איך אני שפה ב-Haali Media Splitter ? עריכה : בעיה חדשה
אני מתכוון לסרטים שבהם יש כמה שפות באודיו ואם אני רוצה שכשאני פותח את הסרט הוא יושמע ישר באנגלית.
מה שקורה זה שיש לי סרט למשל שהוא תמיד נפתח לי בספרדית ואני משנה ידנית אבל איך שאני פותח אותו שוב הוא שוב נפתח בספרדית.
מה שקורה זה שיש לי סרט למשל שהוא תמיד נפתח לי בספרדית ואני משנה ידנית אבל איך שאני פותח אותו שוב הוא שוב נפתח בספרדית.
נערך לאחרונה על ידי gshhar ב 22/03/2008 18:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש תפריט options שמופיע כשעושים קליק כפול על האייקון של Haali.
אתה יכול להגדיר שם בררות מחדל ועדיפויות לשפות וכיתוביות
אתה יכול להגדיר שם בררות מחדל ועדיפויות לשפות וכיתוביות
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מספקים
CCCP זה ffdshow+haali באריזה אחת סה"כ. תתרחק מחבילות קודקים.
CCCP זה ffdshow+haali באריזה אחת סה"כ. תתרחק מחבילות קודקים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אוקיי תודה רבה.
עריכה :
יש לי 2 בעיות חדשות
1 יש לי סרט שיש בו מובנה תרגום באנגלית ואם אני עושה קליק ימני על האייקון של HAALI MEDIA CENTER אני יכול לכבות את התרגום באנגלית אבל שאני נכנס להגדרות של התוכנה ושם שם את זה על OFF או NONE אז איך שאני טוען את הסרט זה לא עוזר ושוב מופיע התרגום באנגלית
2 ב-Windows Media Center אני מגדיר כונן השיתוף שבו אני שם את הסרטים
ואז שאני נכנס בתוכנה ל-VIDEOS AND PICTURES אז אם אני נכנס ל-VIDEOS אני לא רואה את התיקיה עם הסרטים שלי אבל אם אני נכנס ל-PICTURES אז אני רואה את התמונות שלהם ושם אם אני רוצה להריץ אותם אז יש שם אפשרות RELATED VIDEOS ורק שם אני רואה את הסרטים
ניסיתי להגדיר מחדש את התיקיה אבל זה לא עובד לי וכל פעם אותה הבעיה
עריכה :
יש לי 2 בעיות חדשות
1 יש לי סרט שיש בו מובנה תרגום באנגלית ואם אני עושה קליק ימני על האייקון של HAALI MEDIA CENTER אני יכול לכבות את התרגום באנגלית אבל שאני נכנס להגדרות של התוכנה ושם שם את זה על OFF או NONE אז איך שאני טוען את הסרט זה לא עוזר ושוב מופיע התרגום באנגלית
2 ב-Windows Media Center אני מגדיר כונן השיתוף שבו אני שם את הסרטים
ואז שאני נכנס בתוכנה ל-VIDEOS AND PICTURES אז אם אני נכנס ל-VIDEOS אני לא רואה את התיקיה עם הסרטים שלי אבל אם אני נכנס ל-PICTURES אז אני רואה את התמונות שלהם ושם אם אני רוצה להריץ אותם אז יש שם אפשרות RELATED VIDEOS ורק שם אני רואה את הסרטים
ניסיתי להגדיר מחדש את התיקיה אבל זה לא עובד לי וכל פעם אותה הבעיה