אני לא מכיר תוכנה אבל יש לי רעיון בשבילך
אם יש לך בכרטיס מסך TV OUT ובנוסף לזה יש לך כרטיס טלביזיה שמאפשר לכידה (VIDEO IN) את תעשה ככה===>
חבר את הTV OUT מהכרטיס מסך לתוך הTV UN של הכרטיס טלביזיה ואז תלכוד את שידורי המחשב - אני ממליך להשתמש באופציה שנקראת הרחבת מסך - ככה אתה מציג את הוידאו של המסנג'ר על מסך מלא במסך המורחב (שזה בעצם כאילו המסך בגרטיס טלביזיה)
ובמסך הרגיל אתה יכול לראות גם את המחשב וגם את החלון של הכרטיס TV ומה שאתה לוכד- נ.ב - תגדיר בתוכנת לכידב שיקליט קול מהכרטיס קול שלך. - זה נראה מסובך אבל זה לא - תקרא כמה פעמים ואפילו תשרטט תרשים ותראה שזה פשוט
זה עבד אצלי מעולה - ואין חכם כבעל ניסיון
אופציה נוספת== חבר את היציאה מהכרטיס מסך ומהכרטיס קול לוידאו ותקליט בו את הכול
בכול מקרה לכידה של וידאו לא תוכל לבצע מהמסנג'ר כי זה לא וידאו שמעובד דרך חומרה במחשב וכמו שאתה בטח יודע לכידה ניתן לבצע מהחומרה במחשב ולא מתוך תוכנה אחרת שמקבלת רצף מהיר של תמונות מהרשת.
יש תוכנות שיודעות לבצע לכידה של STREAMING מהרשת. למעשה זה סוג של SNIFFER המבין את הפרוטוקול. אני מניח שוידאו של מסנגר הבא ממצלמה ביתית לא מכיל DRM כך שלא נראה לי בעיה של פענוח הצפנה פה.
מעבר לזה יש תוכנות היודעות ללכוד מסכים של PC למטרות יצירת DEMO שגם הם כנראה יוכלו ליצר את התמונה אבל אולי לא באותו מהירות.
האמת ששווה לך להתחיל מהקישור הזה - מוצגים שתי האפשריות:
למרות שבינתיים הצלחתי ל הסתדר יפה מאוד עם האחות הגדולה של SnagIt 7 בדמות Camtasia Studio 3 ,שעושה עבודה יפה ואף מעבר לזה (לא הספקתי לבדוק את כול הפיצרים של התכונה , אבל בהחלט עושה עבודה יפה ובאיכות טובה).