התחדשתי ב- VSX-LX70

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 363
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

זאת נראה לי העונה...אבל גם אני התחדשתי!
דבר ראשון, הרסיבר פשוט חתיך! הוא קבל את אישור החברה...
דבר שני, הכנסתי את BD של 300 ל- PS3 התחלתי שפסקול הרגיל והמצויין של DD והכל נשמע מצויין, לאחר מכאן עברתי ל- PCM ונפעמתי!!! פתאום ה- DD נשמע חנוק לגמרי...וזה עוד עם מערכת רמקולי הפרנקשטיין שלי (השידרוג הבא...).
בקיצור, ממליץ בחום!
אנסה לצרף תמונות בהמשך...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תתחדש ותהנה !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

המערכת כולה

esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

הרסיבר מקרוב מציג PCM

esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

קצב הנתונים של 300
נערך לאחרונה על ידי esoreanu ב 24/03/2008 11:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

daklon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

אחלה רסיבר תתחדש.. :)
רק עצה אחת.. יש לי גם אותו, ומניסיון לא מומלץ לשים עליו כלום..
שמתי עליו גם את הPS3 ולא רק שזה חסם את האיורור הPS3 גם מייצר לא מעט חום,
כשהוא בעבודה... אז ביחד זה לא שילוב הכי טוב :wink: מצאתי מקום אחר לשים אותו..
אני מציע שתנהג כמוני...
חוץ מזה רסיבר פצצה, אתה תהנה ממנו מאוד.. ושוב תתחדש!!

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4201
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #7 

תתחדש רסיבר פצצה
(Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #8 

מכשיר יפיפה...

היה מחסור עד לא מזמן במכשירים, לא?

falconf1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

תתחדש ותהנה, מכשיר מדהים (Y)

esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

תודה על הברכות!
daklon: גם אני חושב שזה אולי יהיה חם מדי, אבל אני מחכה עד שיגיע ה- HTPC בתחילת חודש הבא בשביל לעשות משחקים.
oferlaor: הוא לא היה במלאי בחנות אבל הוא הגיע תוך שבוע ככה שאני לא יודע כמה מחסור היה.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #11 

תתחדש! ממש בא לי עליו :)

איך הסאונד בסטריאו? מה היה לך קודם?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

falconf1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

danlior כתב:תתחדש! ממש בא לי עליו :)

...
בתור אחד שהיה לו AX5 מספר שנים, אני יכול להגיד לך לאחר 4 חודשי האזנה ל LX70 הוא יותר מפורט ויותר עוצמתי מה AX5
נערך לאחרונה על ידי falconf1 ב 24/03/2008 20:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #13 

falconf1 כתב:

...
בתור אחד שהיה לו AX5 מספר שנים, אני יכול להגיד לך לאחר 4 חודשי האזנה ל LX70 הוא יותר מפורט ויותר עוצמתי מה AX5
...
רגע,גם לי יש את הAX5I כבר 4 שנים,האם ההבדל כלכך משמעותי מבחינת סאונד?ומבחינת עוצמה?לאו דווקא מבחינת פיצורים,ומעניין אותי באמת האם לנסות לשדרג,כי למכור את הAX5I נותנים לך הרגשה שאתה צריך לשלם להם כדי שיצלצלו ולשלם אקסטרה כדי שיקנו אותו..... :lol: :עצוב: (לא יודע מה יותר נכון...)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #14 

יפה המפלצת :P
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #15 

יפה מאוד!
אגב, זה MODUS 1.3 הקדמיים?
זה סט שלם של MODUSים?

falconf1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

ADICT כתב:
falconf1 כתב:

...
...
רגע,גם לי יש את הAX5I כבר 4 שנים,האם ההבדל כלכך משמעותי מבחינת סאונד?ומבחינת עוצמה?לאו דווקא מבחינת פיצורים,ומעניין אותי באמת האם לנסות לשדרג,כי למכור את הAX5I נותנים לך הרגשה שאתה צריך לשלם להם כדי שיצלצלו ולשלם אקסטרה כדי שיקנו אותו..... :lol: :עצוב: (לא יודע מה יותר נכון...)
...
במילה אחת כן, וזאת בגלל שהוא יותר עוצמתי, יותר מדויק, MCCACC יותר משוכלל, מטפל בגלים עומדים, ב REVERB ועוד כל מיני דברים נחמדים וחשובים של AX5 אין , בהתחלה היה לי קצת מוזר להתרגל אבל עכשיו אני שומע הרבה יותר מדויק והרבה יותר מפורט (וזה לא פסיכולוגי :D )
לגבי המכירה של ה AX5 יש אנשים שעומדים בתור לקנות אותו, וכן אני ממליץ לך לנסות לשדרג
(Y) אל תתפשר על פחות מ 3000 ש"ח

