אם כן אשמח לקבל המלצה על אחד כזה.
כרטיס וידאו-upscale
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
המחשב עושה אבל בצורה לא טובה בכלל
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
השיפור המשמעותי ביותר שיש בחיבור ל scaler/video processor חיצוני הוא שניתן לחבר אותו ב RGBcvs ואילו כרטיס טלוויזיה מוגבל ל s-video במקרה הטוב.
העיבוד עצמו - ובמקרה זה אפשר להתייחס למחשב כאל video processor - לא יביא לשיפור שיפיל אותך מהכיסא. הבעיה היא שניתן בקלות להפוך תמונה טובה למצויינת אבל זה בלתי אפשרי להפוך תמונה גרועה לטובה. מקסימום תוכל להביא אותה לאיכות נסבלת.
העיבוד עצמו - ובמקרה זה אפשר להתייחס למחשב כאל video processor - לא יביא לשיפור שיפיל אותך מהכיסא. הבעיה היא שניתן בקלות להפוך תמונה טובה למצויינת אבל זה בלתי אפשרי להפוך תמונה גרועה לטובה. מקסימום תוכל להביא אותה לאיכות נסבלת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
האם ישנם כרטיסי וידאו ספציפיים שמבצעים UPSCALE, איזה נתונים בכרטיס עלי לבדוק,אשמח להמלצה.
אני שוהה כרגע בארה"ב מס חודשים וישנו מחשב מדיה סנטר של HP שכולל כונן BLUE RAY,מה שרציתי לדעת האם כונן כזה יודע לקרוא גם DVD רגיל ולבצע UPSCALE.
אם יש למישהו מידע על מוצר ממש טוב שניתן לרכוש בארה"ב במחיר טוב,אשמח להמלצה.
אני שוהה כרגע בארה"ב מס חודשים וישנו מחשב מדיה סנטר של HP שכולל כונן BLUE RAY,מה שרציתי לדעת האם כונן כזה יודע לקרוא גם DVD רגיל ולבצע UPSCALE.
אם יש למישהו מידע על מוצר ממש טוב שניתן לרכוש בארה"ב במחיר טוב,אשמח להמלצה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

עד כמה שידוע לי כרטיסי הלכידה לא מבצעים שום upscale. מי שמטפל בווידאו ומבצע עיבוד ו upscale זה המחשב שבו הכרטיס נמצא והוא עושה את זה באמצעות תוכנות המותקנות עליו. לפני שנים כשעוד התעניינתי היה מאוד מקובל להעביר את הווידאו דרך DScaler. היום אני לא יכול להמליץ לך מפני שאצלי הממיר מחובר למעבד ווידאו יעודי ולא למחשב וגם מפני ש DScaler מתנהג כמו פרה שמנה תחת vista.
אין לי מושג בכונני Bluray למחשבים כי זו טכנולוגיה שלא מעניינת אותי בכלל. מצטער.
אין לי מושג בכונני Bluray למחשבים כי זו טכנולוגיה שלא מעניינת אותי בכלל. מצטער.
תוכל להמליץ לי על מעבד וידאו כזה והאם הוא צריך לתמוך ב-PAL או שכולם תומכים.
בכלל מה עדיף,מעבד יעודי כמו שציינת או מחשב והאם השיפור בתמונה בשידור דיגיטלי של הכבלים הוא משמעותי בחיבור דרכו לבין חיבור ישירות מהממיר לטלויזיה (האם ניתן להוסיף למעבד יעודי כזה ארד דיסק חיצוני לנגן גם מוזיקה ותמונות).
בכלל מה עדיף,מעבד יעודי כמו שציינת או מחשב והאם השיפור בתמונה בשידור דיגיטלי של הכבלים הוא משמעותי בחיבור דרכו לבין חיבור ישירות מהממיר לטלויזיה (האם ניתן להוסיף למעבד יעודי כזה ארד דיסק חיצוני לנגן גם מוזיקה ותמונות).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

1. אני לא יכול להמליץ. מה שיש לי מאוד יקר ואני לא רוצה את האחריות הזו על עצמי.לך לפורומים של AVS Forum ושאל שם, הקהילה גדולה יותר ותקבל מגוון רחב יותר של דעות: http://www.avsforum.com/avs-vb/forumdisplay.php?f=37. בנוסף, יש למעבדי ווידאו פורום ייעודי באתר שלנו כאן ויש לנו כאן מומחים הרבה יותר גדולים ממני שיכולים לענות לך.
2. לדעתי מעבד כי הוא יכול לשמש גם כרכזת מיתוג לכל האודיו ווידאו.
3. לדעתי השיפור באיכות השידור של הכבלים לא שווה את ההשקעה במעבד אלא אם יש לך כמוני עודף של כסף ורצון לקנות דברים שלא ממש צריך. בוא נבהיר משהו בקצרה: אין שום מעבד ווידאו שמסוגל לקבל שידור של ערוץ 1 בכבלים ולהפוך אותו לאיכות של DVD. אם זו המטרה שלך אז חבל על הכסף כי אין לזה פתרון.
4. לא. מעבד ווידאו זה לא מחשב או סטרימר או PVR . הוא לא מתעסק באגירת קבצים בכלל
2. לדעתי מעבד כי הוא יכול לשמש גם כרכזת מיתוג לכל האודיו ווידאו.
3. לדעתי השיפור באיכות השידור של הכבלים לא שווה את ההשקעה במעבד אלא אם יש לך כמוני עודף של כסף ורצון לקנות דברים שלא ממש צריך. בוא נבהיר משהו בקצרה: אין שום מעבד ווידאו שמסוגל לקבל שידור של ערוץ 1 בכבלים ולהפוך אותו לאיכות של DVD. אם זו המטרה שלך אז חבל על הכסף כי אין לזה פתרון.
4. לא. מעבד ווידאו זה לא מחשב או סטרימר או PVR . הוא לא מתעסק באגירת קבצים בכלל