למה פורום התערוכה נעול ?? מה עם רשימת המציגים המלאה ??
רציתי להעלות נושא זה בפורום התערוכה אך התברר לי שהוא נעול. למה ??
כבר שאלתי ולא קיבלתי תשובה....מה עם רשימת המציגים המלאה ??
מועד התערוכה קרב, לדעתי רשימת המציגים המלאה היא מידע חשוב למי ששוקל אם להגיע לתערוכה או לא .
אני אישית מתעניין בעיקר באודיו דו ערוצי וחשוב לי לדעת אם יהיו מספיק מציגים ויבואנים בתחום זה. קולנוע ביתי, מחשבי מדיה וכו' לא כל כך מעניינים אותי.
נכון להיום יש רשימה של כ- 15 מציגים ולמיטב ידיעתי והבנתי רק 5 מתוכם מתעסקים או מתמקדים באודיו דו ערוצי.
אשמח לתשובות.
שלמה
כבר שאלתי ולא קיבלתי תשובה....מה עם רשימת המציגים המלאה ??
מועד התערוכה קרב, לדעתי רשימת המציגים המלאה היא מידע חשוב למי ששוקל אם להגיע לתערוכה או לא .
אני אישית מתעניין בעיקר באודיו דו ערוצי וחשוב לי לדעת אם יהיו מספיק מציגים ויבואנים בתחום זה. קולנוע ביתי, מחשבי מדיה וכו' לא כל כך מעניינים אותי.
נכון להיום יש רשימה של כ- 15 מציגים ולמיטב ידיעתי והבנתי רק 5 מתוכם מתעסקים או מתמקדים באודיו דו ערוצי.
אשמח לתשובות.
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. אתה יכול להגיב בשירשורים וכבר שאלת את השאלה הזו שם וגם נענית.
2. הרשימה של המציגים מתעדכנת בהתאם למציגים עצמם, כלומר, כשהם מאשרים לנו לפרסם, אנחנו מפרסמים.
מעבר לזה יש שיקולים של "טיזינג"...
3. אני מבין שמה שמעניין אותך זה סטריאו, וכמוך כמוני, גם אותי זה מה שמעניין בעיקר ולטובת זה ייעדנו בניין שלם.
הכדור אצל היבואנים, מי שרצה קיבל חדר ומי שלא, לא.
העלויות עבור המציגים הם COST, כלומר, אנו רואים בהם "שותפים" למייזם ונותנים להם את הבמה והחשיפה (מבקרים, תיעוד התערוכה באתר, מדיה כגון אתרים אחרים, עיתונים וטלויזיה) והשאר תלוי בהם.
העלויות עבורם זה המינימום מבלי שאנחנו נצטרך לסבסד אותם...אני חושב שיותר פייר מזה לא יכול להיות.
2. הרשימה של המציגים מתעדכנת בהתאם למציגים עצמם, כלומר, כשהם מאשרים לנו לפרסם, אנחנו מפרסמים.
3. אני מבין שמה שמעניין אותך זה סטריאו, וכמוך כמוני, גם אותי זה מה שמעניין בעיקר ולטובת זה ייעדנו בניין שלם.
העלויות עבור המציגים הם COST, כלומר, אנו רואים בהם "שותפים" למייזם ונותנים להם את הבמה והחשיפה (מבקרים, תיעוד התערוכה באתר, מדיה כגון אתרים אחרים, עיתונים וטלויזיה) והשאר תלוי בהם.
העלויות עבורם זה המינימום מבלי שאנחנו נצטרך לסבסד אותם...אני חושב שיותר פייר מזה לא יכול להיות.
כל הרעיון שבבסיס תערוכה שכזו הוא חשיפה ופרסומת...לכן לא ברור לי מה המניע של יבואן/ סוחר שכבר נרשם לתערוכה שלא לפרסם את השתתפותו...MartinHSabag כתב:1.
.
