טורנס
נו,איך הפטיפון החדש שלי?עכשיו קניתי יד 2 של טורנס דגםTD145 ,אמרו שזו חברה מקצועית,ויש לי גם של מיקרו סייקי שאמכור,מה דעתכם האם הוא טוב?
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לא מכיר אישית את הפטפון, אבל טורנס הם פטפונים טובים.
רצוי שתרחיק את הטלפון האלחוטי מאזור הפטפון בגלל סיכוי טוב לרעשים בזמן האזנה לתקליטים.
גם רמקול ה-CENTER לא רצוי שישהה ליד הפטפון.
תתחדש ותהנה.
רצוי שתרחיק את הטלפון האלחוטי מאזור הפטפון בגלל סיכוי טוב לרעשים בזמן האזנה לתקליטים.
גם רמקול ה-CENTER לא רצוי שישהה ליד הפטפון.
תתחדש ותהנה.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
ווואוווו ......תתחדש אחשלי......ברכות ברכות ברכות............. 
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
תודה תודה אחים שלי!אני מבין אם כך שהוא לא רע,קניתי אותו ב400שח,מה דעתכם?ולגבי הסנטר והטלפון,קשה לי להאמין שאוכל לבצע שנויים מבחינת הטלפון,וזה בכלל זמני עד שהבוס יגיע מהעבודה ויראה.....אני בכוננות ספיגה רצינית....אבל השמיעה ממש יפה (בדקות שהספקתי...)אך אולי אם זה קריטי אשים בנתיים את הסנטר לנוח,ואשמע בלי סנטר שאוכל להנות מהפטיפון,אך למען האמת לא שמעתי רעשים של הממממממ מהרמקולים כמו במיקרו סייקי שלי ואפילו אין לא אני רואה הארקה.דרך אגב מי שמעוניין בפטיפון מקרו סייקי שלי מוזמן בפרטי או איפוא שנוח לו ,הוא מפורסם ביד 2

תודה על הברכות!
אז קודם כל הסנטר הוסר כלאחר כבוד לארון לפגרה
כך שיש לפטיפון מקום נרחב ולטלפון יחד.ועכשיו שאלה האם כדאי לרדת אתו לחנות תיקונים שיחליפו את הכבל סטריאו הישן שלו?כולל אפילו את הכבל חשמל שלו?או שאין צורך לגעת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ההבדל בין ה-145 ל-160
הוא שה-145 חצי אוטומטי (או למעשה רבע אוטומטי, כי הזרוע רק עולה בסוף התקליט אך אינה חוזרת למקומה והמנוע ממשיך להסתובב), בעוד שה-160 ידני.
בכל אופן זה דגם משובח וגם קנית אותו במחיר מצוין. הוא הגיע עם הניילון על המכסה? והמכסה באמת שמור ונקי?
בכל אופן זה דגם משובח וגם קנית אותו במחיר מצוין. הוא הגיע עם הניילון על המכסה? והמכסה באמת שמור ונקי?
OZEN וDRAGON היקרים,אכן המכסה מאוד שמור,עד כמה שראיתי,לגבי להוריד הניילון אני לא יודע בנתיים,כי כמו שאני יודע יהיו מונחים עליו דברים מהר מאוד....לגבי הטלפון אני לא רואה מקום אחר להניח אותו,אך כמו כן לא זיהיתי השפעה שלילית בנתיים,אך תוכל לפרט יותר בעניין זה?
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם אתה לא שומע השפעה של הטלפון אז אל תעשה כלום. עלולה להיות השפעה אך לא חייב שתהיה. אם אכן תהיה השפעה אתה לבטח תבחין ותגלה די מהר שזה מהטלפון בגלל שתבחין בתופעה כשמשוחחים בו או כשהוא מצלצל (כמובן כשמאזינים לתקליטים) מתקבלים רעשים במערכת השמע.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
שלילי ,אין לי בטורנס שום חוט הארקה ,וחפשתי,והבנתי גם מהמוכר שאין במכשיר!ותאמין לי הוא נשמע מצויין בווליום גבוהה בלי הארקה!