GTALK באתר?
-
tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שלום רב,
הבנתי מכמה שיחות עם אנשימים שחלקם רוצים שיופיע ליידם סימון של GTALK
( כמו של מסנגר / AIM )
האם אפשרי?
http://www.google.com/talk/about_whatsnew.html
[left]If you have your own webpage or blog, you can also add a button to your site so your visitors can pop out the Google Talk Gadget when they visit your page. If you want them to chat with you, just list your username next to the button and ask visitors to sign in and add you as a contact. To add the button to your page, just copy this script into your site's HTML:[/left]
מתחת לשורות אלו יש קוד שאני לא יכול להעתיק כי האתר (הזה) אינו מאפשר לשים אותו
[/url]http://www.google.com/talk/service/badge/New[/url]
תודה רבה ( הן על תשובה חיובית/שלילית... ).
הבנתי מכמה שיחות עם אנשימים שחלקם רוצים שיופיע ליידם סימון של GTALK
( כמו של מסנגר / AIM )
האם אפשרי?
http://www.google.com/talk/about_whatsnew.html
[left]If you have your own webpage or blog, you can also add a button to your site so your visitors can pop out the Google Talk Gadget when they visit your page. If you want them to chat with you, just list your username next to the button and ask visitors to sign in and add you as a contact. To add the button to your page, just copy this script into your site's HTML:[/left]
מתחת לשורות אלו יש קוד שאני לא יכול להעתיק כי האתר (הזה) אינו מאפשר לשים אותו
[/url]http://www.google.com/talk/service/badge/New[/url]
תודה רבה ( הן על תשובה חיובית/שלילית... ).
נערך לאחרונה על ידי tobenary ב 23/03/2008 9:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
צריך לבדוק את רמת הסיבוך של הוספה של משהו כזה.
בכל מקרה, נוכל לבדוק את זה רק כשיהיה לנו יותר זמן (כרגע יש לא מעט עומס עלינו).
בכל מקרה, נוכל לבדוק את זה רק כשיהיה לנו יותר זמן (כרגע יש לא מעט עומס עלינו).
- oferlaor
- מנהל

האם הרעיון הוא להוסיף יכולות צ'אט לאתר או ליצור קשר ישיר מול אנשים?
אם מדובר בצ'אט של האתר, אז חד משמעית אני לא רוצה את זה - זה יעביר את ה-TRAFFIC ל-GOOGLE TALK, ויצפו ממנהלי האתר (שגם ככה עמוסים) להיות זמינים בצ'אט 24/7 + לא יהיה תיעוד על שום דבר, כלומר - כל שאלה תשאל 10000 פעם במקום 1000 פעם...
אם זה אישי, אז זה בפירוש דורש הוספת קוד. כרגע אין לנו בפרופיל מקום ל-GOOGLE TALK (מה שאומר שינויים בפרופיל + קטעי קוד בשביל לברר אם אתה מחובר או לא, כפתור להתקשר אליך ישירות וכו').
אם מדובר בצ'אט של האתר, אז חד משמעית אני לא רוצה את זה - זה יעביר את ה-TRAFFIC ל-GOOGLE TALK, ויצפו ממנהלי האתר (שגם ככה עמוסים) להיות זמינים בצ'אט 24/7 + לא יהיה תיעוד על שום דבר, כלומר - כל שאלה תשאל 10000 פעם במקום 1000 פעם...
אם זה אישי, אז זה בפירוש דורש הוספת קוד. כרגע אין לנו בפרופיל מקום ל-GOOGLE TALK (מה שאומר שינויים בפרופיל + קטעי קוד בשביל לברר אם אתה מחובר או לא, כפתור להתקשר אליך ישירות וכו').
-
tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
הבנתי, הרעיון היה להוסיף קשר אישי מול כל יוזר.
( הבנתי ממך ששלחתי קישור לא נכון/ לא הבנתי את הרעיון שגוגל מכרו לי בדף המסויים )
אני למשל אוהב יותר ששולחים לי אימייל ולא ה"פ -
כי אז אני צריך להכנס לאימייל, ומשם לאתר... ( בד"כ עם הפלאפון )
תודה על התשובה שניתנה.
ושבוע מצויין לכולם
( הבנתי ממך ששלחתי קישור לא נכון/ לא הבנתי את הרעיון שגוגל מכרו לי בדף המסויים )
אני למשל אוהב יותר ששולחים לי אימייל ולא ה"פ -
כי אז אני צריך להכנס לאימייל, ומשם לאתר... ( בד"כ עם הפלאפון )
תודה על התשובה שניתנה.
ושבוע מצויין לכולם
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- oferlaor
- מנהל

tobenary,
יש מקום ל-דואל באתר, רק שככל הנראה אנשים מעדיפים ה"פ (יש לזה יתרונות - אפשר לערוך ואפילו למחוק לפני שהיעד קורא, אפשר לראות אם הוא קרא, וכו').
הרעיון שלהם הוא לנסות ולהעביר את המסה הקריטית לדיונים ב-GOOGLE TALK (כלומר צ'אט ובעתיד גם אודיו), אבל זה בעצם הופך את האתר לקליפה ריקה...
יש מקום ל-דואל באתר, רק שככל הנראה אנשים מעדיפים ה"פ (יש לזה יתרונות - אפשר לערוך ואפילו למחוק לפני שהיעד קורא, אפשר לראות אם הוא קרא, וכו').
הרעיון שלהם הוא לנסות ולהעביר את המסה הקריטית לדיונים ב-GOOGLE TALK (כלומר צ'אט ובעתיד גם אודיו), אבל זה בעצם הופך את האתר לקליפה ריקה...