העלויות עבור המציגים הם COST, כלומר, אנו רואים בהם "שותפים" למייזם ונותנים להם את הבמה והחשיפה (מבקרים, תיעוד התערוכה באתר, מדיה כגון אתרים אחרים, עיתונים וטלויזיה) והשאר תלוי בהם....
לטעמי "טיזיניג" הוא לגיטימי לגבי מה יוצג בתערוכה ולא לגבי מי יציג בתערוכה.
מהפיסקה השנייה בציטוט דברייך אני מבין שחלק מהיבואנים/ משווקים/ סוחרים לא מעוניין להשתתף בתערוכה..חבל לי שכך הם טועים ובגדול..זו החשיפה הטובה ביותר לקהל מטרה ממוקד.
עדיין אני סבור שפירסום תערוכת אודיו כשחלק גדול מהמציגים הוא בגדר נעלם בגלל "שהם לא מרשים את הפירסום" הוא פיספוס של המטרה שיכול להרתיע חלק מאלו ששוקלים לבקר בתערוכה.
שלמה
טיזיניג - גירוי הסקרנות.
בעיני לגיטימי לגרות את סקרנות המעוניינים לבקר בתערוכה ולא לגלות אלו מוצרים בדיוק יוצגו בתערוכה - יעני מה יוצג בתערוכה.
אבל לא לגיטימי בעיני לא לגלות מי מהיבואנים/ סוחרים/ משווקים יציג בתערוכה כדי כביכול לגרות את סקרנות מבקרי התערוכה.
שלמה
בעיני לגיטימי לגרות את סקרנות המעוניינים לבקר בתערוכה ולא לגלות אלו מוצרים בדיוק יוצגו בתערוכה - יעני מה יוצג בתערוכה.
אבל לא לגיטימי בעיני לא לגלות מי מהיבואנים/ סוחרים/ משווקים יציג בתערוכה כדי כביכול לגרות את סקרנות מבקרי התערוכה.
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין
אכן לכל מציג את השיקולים שלו, אבל, גם לכם כמארגני/ מפיקי התערוכה יש שיקולים ו"מילה" בעניין...
דרישה לפירסום רשימה מלאה של מציגים מצד מארגני/ מפיקי התערוכה היא מינימום הכרחי..
לא נתקלתי מעולם בתערוכה כל שהיא שלא פורסם לפני כן מי משתתף בה...
סתם לשם הדוגמא, נניח ואני אדם שומר מסורת, נניח (תיאורטית כמובן) שבתערוכה משתתף יבואן של ויברטורים מנגנים (פחחחח..עלק ציוד אודיו) האם זו לא זכותי לדעת מראש שיבואן שכזה משתתף בתערוכה... האם זו לא זכותכם כמפיקי ומארגני האירוע לאסור על יבואן כזה את ההשתתפות...או לפחות לפרסם מראש את השתתפותו בתערוכה...
שלמה
אכן לכל מציג את השיקולים שלו, אבל, גם לכם כמארגני/ מפיקי התערוכה יש שיקולים ו"מילה" בעניין...
דרישה לפירסום רשימה מלאה של מציגים מצד מארגני/ מפיקי התערוכה היא מינימום הכרחי..
לא נתקלתי מעולם בתערוכה כל שהיא שלא פורסם לפני כן מי משתתף בה...
סתם לשם הדוגמא, נניח ואני אדם שומר מסורת, נניח (תיאורטית כמובן) שבתערוכה משתתף יבואן של ויברטורים מנגנים (פחחחח..עלק ציוד אודיו) האם זו לא זכותי לדעת מראש שיבואן שכזה משתתף בתערוכה... האם זו לא זכותכם כמפיקי ומארגני האירוע לאסור על יבואן כזה את ההשתתפות...או לפחות לפרסם מראש את השתתפותו בתערוכה...
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Kooke,
ASKED AND ANSWERED...
גם אם תשאל עוד 1000 פעם עדיין לא תקבל תשובות אחרות...
ASKED AND ANSWERED...
גם אם תשאל עוד 1000 פעם עדיין לא תקבל תשובות אחרות...
בכל התערוכות בעולם קיים פרסום מציגים ואפילו יחסית מוקדם (יש כאלו של שנה מראש ).
