ניגון קבצי HD על PS3
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא בדיוק תשובה,דווקא מצטרף
מעניין אם יש שרת DLNA העושה את זה "on-the-fly"
מעניין אם יש שרת DLNA העושה את זה "on-the-fly"
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
למה בכלל לפצל?
אין מגבלת גודל על קבצי VOB וגם לא על קבצים שמנוגנים מהרשת או מהכונן הפנימי. מגבלות הגודל הן 2GB לקבצי AVI ו-WMV (יבוטל בגרסא 2.20 שתצא תוך כמה ימים) ו-4GB על דיסק USB או כרטיס זכרון (בגלל השימוש ב-FAT32). אם אתה לא משתמש ב-AVI/WMV או ב-FAT32 אין שום צורך לפצל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש לי כמה שאלות בנושא, אחת קשורה בפלייסטיישן ואחת לא (אבל כן באופן עקיף).
אין לי PS3, הורדתי את התוכנה מכיוון שהמחשב שלי קצת מגמגם ומתחמם בטירוף כשהוא מנגן קבצי MKV, ונראה שההמרה ל AVI שביצעתי עם התוכנה שיפרה את המצב משמעותית.
השאלות הן:
1) האם ה PS3 יודע לפענח x264? לא שיניתי את ההמרה ל xvid (אותו אני יודע שהפלייסטיישן יודע לפענח), כי זה האט את ההמרה ממספר שניות לשעתיים-שלוש לקובץ של גיגה. יום יבוא ויהיה לי PS3, ואז בוודאי ארצה להשתמש בתוכנה הזאת בשבילו.
2) ניסיתי להכניס כתוביות במהלך הקידוד והן יצאו מג'וברשות. ראיתי רק שלוש הגדרות שקשורות בכתוביות - שימוש בכתוביות תמיד (לא סימנתי), שימוש בכתוביות מקבצי SRT (סימנתי) ושפת הכתוביות המועדפת (קבעתי ל HEB), אבל אין אופציה של encoding. האם האופציה נמצאת איפשהו ואני לא מודע אליה? האם אפשר לגרום לו לעבוד עם directvobsub (כמו שהייתי עושה פעם, כשלא היה לי DVD קורא כתוביות)? כרגע זה לא קריטי, אבל כשיהיה ה PS3, אני בטח ארצה את זה.
תודה.
אין לי PS3, הורדתי את התוכנה מכיוון שהמחשב שלי קצת מגמגם ומתחמם בטירוף כשהוא מנגן קבצי MKV, ונראה שההמרה ל AVI שביצעתי עם התוכנה שיפרה את המצב משמעותית.
השאלות הן:
1) האם ה PS3 יודע לפענח x264? לא שיניתי את ההמרה ל xvid (אותו אני יודע שהפלייסטיישן יודע לפענח), כי זה האט את ההמרה ממספר שניות לשעתיים-שלוש לקובץ של גיגה. יום יבוא ויהיה לי PS3, ואז בוודאי ארצה להשתמש בתוכנה הזאת בשבילו.
2) ניסיתי להכניס כתוביות במהלך הקידוד והן יצאו מג'וברשות. ראיתי רק שלוש הגדרות שקשורות בכתוביות - שימוש בכתוביות תמיד (לא סימנתי), שימוש בכתוביות מקבצי SRT (סימנתי) ושפת הכתוביות המועדפת (קבעתי ל HEB), אבל אין אופציה של encoding. האם האופציה נמצאת איפשהו ואני לא מודע אליה? האם אפשר לגרום לו לעבוד עם directvobsub (כמו שהייתי עושה פעם, כשלא היה לי DVD קורא כתוביות)? כרגע זה לא קריטי, אבל כשיהיה ה PS3, אני בטח ארצה את זה.
תודה.
Re: למה בכלל לפצל?
