התוצאה? בשתי מילים - פשוט תענוג. המסך הוא קפיצת מדרגה עצומה מהמסך הקודם, למרות שכדאי להזהיר מראש - מי שמתכנן לצפות בתכני SD, כדאי שיוותר עליו. כשראיתי בהדלקה הראשונה איך ערוץ BIP נראה בו כבר הייתי על סף טלפון לישפאר שיבואו מהר לקחת אותו בחזרה. אבל אחרי שהעברתי את החיבורים דרך הרסיבר, התמונה השתפרה מאד. עד כדי כך שהמתקין אמר לי שבשום בית הוא לא ראה את ערוץ הספורט באיכות כזאת. זה לא HD, אפילו לא בשכונה של HD, אבל זה נראה בהחלט לא רע, במיוחד אם תזכרו שמדובר במסך 40 אינץ' שהוא FHD.
לגבי הרסיבר - זה שהוא מבצע עיבוד תמונה טוב כבר אמרתי, אז לגבי הסאונד - פשוט מצוין. הבס הרבה יותר נקי ועמוק, והצליל יותר מלא. הוא מפענח את הפורמטים החדשים, וכמובן את DD ו-DTS, אבל בעיקר התרשמתי מיכולת העיבוד ההיקפי שלו ממקור סטריאופוני. הוא מפצל את האות בצורה מאד מדויקת, לאיכות לא רחוקה מצליל רב ערוצי (כמובן בהתחשב באיכות המקור).
תודה ענקית למני (keyser) על העזרה המדהימה שלו. כמה שהייתי נודניק ונידג'סתי לו יותר, ככה הוא היה יותר סבלני ועוזר. אפילו מארה"ב היה לו זמן לעזור לי. אחי, אתה לא קיסר, אתה מלך!!!
מספיק דיבורים. עכשיו תמונות, עם התנצלות מראש על איכות התמונות. צלם אני כבר לא אהיה... תצטרכו להאמין לי שבבית זה נראה הרבה יותר טוב