לצערי בישראל לא ניתן לבנות על מציגים שנה מראש , וקשה מאוד להשיג התחייבויות .
השנה בתערוכה חלו שינויים מבשנים עברו הן מבחינת ההקיף , והתכולה .
מספר יבואני האודיו בשלמותו עדיין לא התפרסם ועם קצת סבלנות תדע הכל.
אני בטוח שאתה תבוא מבלי קשר למספר כזה או אחר
כמה פעמים יצא לך לשמוע מערכות שחוצות את המיליון שקל .
כמה פעמים יצא לך לראות מסכי ענק .
כמה פעמים יצא לך לראות חדר קולנוע ביתי , שהסטאפ סטריאו עולה כמו בית לא רע בצפון .
ויש עוד ועוד.
כך שאני בטוח שאתה תגיע מבלי קשר למספר כזה או אחר , ואם לא תגיע אז אני עגיע אליך עם RPG
.... ולא זה לסוג של מסך חדש

לצערי בישראל לא ניתן לבנות על מציגים שנה מראש , וקשה מאוד להשיג התחייבויות .
השנה בתערוכה חלו שינויים מבשנים עברו הן מבחינת ההקיף , והתכולה .
מספר יבואני האודיו בשלמותו עדיין לא התפרסם ועם קצת סבלנות תדע הכל.
כמה פעמים יצא לך לראות חדר קולנוע ביתי , שהסטאפ סטריאו עולה כמו בית לא רע בצפון .
ויש עוד ועוד.
כך שאני בטוח שאתה תגיע מבלי קשר למספר כזה או אחר , ואם לא תגיע אז אני עגיע אליך עם RPG
נערך לאחרונה על ידי Eyal_W ב 24/03/2008 0:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
איזה מזל שכולנו כאן בניםEyal_W כתב:
אני בטוח שאתה תבוא מבלי קשר למספר כזה או אחר![]()
כמה פעמים יצא לך לראות חדר קולנוע ביתי , שהסטאפ סטריאו עולה כמו בית לא רע בצפון ....
לא פעם בעבר הצעתי לזוגתי להכנס לכל מיני חנויות יוקרה בחו"ל (והיא כמובן מחבבת מאוד שופינג
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')אייל
ת'אמת, אני אגיע בכל מקרה, אבל כמו שאמרתי פרסום מראש של רשימת המציגים חשוב לא רק לי..
אתה טועה שאגיע בגלל מסכים או חדרי קולנוע ביתי..אודיו..זו כבר אופרה אחרת...
חבל לי שיבואני האודיו לא הפנימו את חשיבות התערוכה עבורם ואיזה מנוף שיווקי זה יכול להיות..
שלמה
ת'אמת, אני אגיע בכל מקרה, אבל כמו שאמרתי פרסום מראש של רשימת המציגים חשוב לא רק לי..
אתה טועה שאגיע בגלל מסכים או חדרי קולנוע ביתי..אודיו..זו כבר אופרה אחרת...
חבל לי שיבואני האודיו לא הפנימו את חשיבות התערוכה עבורם ואיזה מנוף שיווקי זה יכול להיות..
שלמה
ותהיה בטוח שלכל הקהילה שלנו חבל .KOOKE כתב:אייל
שלמה...
בטח בטח לי אישית .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין כאן קשר ללבוא או לבוא ...Eyal_W כתב:...
...
ואין צורך לנצל בציניות את העובדה שאנחנו נבוא בכל מיקרה ...
לדוגמא אני ניכנסתי לאתר של תערוכת ה- HI END הגרמנית.
ושם יש PDF סגורים כבר כמה חודשים עם רשימת מציגים.
הסדרים עם מלונות.
ופרטים על הסעות לתערוכה.
אגב ... מחיר כרטיס כניסה ... ?
אני מניח שאין קשר בין מספר המציגים וזהותם לבין מחיר כרטיס הכניסה ... ?
