מגבר הספק
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
ברגע שתחבר POWER לרסיבר הזה, אתה לא תבין איך שמעת ככה עד עכשיו, פשוט כך,
POWER יודע כ"כ טוב להוציא את המכסימום מהרמקולים,כמו שאף רסיבר לא יודע לעשות.
אין בכלל מה להשוות, במצב סטנדרטי, ועם POWER.
הבדל עצום!
POWER יודע כ"כ טוב להוציא את המכסימום מהרמקולים,כמו שאף רסיבר לא יודע לעשות.
אין בכלל מה להשוות, במצב סטנדרטי, ועם POWER.
הבדל עצום!
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני דוקא לא מסכים.
חבר שלי חיבר פאואר של ROTEL, לא זוכר את הדגם, לרסיבר 2700 של ימאהא גם כן, וההבדל היה זניח בצליל.
אם אתה מחפש שיפור בצליל הייתי ממליץ לך לחבר אינטגרייטד בעל כניסת פרה...כלומר שהוא יוכל לשמש כפאואר במקרים בהם תרצה לראות סרטים וכו'.
חבר שלי חיבר פאואר של ROTEL, לא זוכר את הדגם, לרסיבר 2700 של ימאהא גם כן, וההבדל היה זניח בצליל.
אם אתה מחפש שיפור בצליל הייתי ממליץ לך לחבר אינטגרייטד בעל כניסת פרה...כלומר שהוא יוכל לשמש כפאואר במקרים בהם תרצה לראות סרטים וכו'.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם יחידת POWER של 100W , תישמע יותר טוב מההגברה של הרסיבר עצמו וגם יותר חזקה ממנו!
ה 2700 של ימאהה הוא מגבר חזק , אבל אנחנו מדברים פה על POWER אל תשכח, וגם לפי דעתי לוואטים אין חשיבות כאן, וגם פותח השירשור לא חיפש יותר עוצמה למרות שפאוור 100W יהיה חזק יותר מההגברה המקורית.
זה משהו אחר דרך POWER , זה כוח נטו ואיכות טובה יותר בכמה רמות מהגברת הרסיבר עצמו,זה נותן כוח לרמקול ומניע אותו טוב יותר מכל רסיבר שיש,הרמקולים פשוט נשמעים אחרת, חד וחלק!
שוב,לא תדע עד שתנסה.
לי יש את הימאהה משולב עם פאוור לכל ערוץ וצריך לשמוע בשביל להבין.
אני ממליץ לך על POWER של 150-200 וואט, אם כבר אז כבר, לך על NAD או ROTEL או AMC.
אתה לא תחזור לשמוע מההגברה של הרסיבר אחרי שתנסה דרך POWER.
תנסה ותעלה ממצאים.
ה 2700 של ימאהה הוא מגבר חזק , אבל אנחנו מדברים פה על POWER אל תשכח, וגם לפי דעתי לוואטים אין חשיבות כאן, וגם פותח השירשור לא חיפש יותר עוצמה למרות שפאוור 100W יהיה חזק יותר מההגברה המקורית.
זה משהו אחר דרך POWER , זה כוח נטו ואיכות טובה יותר בכמה רמות מהגברת הרסיבר עצמו,זה נותן כוח לרמקול ומניע אותו טוב יותר מכל רסיבר שיש,הרמקולים פשוט נשמעים אחרת, חד וחלק!
שוב,לא תדע עד שתנסה.
אני ממליץ לך על POWER של 150-200 וואט, אם כבר אז כבר, לך על NAD או ROTEL או AMC.
תנסה ותעלה ממצאים.
yamaha 2200
היה לי לא משהו המגבר הזה,היתי מוכר וקונה משהו אחר במקום להתעסק עםPOWER
A1 ימהה , אונקיו 939,פיוניר 2014 ,ימהה 3200
A1 ימהה , אונקיו 939,פיוניר 2014 ,ימהה 3200
לדעתי פאוור אומנם יוסיף ללא ספק!אך למעשה הריסיוור ישמש כצוואר בקבוק,ולא יתן לפאוור לבוא לידי בטוי כמו שהוא אמור!אלא אם כן תשמע דרך פרה יעודי ופאוור כסט שלם!לגבי סרטים לדעתי יוכל הימהה לספק אותך ללא פאוור,כך שתצטרך לעשות הפרדה בין הסטים,מה לעשות אין קצורי דרך.....
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לא נכון.moshem74 כתב:גם יחידת POWER של 100W , תישמע יותר טוב מההגברה של הרסיבר עצמו וגם יותר חזקה ממנו!
שוב,לא תדע עד שתנסה.
תנסה ותעלה ממצאים....
אתה שבוי בקונספציה לא נכונה.
יש רמה מעליה מגבר פאוור ישפיע. אבל לא תמיד.
אתה מזלזל בהגברה של ימאהה כזה.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
...על מה אתם מדברים?