בעיה מרגיזה עם כרטיס HD2400Pro חדש
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
שלום לכל.
קניתי לפני כשבוע כרטיס מבוסס HD2400Pro של ATI. לכרטיס יש שתי יציאות DVI I Dual Link אשר דרך מתאם ל HDMI יכולות להוציא גם אות ווידאו דיגיטאלי, גם אות ווידאו אנלוגי וגם סאונד.
הבעיה שבה נתקלתי זה חוסר הרצון של המסך שלי (ViewSonic VA912) להידלק כשאני מחבר אותו בחיבור DVI. ניסיתי עם כבל DVI I וגם DVI D בשתי היציאות אבל ללא הועיל. המסך לא מזהה שום סיגנל וטוען שאין סיגנל דיגיטלי. רק כאשר אני משתמש במתאם ל VGA המסך פתאום ניאות לעבוד (בחיבור אנלוגי הנחות יותר...)
גם הטלוויזיה שמתחברת דרך מתאם ל VGA מזהה את המחשב ועובדת עם כרטיס המסך.
חפרתי באתרים של ATI ושל GeCube יצרנית הכרטיס אך ללא הועיל.
אשמח אם תעזרו לי...
תודה מראש, פבל
קניתי לפני כשבוע כרטיס מבוסס HD2400Pro של ATI. לכרטיס יש שתי יציאות DVI I Dual Link אשר דרך מתאם ל HDMI יכולות להוציא גם אות ווידאו דיגיטאלי, גם אות ווידאו אנלוגי וגם סאונד.
הבעיה שבה נתקלתי זה חוסר הרצון של המסך שלי (ViewSonic VA912) להידלק כשאני מחבר אותו בחיבור DVI. ניסיתי עם כבל DVI I וגם DVI D בשתי היציאות אבל ללא הועיל. המסך לא מזהה שום סיגנל וטוען שאין סיגנל דיגיטלי. רק כאשר אני משתמש במתאם ל VGA המסך פתאום ניאות לעבוד (בחיבור אנלוגי הנחות יותר...)
גם הטלוויזיה שמתחברת דרך מתאם ל VGA מזהה את המחשב ועובדת עם כרטיס המסך.
חפרתי באתרים של ATI ושל GeCube יצרנית הכרטיס אך ללא הועיל.
אשמח אם תעזרו לי...
תודה מראש, פבל
Need more cowbell
זה יכול להיות בעייה של המסך ולא של הכרטיס (יש לי האח הגדול של הכרטיס שלך ה 2600XT וזה עובד לי יפה מאוד בחיבור ה HDMI) תנסה לשנות את הרזולוציה ותדר הרענון (refresh rate) בחיבור ה DVI
אגב, אולי, הכרטיס עצמו תקול
אגב, אולי, הכרטיס עצמו תקול
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
המסך עבד ב DVI עם כרטיס המסך הישן וגם הבעיה מתחילה עוד ב POST לפני שהווינדוס עולה בכלל :Sosherov כתב:זה יכול להיות בעייה של המסך ולא של הכרטיס (יש לי האח הגדול של הכרטיס שלך ה 2600XT וזה עובד לי יפה מאוד בחיבור ה HDMI) תנסה לשנות את הרזולוציה ותדר הרענון (refresh rate) בחיבור ה DVI
אגב, אולי, הכרטיס עצמו תקול...
Need more cowbell