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

פלקון ,בוקר טוב!אני מוכרח לספר לך על השידרוג הקודם שלי,ותבין למה אני (משתדל)לא מוציא ריר על כל (פיוניר)ריסיוור חדש מהרמות הגבוהות שיוצא.היה לי את הVSX-D906 של פיוניר שקניתי בזמנו בשנת 97 מהמכרז של המדינה.נדמה לי ב5000 שח.לאחר כמה שנים,יצאו הסדרות שלAX3 AX5 2011 ו1110 הבנתישהגיע כנראה הזמן לשדרג!לאחר קצת התלבטויות והתיעצויות ,ורן לוי ייעץ לי ללכת כבר על הAX5I בגלל הILINK התחלתי בבדיקות מחירים כולל זכוי של המכשיר שלי,שהיה ממש לא רע THX אך כנראה קצת נמאס לי,הגעתי לחנות בכרמיאל (שאולי אין טעם לאמר את שמה)ולאחר דין ודברים ממושכים של מספר ימים ארוכים(האשה שוכנעה שמגיע לי להתפנק בעקבות קרן השתלמות שנפתחה....)הגענו להסכמה שאני אתן לו את ה906 ואזוכה עליו ב2000 שח,ואוסיף 6000 שח!ואקבל את הAX5I .ובכן העסקה בוצעה לשביעות כל הצדדים ,והריסיוור הובל כלאחר כבוד לביתי והחל לנסות להצדיק את האמון שנתתי בו,ובכן אז הבדל שמיים וארץ לא מצאתי אולי בין השניים אך מה שיותר שבר אותי,זה לראות את הריסיוור הזה לאחר מספר חודשים ,אולי שנה,מונח כאבן שאין לה הופכין בתצוגה על מדף,במחיר של 4000 שח!בסנסור בקריון.ואין דורש,ואני עומד כמעט נכלם ואחסוך את מחשבותי וברכותי כולל שלי עצמי..ככה שאמרתי לעצמי שאני את השדרוג הבא שלי(ודרך אגב הI LINK שלו לא בא לדי בטוי עד היום ,והטכנולוגיה הזו נפלה)אני אעשה רק כשאמצא אותוׁ(כנראהLX70)מונח על מדף מתצוגה,או מיד שנייה,מה רע?מה החפזון?הAX5I שלי לא יחזיק אותי בכבוד עוד זמן ככול שידרש? :!:

falconf1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

ADICT אני מסכים איתך ב 100 אחוז לכל מילה, אני פשוט חשבתי שזה זמן טוב לעשות את השידרוג ולעבור למשהו חדש. השידרוג לא בא לי משום מקום זה משהו שישבתי וחשבתי עליו (קריאה במאמרים ושמיעה בפועל) די הרבה זמן ואמרתי לעצמי שזה היורש הראוי ל AX5 (ה AX4AVI נפל משמעותית מה AX5 ולא חשבתי לשדרג בכלל באותה תקופה)
השידרוג הקודם שלי היה בכלל מיאמהה ל AX5 אבל בפועל שמעתי את ה AX3 והחלטתי בסופו של דבר להוסיף עוד קצת ולקחת את ה 5 שההבדלים בין הימאהה אליו היו שמים וארץ. לא חשבתי להשקיע סכום גדול אבל היתי צריך להוסיף את X שקלים (בשביל איכות משלמים) וממש לא פיתחתי סנטימנטים ליאמהה.
מה שאני אומר זה שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון ואצלי זה קצת אחרת כי אני שומע מוזיקה לעיתים קרובות ורואה המון סרטים. המגבר מחובר ל CD , מחובר לפטיפון, ל DVD עם HDMI, לפלאזמה עם HDMI, מחובר גם למקרן ולרשת הביתית ואני משתמש כמעט בכל האופציות.
אז כן הוספתי X כסף אבל אני נהנה מכל רגע וכן אני יודע שיש לי מוצר ביד שהוא יותר טוב מהמוצר הקודם, אם הוא לא היה יותר טוב אז ה AX5 היה יושב אצלי עדיין בסלון.
לגבי סנטימנטים למוצרים מסויימים, הוא שירת אותי נאמנה וזהו נגמר, עכשיו הוא ישרת מישהו אחר .
:D

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

אדרבא!אני מפרגן על כול המהלך שלך!ומיצית את הרסיוור הקודם,ופשוט לקנא בך,כי באמת עשית שדרוג ראוי והולם!אני כנראה אמשיך לחכות עם זה כי למען האמת רכשתי לאחרונה סרווין E715 גם מיד 2 ,ולא תאמין במחיר באמת טוב.ויש לי הנוכחים V12 של סרווין שאני נאלץ לפרסם ולמכור,כי אשתי אפילו לא מודעת למקררים שמחכים לה במסתור (שהדברי חלב בפנים לא יתקלקלו...)ככה שאפילו עוד לא שמעתי אותם!עד שאמכור הנוכחיים(אם משהוא ירצה אשמח בפרטי!)ככה שהLX70 בנתיים חלום רחוק....

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

דרך אגב איך אצלי בAX5I אני שומע דרך הPCM?ואיך זה שהמפרט שלו(הכוונה כמובן לLX70 ) מבחינת הספק זהה ואפילו עולה על הAX10?זה נראה הגיוני?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”