איך מנגנים סרטי BD/HD אשר הורדתי מהאינטרנט על ה PS3 ?
נסו לעזור לי אם יש פיתרון, אני רוצה לנגן קבצי BD/HD שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ שוקל בין 6 ל12 ג'יגה, האם יש אפשרות להעביר אותם בדרך כולשהי על דיסק..כי צריך להקטין את הקובץ.אז האם זה פוגם באיכות.? או ישירות באיזה חיבור לפלייסטיישן 3 (לזיכרון הפנימי שלו) ולנגן אותם דרכו ? מעבר אם יש אפשרות להדביק להם כתוביות שהוא גם יראה אותם בזמן הניגון ? אגב חייב לפרגן אתם תותחים פה שחבל"ז !!
אם אתה מתכוון לקבצי MKV אז הפלייסטשן אינו מסוגל לנגן אותם.. (לא כעת לפחות)
לגבי קבצי XVID DIVX WMV למינהם.. הוא כרגע מוגבל לגודל קובץ של 2 ג'יגה בנתיים ממקור חיצוני.. העידכון הבא שיוצא אמור לסדר את זה..
מה שכן אפשר זה לחבר עם כבר רשת או חיבור אלחוטי למחשב ולשתף קבצים דרך שרת DLNA..
עדיין לא עשיתי את זה אבל אני יודע שאפשרי.. הייתי שמח אם מישהו שעשה ישתף פה מהידע שלו ויסביר איך עושים את זה יותר במפורט..
לגבי קבצי XVID DIVX WMV למינהם.. הוא כרגע מוגבל לגודל קובץ של 2 ג'יגה בנתיים ממקור חיצוני.. העידכון הבא שיוצא אמור לסדר את זה..
עדיין לא עשיתי את זה אבל אני יודע שאפשרי.. הייתי שמח אם מישהו שעשה ישתף פה מהידע שלו ויסביר איך עושים את זה יותר במפורט..
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אחרי עדכון 2.2 אין שום בעיה לנגן קובץ גדול מ-2 ג'יגה.daklon כתב:אם אתה מתכוון לקבצי MKV אז הפלייסטשן אינו מסוגל לנגן אותם.. (לא כעת לפחות)
עדיין לא עשיתי את זה אבל אני יודע שאפשרי.. הייתי שמח אם מישהו שעשה ישתף פה מהידע שלו ויסביר איך עושים את זה יותר במפורט.....
עריכה: פרסמתי בפורום מדריך להמרה כולל כתוביות בעברית.
יש לי דיסק חיצוני מפורמט FAT32 , אליו אני מעתיק את הסרטים.
ברגע שמחברים את הדיסק ל-USB של ה-PS3 עוברים לאופציית הסרטים ומשם יורדים לדיסק USB ועז ניתן להעתיק את הסרטים ל-PS או לנגן אותם מהדיסק החיצוני.
בהצלחה
ברנרדו
ברגע שמחברים את הדיסק ל-USB של ה-PS3 עוברים לאופציית הסרטים ומשם יורדים לדיסק USB ועז ניתן להעתיק את הסרטים ל-PS או לנגן אותם מהדיסק החיצוני.
בהצלחה
ברנרדו
"Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true!"
Homer Simpson
Homer Simpson