חיבור מחשב לטלויזיה!
יש לי כרטיס מסך עם יציאת VGA ו DVI וטלויזיה שארפ GA8 עם כניסת VGA וHDMI, הבנתי שהטלויזיה שלי לא משהו עם מחשבים בגלל שהיא לא תומכת באיזה משהו ששכחתי כבר את השם שלו, בקיצור רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי איך אני אמור לחבר את המחשב לטלויזיה בצורה הטובה ביותר?
חבר שלי קנה כבל 10 מטר DVI ל HDMI והביא לי לבדוק, הייתה תמונה אבל לא הצלחתי לסדר את הרזלוציה כמו שצריך ולא ראו את שולחן העבודה כמו שצריך, לא ראו את ההתחל ושיחקתי עם כל הרזולוציות ולא הסתדר אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאד.
נ.ב ממזמן פתחתי פה נושא לגבי החיבור מחשב לטלויזיה אבל אני לא מוצא אותו ומאז לא טיפלתי בנושא.
חבר שלי קנה כבל 10 מטר DVI ל HDMI והביא לי לבדוק, הייתה תמונה אבל לא הצלחתי לסדר את הרזלוציה כמו שצריך ולא ראו את שולחן העבודה כמו שצריך, לא ראו את ההתחל ושיחקתי עם כל הרזולוציות ולא הסתדר אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאד.
נ.ב ממזמן פתחתי פה נושא לגבי החיבור מחשב לטלויזיה אבל אני לא מוצא אותו ומאז לא טיפלתי בנושא.
אני יסביר לך מה אני עושה אני מחבר כרגע את הטלויזיה בVGA ואת המחשב בDVI
שאני נותן למחשב אפשרות להפעיל את המסך מחשב ואחרי זה את הטלויזיה הטלויזיה לא פועלת בכלל וכשאני נותן אפשרות להפעיל קודם את הטלויזיה ואחרי זה את המחשב אני יכול לצפות רק ב1024*768 ואז גם המסך של המחשב ניהיה ככה וזה גועל נפש.
ואם שאתה אומר להוריד ל60 את הREFRESH RATE אתה מתכוון להרץ אז אני קבוע על 60.
ודרך אגב אם אתם אומרים שVGA מעביר מצויין HD צריך להתקשר למשה הטכנאי של ראלקו ולייעץ לו להתפטר.
שאני נותן למחשב אפשרות להפעיל את המסך מחשב ואחרי זה את הטלויזיה הטלויזיה לא פועלת בכלל וכשאני נותן אפשרות להפעיל קודם את הטלויזיה ואחרי זה את המחשב אני יכול לצפות רק ב1024*768 ואז גם המסך של המחשב ניהיה ככה וזה גועל נפש.
ואם שאתה אומר להוריד ל60 את הREFRESH RATE אתה מתכוון להרץ אז אני קבוע על 60.
ודרך אגב אם אתם אומרים שVGA מעביר מצויין HD צריך להתקשר למשה הטכנאי של ראלקו ולייעץ לו להתפטר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
משה לא צריך להתפטר, רק לקבל כאפה ולהתעדכן...
תראה, קודם תחבר רק את המחשב ב-VGA או ב-HDMI ותעשה נסיונות עד שתקבל תמונה נורמלית.
זאת הטלויזיה?
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
הרזולוצייה שלה היא 1368*768, ובעיקרון זו הרזולוצייה שצריך לשלוח לה.
אתה חייב לראות בדיוק בספר שלה במה היא תומכת.
תראה, קודם תחבר רק את המחשב ב-VGA או ב-HDMI ותעשה נסיונות עד שתקבל תמונה נורמלית.
זאת הטלויזיה?
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
הרזולוצייה שלה היא 1368*768, ובעיקרון זו הרזולוצייה שצריך לשלוח לה.
אתה חייב לראות בדיוק בספר שלה במה היא תומכת.
אני יודע שזאת הרזולוציה שלה אבל שאני מחבר בVGA היא לא נותנת לי לקבל את הרזולוציה הזאת והבנתי שיש תוכנות שמסדרות את זה שהיא כן תוכל לקבל את הרזולוציה הזאת כאילו להכריח אותה POWERSTRIP אמרו לי הורדתי אבל הסבכתי מישהו יכול להסביר לי?
בDVI בררתי היום בעולם הדיגיטלי שעשו לי שם שטיפת מח ורצון עז לקנות כל מיניי דברים בקיצור הגניבו אותי,
(במיוחד זה עם המשקפיים שנראה לי מנהל את החנות שכחתי את השם שלו הוא בטוח פה בפורום, בקיצור שם אמרו לי שאי אפשר לחבר בDVI את הטלויזיה שלי בשום מצב כי פשוט תמיד הגבולות לא יהיו בסדר לא משנה מה אני יעשה.
דרך אגב הבנאדם הזה ששיגע אותי היום שם בעולם הדיגיטלי לא סובל סמסונג פשוט נגעל מהם חחח.
בDVI בררתי היום בעולם הדיגיטלי שעשו לי שם שטיפת מח ורצון עז לקנות כל מיניי דברים בקיצור הגניבו אותי,
(במיוחד זה עם המשקפיים שנראה לי מנהל את החנות שכחתי את השם שלו הוא בטוח פה בפורום, בקיצור שם אמרו לי שאי אפשר לחבר בDVI את הטלויזיה שלי בשום מצב כי פשוט תמיד הגבולות לא יהיו בסדר לא משנה מה אני יעשה.
דרך אגב הבנאדם הזה ששיגע אותי היום שם בעולם הדיגיטלי לא סובל סמסונג פשוט נגעל מהם חחח.