PS3 - ביזון בתחום מחפש עזרה מיודעי דבר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
danlior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #1 

אז ככה, בא לי על בלו-ריי ומכיוון שהנגן הזול ביותר הוא PS3 חשבתי ללכת על זה ואם גם יהיו כמה משחקים מדהימים, אז מדוע לא.

כמה שאלות:

1) איזו גרסה לקנות? אני מבין שגרסה שקוראת צרובים עדיין אין אך מה ההבדל בין הגרסאות היפניות לגרסה הרישמית של ישפאר? האם הנושא של זונים מגבילים את המשחקים או את כותרי הבלו-ריי או את שניהם? חשוב לי מאוד שאוכל לקנות כותרים באמזון.

האם אהיה מוגבל גם במשחקים?

2) איך ה-PS3 מתחבר לאינטרנט? אין לי ראוטר בבית, אני מחובר ל-ADSL באמצעות ברידג' מודם שדורש חייגן בתוכנה.

אשמח לתשובות :)

Ken_Masters
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אין יותר מדי הבדל בגרסאות.
יש 20GB שזה החבילה הכי בסיסית. הכי זולה גם, אין לה תאימות לאחור ( זאת אומרת המכשיר לא תומך במשחקים של הקונסולות הקודמות שזה PS2 והPS1 ) שזה חסרון לגיימרים. אני מניח שלך זה לא כזה משנה. אבל גם יש שמועות שהולכים להפסיק לייצר את הגרסה הזו בגלל כשלון במכירות.

יש 40GB שזה החבילה הסטנדרטים והכי מוצלחת של הPS3 היא באה עם כל מה שצריך. הבעיה היחידה שלפעמים ( אבל זה מקרים מאד נדירים ) שיש באג במכשיר והוא מפסיק לקרוא דיסקים. ( במידה וקנית את המכשיר בארץ ויש לך אחריות של ישפאר המייבאת הרשמית של סוני בארץ אין לך מה לדאוג הם יחליפו אותו למכשיר אחר )

יש את ה60 GB שהפסיקו לייצר אותו בגלל כשלון במכירות.

ויש את ה80 GB שזה החבילה המיוחדת עם פיצ'רים נוספים. ( יציאות של קורא כרטיסים וכדומה ) והארדיסק מנופח.

אין ממש הבדל בגרסאות בחומרה זאת אומרת וההבדל המשמעותי הוא המחיר. כשככל ההארד דיסק גדול יותר ככה המכשיר יותר יקר.
אני ממליץ לך לרכוש PS3 בחו"ל ( ארצות הברית או המזרח הרחוק ) ולגבי משחקים מאמזון. יש אתרים יותר טובים מאמזון בשביל משחקים. http://www.play-asia.com/

לגבי האונליין אתה צריך חיבור אל חוטי או חיבור לראוטר.

danlior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

אחלה, תודה!

1) האם גרסת ה-40GB תקרא גם משחקים צרובים של PS2 או רק מקוריים?

2) הכי חשוב, מה לגבי הזונים של כותרי בלו-ריי, מה קורה שם?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

eladts
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
שם מלא: אלעד צור
קיבל תודות: 2 פעמים

גרסרת ה-40G לא תומכת כלל במשחקי PS2

שליחה #4 

לא צרובים ולא מקוריים.

danlior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

איזו גרסה כן תומכת?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

nanush
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה #6 

Ken_Masters כתב:אין יותר מדי הבדל בגרסאות.
יש 20GB שזה החבילה הכי בסיסית. הכי זולה גם, אין לה תאימות לאחור ( זאת אומרת המכשיר לא תומך במשחקים של הקונסולות הקודמות שזה PS2 והPS1 ) שזה חסרון לגיימרים. אני מניח שלך זה לא כזה משנה. אבל גם יש שמועות שהולכים להפסיק לייצר את הגרסה הזו בגלל כשלון במכירות.

יש 40GB שזה החבילה הסטנדרטים והכי מוצלחת של הPS3 היא באה עם כל מה שצריך. הבעיה היחידה שלפעמים ( אבל זה מקרים מאד נדירים ) שיש באג במכשיר והוא מפסיק לקרוא דיסקים. ( במידה וקנית את המכשיר בארץ ויש לך אחריות של ישפאר המייבאת הרשמית של סוני בארץ אין לך מה לדאוג הם יחליפו אותו למכשיר אחר )

ויש את ה80 GB שזה החבילה המיוחדת עם פיצ'רים נוספים. ( יציאות של קורא כרטיסים וכדומה ) והארדיסק מנופח.

אין ממש הבדל בגרסאות בחומרה זאת אומרת וההבדל המשמעותי הוא המחיר. כשככל ההארד דיסק גדול יותר ככה המכשיר יותר יקר.
אני ממליץ לך לרכוש PS3 בחו"ל ( ארצות הברית או המזרח הרחוק ) ולגבי משחקים מאמזון. יש אתרים יותר טובים מאמזון בשביל משחקים. http://www.play-asia.com/

...
אממ אתה יודע כמה הם לוקחים על משלוח של משחק לישראל?

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #7 

nanush כתב:
Ken_Masters כתב:אין יותר מדי הבדל בגרסאות.

...
אממ אתה יודע כמה הם לוקחים על משלוח של משחק לישראל?
...
הם לוקחים מספיק.
חוץ מזה המכס יקרע לך את הצורה.
כבר עדיף לקנות בארץ.

Ken_Masters
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה #8 

על משחק הם לא לוקחים כסף. אם אתה מזמין כל פעם משחק אחד זה נכנס במעטפה ( מעטפה גדולה ) והם לא לוקחים על זה מכס.. בדוק כי אני עושה את זה שנים.

עכשיו לגבי הזמנה של PS3 מהאתר לא מומלץ כי אז הם כן יקחו מכס. עדיף להביא את זה דרך מישהו כלומר שמישהו שנוסע לחו"ל וחוזר יביא את זה איתו במזוודה.

ד'א הנה גרף שמסביר על הגרסה של כל אחד ואחד מהמכשירים בעברית :
[imgbig]http://img295.imageshack.us/img295/354/123tb1.jpg[/imgbig]

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”