HDMI-DVI 10 מטר, אני על סף יאוש
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי,
לאחר הרבה בדיקות הכבל שקניתי (10 מטר HDMI-DVI) לא מחזיק טוב,
מה אני עושה בבקשה תמליצו לי על כבל מסויים 10 מטר אני יוכל להנות ממנו,וחנות שאני יוכל ללכת אליה ולדעת שאם לא עובד לי משהו אני מסודר.
תודה רבה,
לאחר הרבה בדיקות הכבל שקניתי (10 מטר HDMI-DVI) לא מחזיק טוב,
מה אני עושה בבקשה תמליצו לי על כבל מסויים 10 מטר אני יוכל להנות ממנו,וחנות שאני יוכל ללכת אליה ולדעת שאם לא עובד לי משהו אני מסודר.
תודה רבה,
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
1) תחזיר לחנות ודרוש כסף חזרה
2) אני כרגיל ממליץ על MONOPRICE בשילוב עם MUSTOP
2) אני כרגיל ממליץ על MONOPRICE בשילוב עם MUSTOP
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ככל הנראה 10 מ' זה ארוך מדי למקור הוידאו שלך.
אתה זקוק ל-REPEATER בדרך, או לפחות למפצל חכם.
אתה זקוק ל-REPEATER בדרך, או לפחות למפצל חכם.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

michael123 בקשר להחזיר לחנות זה כבר פחות בעיה,אני מעדיף חנות שאוכל ללכת אליה ולא דרך האינטרנט
עופר כנראה באמת שזה ארוך ואני לא יודע אם כבל (גם מהאיכותיים) יוכל לעמוד ב1080P ב10 מטר,מזה הREPEATER והאם הוא יכו לעזור לי? ומה ההבדל בינו לבין המפצל החכם?
תודה על התגובות המהירות
עופר כנראה באמת שזה ארוך ואני לא יודע אם כבל (גם מהאיכותיים) יוכל לעמוד ב1080P ב10 מטר,מזה הREPEATER והאם הוא יכו לעזור לי? ומה ההבדל בינו לבין המפצל החכם?
תודה על התגובות המהירות
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לי יש כבל 15 מטר HDMI-HDMI , עובד נפלא.
קניתי את הכבל באניגמה-חיפה (יחד עם פיוניר 600), ישראל הבטיח לי שהוא בודק את הכבל בחנות ורק לאחר מכן הוא שולח לי את הכבל.
כל התקשורת בנינו הייתה טלפונית, ללא הגעתי לחנות, ולא צצה שום בעייה
אני כמעט בטוח שאותה התחייבות אתה יכול לקבל גם מרוב החניות המופיעות באינדקס החנויות.
קניתי את הכבל באניגמה-חיפה (יחד עם פיוניר 600), ישראל הבטיח לי שהוא בודק את הכבל בחנות ורק לאחר מכן הוא שולח לי את הכבל.
כל התקשורת בנינו הייתה טלפונית, ללא הגעתי לחנות, ולא צצה שום בעייה
אני כמעט בטוח שאותה התחייבות אתה יכול לקבל גם מרוב החניות המופיעות באינדקס החנויות.
שמוליק ו.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

shmulikwe תודה על ההמלצה, אשמח לשמוע עוד דעות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
hananmori12,
Repeater כשמו הוא, יחידה אקטיבית אשר ממוקמת בנתיב שבין המקור ליעד ומטרתה לייצב ולשחזר את ה HDMI eye. שים לב שאם הולכים לכיוון הזה, יש לבדוק כי ה Repeater הינו HDCP compatible מכיוון שנעשה Decrypt ולאחר מכן Re-encrypt לסיגנל.
לגבי מפצל חכם כפי שהזכיר oferlaor, קיימים ממתגי HDMI אשר יודעים להגביר את הזרם עבור שימוש בכבלים ארוכים במיוחד, אחד כזה הינו ה Purelink HS-510 אשר יודע לתת רמה שונה של זרם עבור כל כניסה, בין 500mA דרך 700mA ועד ל 1000mA.
ממתגים אחרים כמו OPPO HM-31 או אלו של OCTAVA מכילים מייצב פנימי עבור ה HDMI eye.
בכל אופן, עדיף שתנהג ראשונית לפי ההמלצה של shmulikwe מכיוון שהפתרונות שהעלתי הינם בעלות של החל מ $99 ומעלה...
Repeater כשמו הוא, יחידה אקטיבית אשר ממוקמת בנתיב שבין המקור ליעד ומטרתה לייצב ולשחזר את ה HDMI eye. שים לב שאם הולכים לכיוון הזה, יש לבדוק כי ה Repeater הינו HDCP compatible מכיוון שנעשה Decrypt ולאחר מכן Re-encrypt לסיגנל.
לגבי מפצל חכם כפי שהזכיר oferlaor, קיימים ממתגי HDMI אשר יודעים להגביר את הזרם עבור שימוש בכבלים ארוכים במיוחד, אחד כזה הינו ה Purelink HS-510 אשר יודע לתת רמה שונה של זרם עבור כל כניסה, בין 500mA דרך 700mA ועד ל 1000mA.
ממתגים אחרים כמו OPPO HM-31 או אלו של OCTAVA מכילים מייצב פנימי עבור ה HDMI eye.
בכל אופן, עדיף שתנהג ראשונית לפי ההמלצה של shmulikwe מכיוון שהפתרונות שהעלתי הינם בעלות של החל מ $99 ומעלה...
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה על המידע השכלתי,
בקשר להצעה של shmulikwe ראיתי מחירים ממש גבוהים באתר של החנות שממנה הוא קנה,
משהו יותר נורמלי באזור השרון?
בקשר להצעה של shmulikwe ראיתי מחירים ממש גבוהים באתר של החנות שממנה הוא קנה,
משהו יותר נורמלי באזור השרון?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש לי מהסוג הזה 12 מטר ללא Repeater.
עובד מצויין.
https://secure.libertycable.com/ecomm/c ... group=2140
ליאור
עובד מצויין.
https://secure.libertycable.com/ecomm/c ... group=2140
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כאשר מדברים על אורכים ארוכים של כבלים דיגיטלים, המלצה על כבל מסויים לא ממש תעזור. כל מקרה הוא פרטני ותלוי במקור (בחוזק ויציבות הזרם) וביכולת של רכיב היעד לשחזר את הסיגנל.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי הבנתי ,
המליצו לי ב"העולם הדיגיטלי" על כבל 15 מטר מסויים שיש להם יותר מה10 מטר מכיוון של15 מטר יש בתוך הכבל מגביר אות האם משתלם?
המליצו לי ב"העולם הדיגיטלי" על כבל 15 מטר מסויים שיש להם יותר מה10 מטר מכיוון של15 מטר יש בתוך הכבל מגביר אות האם משתלם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag