סאונד אגרסיבי מידי
בזמן האחרון יוצא לי לשמוע קצת יותר מוסיקה ואני מרגיש שהצליל מעייף לאורך זמן המוסיקה נשמעת לי אגרסיבית מידי.
רמקולים: קליפש RF-82
מגבר:הרמן קארדון HK970
אני יודע שהקליפש נחשב לרמקול אגרסיבי ובהיר אך עם ההרמן קארדון הצליל מתחמם - הבעיה היא שלאחר האזנה של יותר מחצי שעה המוסיקה מתחילה לעייף הבאס נעשה אגרסיבי והטויטר לא מעודן.
האם החלפת מגבר יכולה לשנות את האופי האגרסיבי של הרמקול ולעדן את הבאס והטויטר?
תודה.
רמקולים: קליפש RF-82
מגבר:הרמן קארדון HK970
אני יודע שהקליפש נחשב לרמקול אגרסיבי ובהיר אך עם ההרמן קארדון הצליל מתחמם - הבעיה היא שלאחר האזנה של יותר מחצי שעה המוסיקה מתחילה לעייף הבאס נעשה אגרסיבי והטויטר לא מעודן.
האם החלפת מגבר יכולה לשנות את האופי האגרסיבי של הרמקול ולעדן את הבאס והטויטר?
תודה.
אני משתמש ברמקולים הן לק"ב והן לסטריאו ובק"ב אני ממש מרוצה בסטראו פחות.
אינני מעונין להחליף רמקולים - אני אוהב את הצליל שלהם אך שמתי לב שהמוסיקה אגרסיבית מידי אינני יודע אם זה הרמקולים או ההגברה.
אני אחדד את השאלה האם הגברה אחרת יכולה לשנות את התוצאה כך שהמוסיקה תהיה פחות אגרסיבית?
אינני מעונין להחליף רמקולים - אני אוהב את הצליל שלהם אך שמתי לב שהמוסיקה אגרסיבית מידי אינני יודע אם זה הרמקולים או ההגברה.
אני אחדד את השאלה האם הגברה אחרת יכולה לשנות את התוצאה כך שהמוסיקה תהיה פחות אגרסיבית?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני אנסה להסביר מה אני אוהב ברמקול ומה לא
חיובי:הסאונד גדול ממלא את כל הסלון
הצליל פתוח ומדויק
הרמקול מפורט
הרמקול מצוין בק"ב
הרמקול יורד מאוד נמוך לא חסר לי באס.
שלילי:הסאונד לא מעודן- אגרסיבי במיוחד לאחר כחצי שעה שהאוזן מתעיפת
הגבוהים לא מעודנים/הנמוכים עמוקים וחזקים אך גם לא מעודנים
אני פוחד להחליף רמקול מחשש לאבד את היתרונות שלו לכן חשבתי לכיוון של נחלפת הגברה כדי לתקן את הדברים השליליים
האם הגברה איכותית יותר ומתאימה יותר תעדן את הסאונד?
הצליל פתוח ומדויק
הרמקול מפורט
הרמקול מצוין בק"ב
אני פוחד להחליף רמקול מחשש לאבד את היתרונות שלו לכן חשבתי לכיוון של נחלפת הגברה כדי לתקן את הדברים השליליים
האם הגברה איכותית יותר ומתאימה יותר תעדן את הסאונד?
לכן נאמר כאן לא אחת שהכל עניין של טעם...
הכל עניין של טעם אישי. אתה צריך לעשות את חשבון הנפש שלך, האם היתרונות עדיפים על החסרונות אם לאו.
אם האוזן מתעייפת מהר וזה מפריע לך, עליך לשמוע רמקולים אחרים שיתנו לך מענה מלא ולא חלקי - "עם כל הצער שבדבר" - כפי שאומר בן אליעזר...
אם האוזן מתעייפת מהר וזה מפריע לך, עליך לשמוע רמקולים אחרים שיתנו לך מענה מלא ולא חלקי - "עם כל הצער שבדבר" - כפי שאומר בן אליעזר...
vingi כתב:אני אנסה להסביר מה אני אוהב ברמקול ומה לא
הצליל פתוח ומדויק
הרמקול מפורט
הרמקול מצוין בק"ב
האם הגברה איכותית יותר ומתאימה יותר תעדן את הסאונד?...
