אין סאונד בחיבור המחשב לטלביזיה
אה, אוקי, עכשיו הבנתי אותך, פשוט לא היה לי את ה ac3 בtray וכשנכנסתי אליו מההתחל הוא לא נתן שום דבר.
Input format: AC3 - 48000
User format: PCM16 - 0
Output format: SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000
Use SPDIF
SPDIF status: SPDIF passthrough
SPDIF passthrough for: AC3 DTS
Use AC3 encoder (do not encode stereo PCM)
Check SPDIF sample rate (allow: 48kHz 44.1kHz)
Do not query for SPDIF output support
Decoding chain:
(AC3 - 48000) -> Spdifer -> (SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000) -> Dejitter -> (SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000)
Filters info (in order of processing):
Spdifer:
Stream format: AC3 3/2.1 (5.1) 48000Hz
Bitstream type: byte stream
Frame size: 2560
Samples: 1536
Bitrate: 640kbps
SPDIF stream type: 0x1
Frame interval: 2560
Actual bitrate: 640kbps
Output format: SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000Hz
SPDIF format: wrapped
Bitstream: 16bit LE
Frame size: 6144
Dejitter:
-
Input format: AC3 - 48000
User format: PCM16 - 0
Output format: SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000
Use SPDIF
SPDIF status: SPDIF passthrough
SPDIF passthrough for: AC3 DTS
Use AC3 encoder (do not encode stereo PCM)
Check SPDIF sample rate (allow: 48kHz 44.1kHz)
Do not query for SPDIF output support
Decoding chain:
(AC3 - 48000) -> Spdifer -> (SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000) -> Dejitter -> (SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000)
Filters info (in order of processing):
Spdifer:
Stream format: AC3 3/2.1 (5.1) 48000Hz
Bitstream type: byte stream
Frame size: 2560
Samples: 1536
Bitrate: 640kbps
SPDIF stream type: 0x1
Frame interval: 2560
Actual bitrate: 640kbps
Output format: SPDIF 3/2.1 (5.1) 48000Hz
SPDIF format: wrapped
Bitstream: 16bit LE
Frame size: 6144
Dejitter:
-
הבשורה "הטובה" שה AC3Filter מנגן את זה בסדר גמור ליציאת ה SPDIF שלו ב passthrough תקין
הבשורה רעה היא שעדיין אין סאונד
הנה עוד כמה רעיונות בנסיון לפתור את הבעייה:
-תנסי להחליף את כניסת ה HDMI בטלוויזיה ולראות אולי יש במקרה סאונד בכניסת HDMI אחרת (יש מסכים שבכניסות מסוימות מקבלים את האודיו מכניסה אנלוגית ולא מהHDMIׂ)
-למרות שזה נראה לי קלוש תנסי להחליף את ה Preferred Device ל ATI HD Audio rear Output ונסי לנגן שוב (אם לא עובד לא לשכוח להחזיר לקודם)
-האם יש לך במקרה איזה התקנה של אפליקציה לניהול סאונד אצלך על המחשב (שבדר"כ מותקנת עם דרייבר). בדר"כ יופיע איזה איקון ב TrayIcon או ב Control Panel
בלי קשר לזה:
צריך למצוא מישהו שיש לו את אותו הלוח (יש כאן באתר לא מעט) ומשתמש ב XP כדי להעתיק אחד לאחד את ההגדרות וגרסאות הדרייברים אצלו על המחשב
הבשורה רעה היא שעדיין אין סאונד
הנה עוד כמה רעיונות בנסיון לפתור את הבעייה:
-תנסי להחליף את כניסת ה HDMI בטלוויזיה ולראות אולי יש במקרה סאונד בכניסת HDMI אחרת (יש מסכים שבכניסות מסוימות מקבלים את האודיו מכניסה אנלוגית ולא מהHDMIׂ)
-למרות שזה נראה לי קלוש תנסי להחליף את ה Preferred Device ל ATI HD Audio rear Output ונסי לנגן שוב (אם לא עובד לא לשכוח להחזיר לקודם)
-האם יש לך במקרה איזה התקנה של אפליקציה לניהול סאונד אצלך על המחשב (שבדר"כ מותקנת עם דרייבר). בדר"כ יופיע איזה איקון ב TrayIcon או ב Control Panel
בלי קשר לזה:
צריך למצוא מישהו שיש לו את אותו הלוח (יש כאן באתר לא מעט) ומשתמש ב XP כדי להעתיק אחד לאחד את ההגדרות וגרסאות הדרייברים אצלו על המחשב
חשבתי על זה ודווקא נראה לי שיש דווקא סיכוי שה Preferred Device צריך להיות ה ATI HD Audio rear Output
דווקא בגלל שבמיקסר שלו אין הגדרות ל SPDIF כי האודיו Device שלו הוא הכרטיס ה HDMI !!
תנסי לשנות ונסי שוב לנגן ב GraphEdit את סרט ה MKV (תבדקי האם יש גם סאונד דרך האוזניות)
דווקא בגלל שבמיקסר שלו אין הגדרות ל SPDIF כי האודיו Device שלו הוא הכרטיס ה HDMI !!
תנסי לשנות ונסי שוב לנגן ב GraphEdit את סרט ה MKV (תבדקי האם יש גם סאונד דרך האוזניות)
אין מה לומר, אתה המלך!!!! :מלך:
אכן, כשהעברתי ל ATI HD Audio rear Output יש סאונד בטלביזיה!
אבל למה אף אחד לא הזהיר אותי שכשאני אשמע את הסאונד של הטלביזיה אני ארצה גם ככה רמקולים חיצוניים..
{סתם, הוא לא כזה נורא}
תודה, תודה ושוב תודה!!!

אכן, כשהעברתי ל ATI HD Audio rear Output יש סאונד בטלביזיה!
אבל למה אף אחד לא הזהיר אותי שכשאני אשמע את הסאונד של הטלביזיה אני ארצה גם ככה רמקולים חיצוניים..
תודה, תודה ושוב תודה!!!
כבר כמעט הגעתי לשלב היאוש !
עכשיו אפשר באמת להגיד תתחדשי
אגב, תזכרי רק ביום שאת עוברת לרמקולים חיצוניים ורסיבר חיצוני (והיום הזה, אין לי ספק, יגיע) במידה ואת תשתמשי ביציאת ה SPDIF של הכרטיס לצורך העברת אודיו (ולא יציאת ה HDMI) לרסיבר אז לא לשכוח להחזיר את ה Preferred Device ל Realtec HD
עכשיו אפשר באמת להגיד תתחדשי
אגב, תזכרי רק ביום שאת עוברת לרמקולים חיצוניים ורסיבר חיצוני (והיום הזה, אין לי ספק, יגיע) במידה ואת תשתמשי ביציאת ה SPDIF של הכרטיס לצורך העברת אודיו (ולא יציאת ה HDMI) לרסיבר אז לא לשכוח להחזיר את ה Preferred Device ל Realtec HD
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 04/04/2008 20:04, נערך פעם 1 בסך הכל.