמה יראו שיקוף מדוייק יותר של החלון.
המגמה היום היא פילטרים בולעי אור שבפירוש עושים את העבודה טוב בהרבה משתי השיטות האחרות. המובילה בתחום היא פיוניר (זה אחד מהפטנטים בקורו).
לדעתי הם יכניסו את זה גם למסכי הקורו LCD שלהם.
לגבי השתקפות, זה לא רלוונטי לנושא עוצמת ההארה... LCD יותר בהירים כי אין חיסרון בלהחשיך אותם (בפלזמה, הארה חזקה יותר = אורך חיים קצר יותר + יותר סכנה לצריבה).
חוץ מזה, LCD ופלזמה משתקפים באותה מידה, רק בדרכים אחרות. LCD מפזר את האור באופן אחיד, כך שאם יש חלון, פשוט יראו כתם לבן באיזור מסויים, בעוד שבפלזמה יראו שיקוף מדוייק יותר של החלון.
המגמה היום היא פילטרים בולעי אור שבפירוש עושים את העבודה טוב בהרבה משתי השיטות האחרות. המובילה בתחום היא פיוניר (זה אחד מהפטנטים בקורו).
לדעתי הם יכניסו את זה גם למסכי הקורו LCD שלהם.