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מצטער פשוט נפלתי. במשך שנה שאני כבר חבר פה אני חוזר בדיוק על הדברים האלו בהקשר של קליפש.
כנראה זה ההבדל בין אוזן מיומנת לכזו שלא. אני ישר זיהיתי את זה בהאזנות הראשונות שלי לקליפש לזמנים קצרים אפילו.
אין מה לעשות , שופרי טוב עולה המון כסף. מה שקורה אצלך זה מה שקורה להרבה אנשים שקונים הרבה דברים. ההתלהבות הראשונית ואחרי זה מגיעה ההבנה. יש פה חסר בפורום עם שרשור מקביל בקשר לחברה ורמקולים אחרים.
המגבר שלך בסדר גמור. הוא פשוט לא ישנה לך כלום ברמקולים. כיוון שזה קקה של רמקול. הנה אמרתי את זה.
הוא מעולה לאמריקאים שאוהבים מקדונלדס, בלינג ושומעים MP3 מהIPOD. לא סתם היחידות שלהם מוזהבות. לא סתם יש להם נצילות בשמיים.
זה רמקול אינסטנט לתרבות האינסטנט.
להחליף רמקולים זה לא הכי פשוט אני אעשה צעד כזה רק לאחר שאמקסם את איכות הרמקולים שלי צעד שאולי ישפר את החסרונות.
בינתיים אני אשקיע קצת בחיווט ואולי הגברה יותר איכותית.
כרגע אני עובד עם כבלים מאוד פשוטים מהום סנטר.
האם תוספת האיכות שבשידרוג אינטרקונקט וכבל לרמקולים תבוא לידי ביטוי במערכת כזו או לא?
אם כבר לשדרג הגברה איזה מגבר לדעתכם יתן תוצאה עדיפה מההרמן קארדון ויתאים לקליפש הבהירים והאגרסיבים?
בינתיים אני אשקיע קצת בחיווט ואולי הגברה יותר איכותית.
כרגע אני עובד עם כבלים מאוד פשוטים מהום סנטר.
האם תוספת האיכות שבשידרוג אינטרקונקט וכבל לרמקולים תבוא לידי ביטוי במערכת כזו או לא?
אם כבר לשדרג הגברה איזה מגבר לדעתכם יתן תוצאה עדיפה מההרמן קארדון ויתאים לקליפש הבהירים והאגרסיבים?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
טוב אני אסביר שוב ולאט.
"א ת ה _ל א_ ת מ ק ס ם_ע ו ד_א ת_ה ר מ ק ו ל י ם_ה א ל ו "
אתה פשוט מועד לזריקת כסף לחינם.
למה אתה פה בכלל? אני משתגע מזה. אתה שומע תשובות, אממ מתעלם ומחפש בנרות הצדקות.
כתבתי פעם ואכתוב שוב : "חיזוקית קונים בסופר פארם"
"א ת ה _ל א_ ת מ ק ס ם_ע ו ד_א ת_ה ר מ ק ו ל י ם_ה א ל ו "
אתה פשוט מועד לזריקת כסף לחינם.
למה אתה פה בכלל? אני משתגע מזה. אתה שומע תשובות, אממ מתעלם ומחפש בנרות הצדקות.
כתבתי פעם ואכתוב שוב : "חיזוקית קונים בסופר פארם"
אורי עם הימהה (בסטראו) הקליפש פשוט צורח אי אפשר להאזין יותר מחמש דקות עם ההרמן קארדון הוא הרבה יותר רגוע אך גם עדיין צליל מעייף.
מה שכן השילוב בין ההרמן קארדון לקליפש אצלי הרבה יותר מוצלח מהשילוב בין הימהה לקליפש - בק"ב הימהה והקליפש עובדים טוב אך בסטראו זה לא זה.
לכן חשבתי שלפני שאני מוכר את הרמקול ומפסיד אולי יש מצב להגברה אחרת וכבלים שישפרו את המצב ?
מה שכן השילוב בין ההרמן קארדון לקליפש אצלי הרבה יותר מוצלח מהשילוב בין הימהה לקליפש - בק"ב הימהה והקליפש עובדים טוב אך בסטראו זה לא זה.
לכן חשבתי שלפני שאני מוכר את הרמקול ומפסיד אולי יש מצב להגברה אחרת וכבלים שישפרו את המצב ?