מחפש - רמקול מדפי לא גדול, טרבל טוב מפורט ובהיר, לא יקר 8)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

הפוקאל חסר חיים.

לך על הברונזה 2.

קישור:
http://www.amnonsound.co.il/?categoryId=1201&itemId=439

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #22 

אוקי, הוא גם יכנס לרשימה (למרות שאני חושב שאצטרך סבלנות בשביל למצוא אותו בזול יותר).

וכשאתה אומר על הפוקאל חסר חיים, אני מניח שהכל יחסי, אולי תוכל לפרט יותר לגבי איך הוא מול הKEF IQ1, מוניטור 30, RTI4 שיצא לי דווקא להאזין אליהם (שוב, בהנחה שאני מחפש רמקול בהיר ומפורט, שיהיה טוב להאזנה בווליום נמוך), או אולי גם לאיזה רמקול הוא דומה (שאולי יצא לי להאזין...).

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

אהלן חברים,

טוב, כנראה שאני אצתרך לסגור חשבון עם כל מי שהמליץ לי על הTITUS ES כי יצא לי להאזין לו (די במקרה) ונפלתי, מאוד אהבתי את מה ששמעתי ואני חושב שהחתימת סאונד שלו די מאפיינת את מה שאני אוהב ומחפש.

הבעייה כמובן שהמחיר שלו מאוד גבוה לעומת התקציב שלי ואחרי "הנפילה" של ההאזנה אני כבר מוכן להשקיע יותר רק בכדי שהוא יהיה רכושי (תופעה מוכרת אני מניח). התקשרתי לאייל פור היבואן (היה מאוד אדיב וסובלני בטלפון) לבדוק מה המצב לקראת החלפת הסידרה בחדשה אבל כמובן קסמים אי אפשר לעשות ברמקול הזה וכמה שהוא ניסה והתאמץ לסדר המחיר עדיין קצת גבוה בשבילי. אולי כשיגמרו כל היחידות ותשאר רק יחידת התצוגה יהיה לי יותר מזל אך אני בספק.

הוא גם ניסה לחשוב על משהו דומה והציע לבדוק דגם מדפי של SYSTEM AUDIO, אם אני לא טועה זה היה הSA505 שהוא מתצוגה יוצא יותר זול, ואם אצליח להשיג גם מכל רמקול מומלץ אחר סאונד כזה במשהו שבין 1600-1900, אולי לא תהיה לי ברירה לקחת.

אמנם אני מוכן למתוח את התקציב הרבה יותר מהמקורי למען הTITUS ES ששמעתי אך רציתי לשאול אתכם לדעתכם על ההבדלים ותיאור של הSA505 את מול ה TITUS ES עד כמה הם דומים /שונים וכו.

אני בכל מקרה מתכוון ללכת לאייל להאזין, אולי אני אופתע מהאלטרנטיבות, אולי סתם אתפוס אותו ביום טוב :) יש למישהו מושג אם יש לו תצוגה גם בתל אביב ואם כן איפה זה בדיוק ?

בכל מיקרה אם מישהו יודע על מכירה של TITUS ES יד שנייה אשמח אם תודיעו לי, פירסמתי מודעה בלוח "מבוקש".

תאחלו לי בהצלחה :)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=27723

Steve
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #24 

[left]
Try and listen to a Focal/JMLAB in your price range - most shops have them and there sound seems to fit your requirments. They also sale well so there is a second hand market in them[/left]

Steve
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה #25 

[left]
I saw this may help you

http://www.cinema-paradiso.co.il/Index. ... =33&Page=1
[/left]

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

אני גם חושב על TRIANGLE מדפי, אחלה בחירה, רק שהמחיר... :roll:

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #27 

יש לי את ה-505 כזוג אחוריים. יופי של רמקול.
Silence speaks louder than words

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

סטיב,

האמת שבאתי בכלל להאזין לפוקאל (706S, סידרה ישנה יותר מהV היקרה שיש עכשיו) ושם יצא לי להאזין לטיטוס ES. מה אני אגיד, לא ממש אהבתי את הפוקאל היה סגור מדי ו"קופסאתי" מדי בשבילי, הטיטוס לידו היה עולם אחר - הרבה יותר מציאותי ופתוח. אני מניח שזה טעם אישי, אבל אני לא מצליח להבין איך מגדירים את הפוקאל ההוא מאוד פתוח ובהיר.
אולי הטיטוס הרס לו :) אבל גם רמקול של 1200 ש"ח היה יותר פתוח לידו.

תודה על ההפנייה ללינק, אבל אני לא רוצה להיכנס להרפתקאות עם הדגם הישן (ששמעתי עליו גם דברים לא טובים) בייחוד שהוא נמכר ביד שנייה גם בכמעט אלף פחות ממה שמוצע שם (כנראה הלוח ישן ולא מעודכן אצלהם).

מטליגו',

ראיתי שיצא לך להאזין גם ל 505 וגם לטיטוס ES, תוכל לפרט קצת על ההבדלים בינהם מהתרשמות שלך ?

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #29 

זה היה די מזמן, אבל בגדול, הטיטוס יותר בהיר (יש כאלה שיגידו צורמני), וה-505 יותר מאוזן, עם בס יותר טוב. אולי בגלל שהגבוהים בו פחות דומיננטיים הוא נשמע יותר באסי, אבל לדעתי הוא יורד קצת יותר נמוך ויותר טוב. זה מדהים איזה בס אתה מקבל מהקופסה הקטנטונת הזאת.

לפי הצרכים שלך, הטיטוס יותר יתאים לך.

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #30 

תומך בתשובה של METALLIJOE (Y)

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
קיבל תודות: 0

שליחה #31 

הנה, יש ביד שנייה באתר...

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #32 

התקציב שלו קצת בעייתי

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

Ozen כתב:הנה, יש ביד שנייה באתר...
...
מה שיש באתר זה דגם ה202 הישן יותר, הבנתי שזה לא בדיוק אותו רמקול רק בצורה אחרת.
לגבי תקציב מן הסתם אני לא אמצא את הTITUS ES ב1000 ש"ח, אני אאלץ לעלות, ובשביל הדגם הזה, אפילו שמדובר ביד שנייה ולאור המחיר שהוא נמכר עכשיו כחדש אני מוכן.

מטאליגו' - תודה. פחות בהיר ופתוח מהTITUS ES זה כנראה באמת פחות טוב בשבילי, ועניין הבאס אני מניח זניח בגלל הסאב. מה שכן - ה505 בהחלט מתאים בול לעניין הגודל שחשוב לי, בטיטוס ES הגודל מתנגש עם הדרישות שלי, דבר שאני מקווה שלא יעשה לי בעיות.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

אם אתה צריך את הרמקולים לסטריאו, לא הייתי מזניח את עניין הבס, כי לשלב סאב בסטריאו זה דבר ממש לא קל וטריוויאלי.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #35 

לך תקשיב ל TANNOY REVAL, נמכר ב 3500 חדשים, רמקול מוניטורי מדהים גם בצורתו וגם מבחינת סאונד , הוא פשוט פנטסטי, תריץ חיפוש בגוגל ותקרא מה כותבים על הרמקול הזה.

צריך לשמוע אותו ולהשוות אותו לדברים מקבילים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”