התלבטות לגבי סוג חיבור
אני מתלבט לגבי סוג החיבור.
אני רוצה לחבר מחשב נייד עם יציאת VGA ויציאת S-Video לפלזמה שיש לה DVI או S-Video. כרגע זה מחובר דרך ה-S-Video, אבל האם קניית כבל VGA->DVI תעבוד? או פלאג ממיר מVGA ל-DVI ולהלביש על כבל רגיל?
חיפשתי בכל המפרט האפשרי שמצאתי על הפלזמה לגבי כניסת ה-DVI, ולא מצוין אם היא קוראת DVI-I או רק DVI-D. איך זה ברוב הטלויזיות?
תודה מראש
אני רוצה לחבר מחשב נייד עם יציאת VGA ויציאת S-Video לפלזמה שיש לה DVI או S-Video. כרגע זה מחובר דרך ה-S-Video, אבל האם קניית כבל VGA->DVI תעבוד? או פלאג ממיר מVGA ל-DVI ולהלביש על כבל רגיל?
חיפשתי בכל המפרט האפשרי שמצאתי על הפלזמה לגבי כניסת ה-DVI, ולא מצוין אם היא קוראת DVI-I או רק DVI-D. איך זה ברוב הטלויזיות?
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
איזה מסך פלאזמה אין לו כניסת VGA?
מאוד מאוד נדיר.
אם לא כתוב כלום במפרט - אז מרבית הסיכויים שזה DVI-D בלבד (DVI-I כלומר, בעל תמיכה פנימית ב-DVI-A, הופך נדיר יותר ויותר כיום)
מאוד מאוד נדיר.
אם לא כתוב כלום במפרט - אז מרבית הסיכויים שזה DVI-D בלבד (DVI-I כלומר, בעל תמיכה פנימית ב-DVI-A, הופך נדיר יותר ויותר כיום)
42" של אלקטרה. יש לו באמת איזה 15 סורסים לוידאו, אבל אין VGA.oferlaor כתב:איזה מסך פלאזמה אין לו כניסת VGA?...
קניתי פלאג בצד אחד VGA נקבה ובצד שני DVI זכר. לא עובד. המוכר אמר שהוא לא בטוח לגבי הכיוון שלו (DVI ל-VGA או הפוך) ושאם לא עובד שאני אחזיר. יכול להיות באמת דבר כזה פלאג רק לכיוון אחד? באות אנלוגי??
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ברור.MartinHSabag כתב:מתאם כזה לא יעבוד אם ה-DVI לא תומך בחיבור אנלוגי במקביל לדיגיטלי....
אני מנסה לבודד את הסבירויות.
אם פלאג כזה באמת יכול להיות חד כיווני, אז כדאי לי להמשיך לחפש דרך אחרת להמיר את ה-VGA ל-DVI. אם לא, אז כנראה שזה לא עובד בגלל שהטלויזיה לא תומכת ב-DVI-A.
למישהו יש פלאג כזה? מכיר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: