כללי - האם Sharp יקר מדי וLG מומלץ ?
שלום,
אני מתעניין בטלויזית LCD, עוד לא ממש החלטתי לגבי הגודל או היצרן.
בביקור שערכתי באחת מהחנויות המוכרות אמרו לי שטלויזיות LCD של LG הן המומלצות ביותר וכי טלויזיות של SHARP יותר מדי יקרות (יחסית למה שהן נותנות) ולכן לא כדאי "ללכת" עליהן.
כשאמרתי למוכר שידוע לי שקראתי שלטלויזיות של LG יש בעיה של זליגת אור הוא אמר לי שזה היה נכון לגבי דגמים שנמכרו בעבר אך לא כיום.
רציתי לדעת האם יש אמת בדבר ?
האם ניתן בכלל לומר דברים כלליים כאלו על יצרניות ?
בביקור שערכתי באחת מהחנויות המוכרות אמרו לי שטלויזיות LCD של LG הן המומלצות ביותר וכי טלויזיות של SHARP יותר מדי יקרות (יחסית למה שהן נותנות) ולכן לא כדאי "ללכת" עליהן.
כשאמרתי למוכר שידוע לי שקראתי שלטלויזיות של LG יש בעיה של זליגת אור הוא אמר לי שזה היה נכון לגבי דגמים שנמכרו בעבר אך לא כיום.
האם ניתן בכלל לומר דברים כלליים כאלו על יצרניות ?
תגיד למוכר שסיפר לך את הסיפורים האלו שהוא מעכר בן מעכר,שאין לו מושג,ושיתעופף לך מהעינייםmj23mj23 כתב:שלום,
האם ניתן בכלל לומר דברים כלליים כאלו על יצרניות ?...
לשארפ יש דגמים מצויינים אבל אם נשווה לתמחור של הדגמים האלה בעולם נראה שהתמחור בארץ הרבה יותר גבוה. המצב דומה בפיליפס ואולי גם במותגים אחרים. הטלויזיות של היטאצ'י ,טושיבה וסאמסונג לדעתי נותנות יחס עלות - תועלת טוב יותר משארפ .