שאלה לגבי בקר XBOX אלחוטי לPC.
הבנתי שזה הבקר האלחוטי הכי עדיף למשחקים על PC. גם מבחינת זמן סוללות ונוחות ותאימות למשחקים.
אני רוצה שני בקרים אלחוטיים למשחקי אחד נגד השני.
אם אני קונה בקר עם מתאם אלחוטי לPC, ואח"כ קונה רק בקר XBOX רגיל אלחוטי הוא יעבוד לי ביחד עם הבקר הראשון בו זמנית במשחקים של אחד נגד השני?
אשמח לדעת ממי שמכיר.
תודה
אני רוצה שני בקרים אלחוטיים למשחקי אחד נגד השני.
אם אני קונה בקר עם מתאם אלחוטי לPC, ואח"כ קונה רק בקר XBOX רגיל אלחוטי הוא יעבוד לי ביחד עם הבקר הראשון בו זמנית במשחקים של אחד נגד השני?
אשמח לדעת ממי שמכיר.
תודה
[בהחלט ניתן לעבוד עם מקלט אחד ולהפעיל אפילו עד 4 שלטים[/quote]
מעניין ! האם תוחל לפרט איך? אני כבר שנה עובד עם 2 ולא היצלחתי (למרות ניסיונות רבים) .
תזכור מדובר על PC
לגבי מוצר עצמו : במילה את מצויין אבל לא למירוצים
מעניין ! האם תוחל לפרט איך? אני כבר שנה עובד עם 2 ולא היצלחתי (למרות ניסיונות רבים) .
תזכור מדובר על PC
לגבי מוצר עצמו : במילה את מצויין אבל לא למירוצים
מתקין כמובן דרייבר בPC (לא משנה הגרסה) ומחבר מקלט אחד.
במרכז השלט יש את הכפתור הכסוף עם ה "X" אם תשים לב מסביבו טבעת שבנויה מ-4 לדים
כל לד מציין באיזה ערוץ השלט הנוכחי עובד.
1.מדליק שלט ראשון, האור בשלט אמור להיות דלוק קבוע ולהנעל על 1 .
2.מדליק שלט שני
3.לוחץ על הכפתור במקלט עד שהנורה בהמקלט תתחיל להבהב.
4.לוקח את השלט השני, בחזית השלט יש כפתור (עגול לבן וממש קטן) תלחץ עליו לחיצה ארוכה .
5. הטבעת בשלט תתחיל להסתובב עד לנעילה של השלט על תדר 2.
6.ממשיך ככה עם שאר השלטים.
בעקרון אתה צריך לעשות את התהליך הזה רק פעם אחת ולהבא השלטים "יזכרו" באיזה ערוץ הם.
ד"א יש שני גרסאות שנמכרות בחניות אחת נמכרת כמיועדת לPC (רשום על האריזה) ואחת כמיועדת לXBOX360. אפשר לקנות את השלט שנמכר כמיועד ל360 ולהשתמש בPC השלט של ה360 יותר זול ואין דרייבר אבל כמובן מי שרוצה יכול להוריד (אני לא סגור האם בא עם מקלט)
שווה לשים לב יש לפעמים מבצעים באופיס דיפו על מוצרי מיקרוסופט, כל שלט עלה לי 135 ש"ח.
עוד טיפ לגבי סוללות נטענות - הסוללות שמחזיקות הכי הרבה הם סוללות של SANYO מסוג ENELOOP הם רק 2000 אבל ללא פריקה עצמית כך שמחזיקות בפועל הרבה יותר מסוללות 2700, בEBAY תוכלו למצוא אותם ב50-60 ש"ח לסט של 4 סוללות כולל משלוח.
בהצלחה.
במרכז השלט יש את הכפתור הכסוף עם ה "X" אם תשים לב מסביבו טבעת שבנויה מ-4 לדים
כל לד מציין באיזה ערוץ השלט הנוכחי עובד.
1.מדליק שלט ראשון, האור בשלט אמור להיות דלוק קבוע ולהנעל על 1 .
2.מדליק שלט שני
3.לוחץ על הכפתור במקלט עד שהנורה בהמקלט תתחיל להבהב.
4.לוקח את השלט השני, בחזית השלט יש כפתור (עגול לבן וממש קטן) תלחץ עליו לחיצה ארוכה .
5. הטבעת בשלט תתחיל להסתובב עד לנעילה של השלט על תדר 2.
6.ממשיך ככה עם שאר השלטים.
בעקרון אתה צריך לעשות את התהליך הזה רק פעם אחת ולהבא השלטים "יזכרו" באיזה ערוץ הם.
ד"א יש שני גרסאות שנמכרות בחניות אחת נמכרת כמיועדת לPC (רשום על האריזה) ואחת כמיועדת לXBOX360. אפשר לקנות את השלט שנמכר כמיועד ל360 ולהשתמש בPC השלט של ה360 יותר זול ואין דרייבר אבל כמובן מי שרוצה יכול להוריד (אני לא סגור האם בא עם מקלט)
שווה לשים לב יש לפעמים מבצעים באופיס דיפו על מוצרי מיקרוסופט, כל שלט עלה לי 135 ש"ח.
עוד טיפ לגבי סוללות נטענות - הסוללות שמחזיקות הכי הרבה הם סוללות של SANYO מסוג ENELOOP הם רק 2000 אבל ללא פריקה עצמית כך שמחזיקות בפועל הרבה יותר מסוללות 2700, בEBAY תוכלו למצוא אותם ב50-60 ש"ח לסט של 4 סוללות כולל משלוח.
בהצלחה.