שלום.
קניתי ליפני שבועיים lcd של טושיבה 32אינץ c3500.
עכשיו חיברתי אותה עם כבל rca רגיל לממיר (לא קשור לאיכות למרות שרואים בן !!!! בגלל מרחק הצפייה שלי בחדר הוא גדול! וגם בגלל שהטלויזיה טובה!)
ורציתי לכבל איכות יותר טובה של תמונה וסאונד אז קניתי כבל קואקסילי או איך שלא קוראים לזה חח של חברת מונסטר.(כבל מסקארט לאס וידאיו+rca)
זה הכבל : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... Cat2ID=505
עכשיו אני בא מחבר לממיר ולטלויזיה אני מדליק רואים שחור וכל זה אז הלכתי להגדרות סקארט בממיר ושיניתי לאס וידאיו ועכשיו נעלמו ההפרעות אבל אין צבעים! יש טיפה גוון אדום כתום בכל מיני מקומות בתמונה! אבל רואים שחור לבן בהכל! ויש לי את הממיר 3100 עם המבדקה הירוקה! אמרו לי שזה הממיר שצריך ליהיות גם יס אמרו ! והם אמרו שיש להם שתי ממירים אחד עם מדבקה ירוקה ואחד עם מדבקה כחולה שאלתי מה ההבדל הם אמרו שאין ושהירוקה אפילו יותר חדשה ! אז אני כבר לא יודע מה לעשות מישו יכול לעזור?(אגב הכבל והטלויזיה בסדר גמור!) בכל מיקרה בה אלי טכנאי של יס לשים את המדבקה הכחולה יכול ליהיות בכל זאת שיש הבדל בינהם! אבל חיברתי את היס מקס מהסלון בחדר עם הכבל הזה והטלויזיה ורואים הכי יפה שיש!! אז הבעיה היחדיה שיכולה ליהיות זה בממיר אבל כל פעם אומרים משו אחר וכבר החליפו לי 10 ממירים חח יש איזשהו פיתרון ?(חוץ מלקנות עוד יס מקס חח)
תודה וסליחה על ההודעה הארוכה חח
מאור.