בזמן האחרון יש דחיפה אגרסיבית של ה MAX מצד YES
וכנראה ישנה הענות טובה.
אבל,
כדאי לשים לב
לפני כמה ימים מישהו רשם בפורום שהוא קיבל מקס מדור ישן
אתמול הייתי אצל קרובים ששיכנעתי אותם לקחת מקס. ושוב, אני רואה מקס מהדור הקודם.
זה מרגיז ומעצבן
וברור לי שבאותיות הקטנות הם יכולים לספק מה שבא להם.
הישנים רותחים ומרעישיםועברו וכנראה עברו יותר מאלו החדשים.
אני משוכנע שהם דוחפים אותם לכל מי שהם רואים שאפשר
וזה גועל נפש!!! אין לי מילה אחרת
מי שבוחר לקחת את ה-MAX בשכירות, לא ממש יכול לבוא בטענות. בדיוק כמו שהממרים הרגילים מגיעים בשכירות והלקוח מקבל מה שיש ליס להציע הוא יכול לבחור לקבל או לא להיות מנוי.
יכול להיות שמבחינת יס זו גישה לא תחרותית, לא שיווקית לא נכונה מבחינת מעמדה מול הוט אבל זה באמת עניין שלה.
חוצפה באמת לא קשורה כאן.
אם מישהו היה רוכש ממיר מקס ומקבל Referbish או דגם ישן, זה כבר עניין אחר. אבל השכרה? הגזמתם.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
מי שבוחר לקחת את ה-MAX בשכירות, לא ממש יכול לבוא בטענות. בדיוק כמו שהממרים הרגילים מגיעים בשכירות והלקוח מקבל מה שיש ליס להציע הוא יכול לבחור לקבל או לא להיות מנוי.
יכול להיות שמבחינת יס זו גישה לא תחרותית, לא שיווקית לא נכונה מבחינת מעמדה מול הוט אבל זה באמת עניין שלה.
חוצפה באמת לא קשורה כאן.
אם מישהו היה רוכש ממיר מקס ומקבל Referbish או דגם ישן, זה כבר עניין אחר. אבל השכרה? הגזמתם.
דגם נחות, רועש, פחות טוב, עבה, יכול להיות גם מלוכלך לא סקסי ומבאס.
אבל הוא מקס וזה מה שהיא משכירה והוא כולל את אותה תוכנה עם אותן האפשרויות.
בדיוק כמו שמי ששוכר מכונית יכול לקבל מכונית פחות טובה או יותר טובה.
זו שכירות - המכשיר שלהם והם נותנים אותו לשוכר זמנית תמורת תשלום. מי שלא רוצה, לא חייב לקחת.
אגב, אני בטוח שבין כל אלא שמקבלים את דגם החדש, יש כאלה שיצא לקבל חדש מהניילון ויש כאלה שקיבלו משומש מאחד שהחזיר.
זה שיס בוחרת להחליף לכל מי שעושה רעש ובלגנים, זו טעות לדעתי כי הנה אנשים באים לפורומים כגון זה לומדים וחוזרים אליהם ומאיימים. יותר מזה הם לומדים לאיים על כל דבר שהם רוצים.
אבל זה שיקול שלה (בדיוק כמו שהחברות הסלולאריות מחליפות מכשירים לאנשים שעושים צרות ובלגנים במרכזי השירות, כי הן מעדיפות להיענות להם ובלבד שלא יאבדו אותם).
אני אומר שאם חברה לא מוכנה לאבד לקוח ומוכנה להתפשר איתו, מוטב לה שמראש תקבל החלטה לתת מכישירים חדשים (או להציע ישנים במחיר מוזל).
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
שהזמנתי את המקס לפני כחצי שנה קיבלתי מכשיר משומש מהדור החדש .
סירבתי בתוקף לקבל וכשאמרו לי ביס "זה מה שיש" אמרתי להם שאני מעוניין לבטל עיסקה
כמובן שהחליפו לי את המכשיר לאחד חדש דנדש.
אבל זה לא סוף הסיפור...
בבדיקת החשבונית החודשית מתברר ש...
אני מחוייב בשכירות עבור 2 ממירים ועבור 2 ביקורי טכנאי (גם עבור ההתקנה וגם עבור ההחלפה)...
בסופו של עניין הכל הסתגר וקיבלתי זיכוי כספי
shiki כתב:שהזמנתי את המקס לפני כחצי שנה קיבלתי מכשיר משומש מהדור החדש .
סירבתי בתוקף לקבל וכשאמרו לי ביס "זה מה שיש" אמרתי להם שאני מעוניין לבטל עיסקה
כמובן שהחליפו לי את המכשיר לאחד חדש דנדש.
אבל זה לא סוף הסיפור...
בבדיקת החשבונית החודשית מתברר ש...
אני מחוייב בשכירות עבור 2 ממירים ועבור 2 ביקורי טכנאי (גם עבור ההתקנה וגם עבור ההחלפה)...
בסופו של עניין הכל הסתגר וקיבלתי זיכוי כספי
ברשותי המקס הישן ממאי 2006 והחדש מינואר השנה ולטעמי המקס החדש פחות נוח בשל גודלו הפיזי. לא ברור לי אילו בדיקות עשו מי שקבעו שהמקס הישן זולל חשמל. בכל אופן אני את הייס מקס שלי לא נוהג לכבות והם דלוקים כל הזמן, כך הם גם מוגדרים אצלי בשלט ההרמוני 800.