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אפי
ההבדל הקטן בין התערוכה בגרמניה לתערוכה בישראל היא שבגרמניה מי שמציג הם היצרנים עצמם או היבואן באירופה/גרמניה.
בישראל, היבואן הוא גם המפיץ הבלעדי הוא גם החנות והמוכר ואם יש לו במה, כמו האתר הזה למשל, שבה הלקוחות מובאים לו עם כפית לפה ("שלום אני מחפש רמקולים ב-X ש"ח") וכל מה שאותו יבואן=מפיץ=חנות=מוכר צריך לעשות זה לשלוח לו הודעה פרטית וזהו, אז התפיסה השיווקית, בניית מותג, בניית תודעה משתנה לגמרי....
על התערוכה הזו אנחנו עובדים מעל חצי שנה.
הודעות למציגים הפוטנציאלים נשלחו לפני חודשים רבים.
יש מציגים פוטנציאליים שעדיין מתלבטים ! וזה לא תלוי בנו.
שוב, כמוך כמוני. כולנו היינו רוצים שזה יילך בקלי קלות והיבואנים "ייקפצו" על ההזדמנות הזו לקבל חשיפה בעלות של מודעה של רבע עמוד במקומון....
חשיפה שהיא לא רק אלו שיגיעו לתערוכה (כמה אלפים), אלא כל אלה שייקראו את הסיקורים והדיווחים של אלו שיגיעו אח"כ (כ-170,000 בחודש) ושלא לדבר על המדיה (אתרים אחרים עם קהל יעד דומה, עיתונים וטלויזיה).
לשאלתך, נכון. אין קשר לעלות הכניסה למציגים וזהותם מהסיבה הפשוטה.
אנחנו לא מרוויחים על המציגים ולכן זה לא משנה מה הכמות שלהם או כמה הם.
אנו רואים במציגים שותפים שלנו לתערוכה, כלומר, אנחנו רוצים שיהיה להם מקסימום אינטרס לבוא וברגע שיהיה מספיק מעניין אנחנו בטוחים שגם הקהל יבוא.
ההבדל הקטן בין התערוכה בגרמניה לתערוכה בישראל היא שבגרמניה מי שמציג הם היצרנים עצמם או היבואן באירופה/גרמניה.
בישראל, היבואן הוא גם המפיץ הבלעדי הוא גם החנות והמוכר ואם יש לו במה, כמו האתר הזה למשל, שבה הלקוחות מובאים לו עם כפית לפה ("שלום אני מחפש רמקולים ב-X ש"ח") וכל מה שאותו יבואן=מפיץ=חנות=מוכר צריך לעשות זה לשלוח לו הודעה פרטית וזהו, אז התפיסה השיווקית, בניית מותג, בניית תודעה משתנה לגמרי....
על התערוכה הזו אנחנו עובדים מעל חצי שנה.
הודעות למציגים הפוטנציאלים נשלחו לפני חודשים רבים.
יש מציגים פוטנציאליים שעדיין מתלבטים ! וזה לא תלוי בנו.
שוב, כמוך כמוני. כולנו היינו רוצים שזה יילך בקלי קלות והיבואנים "ייקפצו" על ההזדמנות הזו לקבל חשיפה בעלות של מודעה של רבע עמוד במקומון....
חשיפה שהיא לא רק אלו שיגיעו לתערוכה (כמה אלפים), אלא כל אלה שייקראו את הסיקורים והדיווחים של אלו שיגיעו אח"כ (כ-170,000 בחודש) ושלא לדבר על המדיה (אתרים אחרים עם קהל יעד דומה, עיתונים וטלויזיה).
לשאלתך, נכון. אין קשר לעלות הכניסה למציגים וזהותם מהסיבה הפשוטה.
אנחנו לא מרוויחים על המציגים ולכן זה לא משנה מה הכמות שלהם או כמה הם.
אנו רואים במציגים שותפים שלנו לתערוכה, כלומר, אנחנו רוצים שיהיה להם מקסימום אינטרס לבוא וברגע שיהיה מספיק מעניין אנחנו בטוחים שגם הקהל יבוא.