בעיה| ברשותי כרטיס טלוויזיה Hauuppauge 150MCE וממיר של HOT.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
braunis פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה יש לי בעיה נוראית גם של כיול השלט של ה כרטיס טלוויזיה וגם כאשר אני נכנס למדיה סנטר ועושה הורד לוח שידורים יש רק לוח שידורים של YES ואין הוט.

אני ממש בבעאסה ואני מצטער על הרגע שקניתי את הכרטיס אין לי כוח בשביל זה הפכתי את כל העולם בשביל למצוא פתרונות..

אני עובד עם VISTA 32BIT ULTIMATE
יש ברשותי ממיר של HOT שרשום עליו בצד THOMSON אני שמתי עליו את העינית הקטנה הזאת שמתחברת בחיבור זכר לתוך הרסיבר הזה והרסיבר מחובר ל USB..

אז ככה ניכנסתי ל MEDIA CENTER בויסטה עשיתי את כל ההגדרות ומתי שהוא מגיע להקלדת מספרים כמו 1 2 3 4 5 6 7 8 9 וכל האנטר ולעלות ערוצים ולרדת הוא לא מגיב בכלל ורק אחרי שאני לוח כמה פעמים הוא יעני עובר ( אגב שאני עושה את זה אני משתמש בשלט של HOT ולא בשלט של הכרטיס טלוויזיה ) אחרי זה שאני מגיע למסך של לעביר ערוץ ז"א אחרי שעברתי את השלב ש"מכיילים את השלט ז"א את המספרים וכו" אני מנסה להעביר ערוץ ולא עובר....

וגם שאני נכנס לאפשרות מדריך במדיה סנטר זה מחפש באינטרנט כזה ואז מוצא רק של YES ז"א את הלוח שידורים של YES והוא לא מוצא של הוט ...

אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי כפי שאתם רואים אני נואש לעזרה, תודה רבה.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

1. אין כרגע לוח משדרים ללקוחות HOT ב-מדיה סנטר - בצורה אוטומטית כמו ללקוחות YES.
ניתן לקבל לוח מלא בשימוש בתוכנת MEGAEPG - עשה חיפוש בפורום! www.pvr.co.il
2. בדוק את מיקום העיינית ע"ג הממיר.

אורן.

user
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

לי יש הוט ויש לי לוח שידורים

שליחה #3 

על מה בדיוק אתם מדברים??

המדיה סנטר שלי מוריד את לוח השידורים של הוט מהאינטרנט אוטומטית
הוא אפילו לא מחובר לממיר (כי עוד לא יצא לי לחבר אותו) אלא מחובר רק לטלויזיה דרך HDMI

(בהגדרה הראשונית של המדיה סנטר בויסטה הוא שואל אותך באיזה ארץ ולאחר מכן שאתה אומר ישראל הוא שואל אותך יס/הוט) והוריד לי הכול ועדיין מוריד

braunis פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

לא מצליח לעבוד אם התוכנה MegaEPG

שליחה #4 

אולי משהו יכול להסביר לי בתוכנת המסרים אני נואש.

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

Re: לי יש הוט ויש לי לוח שידורים

שליחה #5 

user כתב:על מה בדיוק אתם מדברים??

המדיה סנטר שלי מוריד את לוח השידורים של הוט מהאינטרנט אוטומטית
הוא אפילו לא מחובר לממיר (כי עוד לא יצא לי לחבר אותו) אלא מחובר רק לטלויזיה דרך HDMI

(בהגדרה הראשונית של המדיה סנטר בויסטה הוא שואל אותך באיזה ארץ ולאחר מכן שאתה אומר ישראל הוא שואל אותך יס/הוט) והוריד לי הכול ועדיין מוריד
...
הוא מוריד את חלקית את הלוח שידורים. אם תשים לב אתה לא מקבל את הלוח של כל הערוצים.

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #6 

בראוניס, אל תהיה נואש פשוט צריך קצת להתעקש עם זה.
בסה"כ ההסברים דיי טובים בפורומים השונים....
תנסה כמו שנאמר למקם את העינית יותר טוב. גם לי הייתה בהתחלה בעיה עם זה אז פשוט כיסיתי את כל הממיר, ולאט לאט חשפתי חלקים ממנו עד שידעתי את המיקום המדוייק של העיינית ואז מקמתי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”