מערכת הקבצים בPS3 היא FAT32 כך שיש צורך לפצל. יש אופצייה בתוכנה תחת טאב ה configuration לבחור FAT32 Spliting כך שהקבצים נחלקים ב4GB - המקסימום של FAT32.eladts כתב:אין מגבלת גודל על קבצי VOB וגם לא על קבצים שמנוגנים מהרשת או מהכונן הפנימי. מגבלות הגודל הן 2GB לקבצי AVI ו-WMV (יבוטל בגרסא 2.20 שתצא תוך כמה ימים) ו-4GB על דיסק USB או כרטיס זכרון (בגלל השימוש ב-FAT32). אם אתה לא משתמש ב-AVI/WMV או ב-FAT32 אין שום צורך לפצל....
לא מצליח להמיר .720p.HDTV.x264-CTU.mkv
שוב שלום
ניסיתי להמיר קובצים מסוג
mkv
.720p.HDTV.x264-CTU
בעזרת mk2vob
אני מקבל כל הזמן הודעת שגיאה:
Error getting mkv info!
מישהו יודע מה הבעיה?
ניסיתי להמיר קובצים מסוג
mkv
.720p.HDTV.x264-CTU
בעזרת mk2vob
אני מקבל כל הזמן הודעת שגיאה:
Error getting mkv info!
מישהו יודע מה הבעיה?
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
ממש ממש לא. מערכת הקבצים בכונן הפנימי היא לא FAT32 אלא מערכת יחודית ל-SONY שאי אפשר לקרוא אותה ב-PC עם שום תוכנה. רק כוננים חיצוניים משתמשים ב-FAT32. ניתן להעתיק קבצים מעל 4GB דרך הרשת (שרת DLNA או שרת HTTP) או דרך דיסק צרוב (DVD או BD). לא מאמין לי? נסה בעצמך!Yoel68 כתב:מערכת הקבצים בPS3 היא FAT32 כך שיש צורך לפצל. יש אופצייה בתוכנה תחת טאב ה configuration לבחור FAT32 Spliting כך שהקבצים נחלקים ב4GB - המקסימום של FAT32.eladts כתב:אין מגבלת גודל על קבצי VOB וגם לא על קבצים שמנוגנים מהרשת או מהכונן הפנימי. מגבלות הגודל הן 2GB לקבצי AVI ו-WMV (יבוטל בגרסא 2.20 שתצא תוך כמה ימים) ו-4GB על דיסק USB או כרטיס זכרון (בגלל השימוש ב-FAT32). אם אתה לא משתמש ב-AVI/WMV או ב-FAT32 אין שום צורך לפצל.......
צודק.eladts כתב:ממש ממש לא. מערכת הקבצים בכונן הפנימי היא לא FAT32 אלא מערכת יחודית ל-SONY שאי אפשר לקרוא אותה ב-PC עם שום תוכנה. רק כוננים חיצוניים משתמשים ב-FAT32. ניתן להעתיק קבצים מעל 4GB דרך הרשת (שרת DLNA או שרת HTTP) או דרך דיסק צרוב (DVD או BD). לא מאמין לי? נסה בעצמך!Yoel68 כתב:מערכת הקבצים בPS3 היא FAT32 כך שיש צורך לפצל. יש אופצייה בתוכנה תחת טאב ה configuration לבחור FAT32 Spliting כך שהקבצים נחלקים ב4GB - המקסימום של FAT32.eladts כתב:אין מגבלת גודל על קבצי VOB וגם לא על קבצים שמנוגנים מהרשת או מהכונן הפנימי. מגבלות הגודל הן 2GB לקבצי AVI ו-WMV (יבוטל בגרסא 2.20 שתצא תוך כמה ימים) ו-4GB על דיסק USB או כרטיס זכרון (בגלל השימוש ב-FAT32). אם אתה לא משתמש ב-AVI/WMV או ב-FAT32 אין שום צורך לפצל..........
יש צורך בפיצול ל4GB אם הכונן החיצוני הוא FAT32...