מה עדיף Dinovo Mini או Xgene
קונים לי ב ניו יורק את DINOVO MINI ושולחים אלי לארץ. היא לדעתי הרבה יותר טובה מה XGENE.
שם היא עולה 150$ שזה כמו שעולה כמעט כמו ה XGENE כאן. רק הרבה יותר טובה וקטנה.
היבואן בארץ אמר שרק באפריל יביאו אותה, לא תהיה לה צריבה של אותיות עברית כלומר תשווק בכל מקרה רק באנגלית כי חומר ההקלדה הוא פלסטיק רך או משהו כזה, והיא תעלה בסביבות ה 1000ש"ח!!! הגזמה לדעתי.
לגבי שלט לHTPC אני קונה HARMONY ONE. יקר יותר מאשר בחו"ל בכ-200 ש"ח ולכן שווה את האחריות שנותנים כאן.
לגבי הIR רסיבר אין לי מושג.
שם היא עולה 150$ שזה כמו שעולה כמעט כמו ה XGENE כאן. רק הרבה יותר טובה וקטנה.
היבואן בארץ אמר שרק באפריל יביאו אותה, לא תהיה לה צריבה של אותיות עברית כלומר תשווק בכל מקרה רק באנגלית כי חומר ההקלדה הוא פלסטיק רך או משהו כזה, והיא תעלה בסביבות ה 1000ש"ח!!! הגזמה לדעתי.
לגבי שלט לHTPC אני קונה HARMONY ONE. יקר יותר מאשר בחו"ל בכ-200 ש"ח ולכן שווה את האחריות שנותנים כאן.
לגבי הIR רסיבר אין לי מושג.
היי,
לדעתי המחיר ל- Xgene שנכתב כאן מוגזם, תבדוק באתר הנ"ל של חברת Digitize
http://www.digitize.co.il/index.php?mai ... 91bbbfe7a3
מדובר באותה מקלדת X-Gene בשם ADESSO במחיר של 374 ש"ח.
אני עובד עם המקלדת הזו, היא מעולה ונוחה למדיה סנטר ובמחיר אטרקטיבי מאוד.
לדעתי המחיר ל- Xgene שנכתב כאן מוגזם, תבדוק באתר הנ"ל של חברת Digitize
http://www.digitize.co.il/index.php?mai ... 91bbbfe7a3
מדובר באותה מקלדת X-Gene בשם ADESSO במחיר של 374 ש"ח.
אני עובד עם המקלדת הזו, היא מעולה ונוחה למדיה סנטר ובמחיר אטרקטיבי מאוד.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ל-DIGITIZE יש גם שירות מעולה!
מניסיון אני משתדל לקנות רק ממנו.
מניסיון אני משתדל לקנות רק ממנו.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
שיחקתי איתה קצת ועושה רושם של מאוד מאוד מאוד לא נוחה.
מי שאין לו מקום לדחוף ת'מקלדת בסלון (מגירה בשולחן, מתחת לספה או השד יודע) אז זה יכול להיות מתאים, אם לא חבל על הזמן.
אה, אבל זה כן מגניב בתור גאדג'ט.
מי שאין לו מקום לדחוף ת'מקלדת בסלון (מגירה בשולחן, מתחת לספה או השד יודע) אז זה יכול להיות מתאים, אם לא חבל על הזמן.
אה, אבל זה כן מגניב בתור גאדג'ט.
HiFiMusic IL
משתמש ב-XGENE כבר כמה חודשים טובים ואין שום תלונות. פשוט פרפקט!
לך תתחיל להתעסק בלהביא מוצר מחו"ל בלי אחריות, בלי עברית... מקווה בשבילך שיעבוד חלק. אני אכלתי חצץ בזמנו עם סט של GYRATION שהגיע כשהעכבר לא עובד. שלחתי את העכבר חזרה לחו"ל, שילמתי משלוח עם ביטוח והכל. בלאגן ולא שווה את זה.
ודרך אגב גם המקלדת של IONE שמוכרים פה בארץ מצויינת והיא עולה פחות מ-300 ש"ח שזה לא הפרש גדול מארה"ב ואולי אפילו יותר זול אם אתה מחשב גם משלוח, מע"מ, צריבת עברית, אחריות וכו'...
לך תתחיל להתעסק בלהביא מוצר מחו"ל בלי אחריות, בלי עברית... מקווה בשבילך שיעבוד חלק. אני אכלתי חצץ בזמנו עם סט של GYRATION שהגיע כשהעכבר לא עובד. שלחתי את העכבר חזרה לחו"ל, שילמתי משלוח עם ביטוח והכל. בלאגן ולא שווה את זה.
ודרך אגב גם המקלדת של IONE שמוכרים פה בארץ מצויינת והיא עולה פחות מ-300 ש"ח שזה לא הפרש גדול מארה"ב ואולי אפילו יותר זול אם אתה מחשב גם משלוח, מע"מ, צריבת עברית, אחריות וכו'...