עזרה בקנייה
מטרה: רסיבר 6.1 ערוצים + מערכת 6 רמקולים (לא רצפתיים, סאב וסנטר ו4 סטליטים או 2 סטליטים ו2 סראונד). תקציב: 2500 שקלים.
לא צריך להיות ממש מקצועי. חשבתי בכיוון של:
http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=640
שזה רסיבר Yamaha RX-V450
ורמקולים:
http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid= ... 11&aff=Zap
שזה סט רמקולים מבית YAMAHA דגם NSP240.
מישהו יכול להגיד לי איך מה שבחרתי?האם שווה?האם למישהו יש הצעות יותר טובות?
ואם אפשר גם מה חשוב יותר ומה חשוב פחות בבחירות שלי?אני לא מבין ברמקולים.
לא צריך להיות ממש מקצועי. חשבתי בכיוון של:
http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=640
שזה רסיבר Yamaha RX-V450
ורמקולים:
http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid= ... 11&aff=Zap
שזה סט רמקולים מבית YAMAHA דגם NSP240.
מישהו יכול להגיד לי איך מה שבחרתי?האם שווה?האם למישהו יש הצעות יותר טובות?
ואם אפשר גם מה חשוב יותר ומה חשוב פחות בבחירות שלי?אני לא מבין ברמקולים.
היי ברק
קודם כל אפנה אותך לשאר הפורום
יש פה בזמן האחרון מליון שרשורים שנוגעים לך
עם בדיוק אותה "הבעיה" כשלך
התקציב הוא דיי נמוך למשהו שנחשב "טוב"
אבל תמיד יש מה לקחת גם בסכומים אלו כפי שמצאת אתה ...
יותר מכך להגיד לך האם זה טוב או לא רק אתה והאוזן שלך יוכלו להתשכנע
אם הכוונה לרכוש מהאינטרנט לפני ששמעת אותם אני מציע בחריפות שלא לעשות זאת .
רמקולים וכל ציוד אודיו חייבים לשמוע קודם לכן הרכישה ! וזה חוק בל יעבור !
בכל מקרה באתר בדרך כלל נמנעים מסטליטים אן המטרות הם לא לעיצוב .
בדרך כלל הם נשמעים פחות טוב מרמקולים "אמיתיים"
מדפיים רצפתיים וכדומה ...
נסה בלוחות יד שניה להשיג סט אפ טוב יותר ממה שהצגת למעלה
שוב כפי שאתה רואה בכל סכום אפשר להגיע לסט אפים שונים אבל עד שלא תשמע אותם באונזך לא תדע מה אתה קונה .
בהצלחה .
קודם כל אפנה אותך לשאר הפורום
יש פה בזמן האחרון מליון שרשורים שנוגעים לך
עם בדיוק אותה "הבעיה" כשלך
התקציב הוא דיי נמוך למשהו שנחשב "טוב"
אבל תמיד יש מה לקחת גם בסכומים אלו כפי שמצאת אתה ...
יותר מכך להגיד לך האם זה טוב או לא רק אתה והאוזן שלך יוכלו להתשכנע
אם הכוונה לרכוש מהאינטרנט לפני ששמעת אותם אני מציע בחריפות שלא לעשות זאת .
רמקולים וכל ציוד אודיו חייבים לשמוע קודם לכן הרכישה ! וזה חוק בל יעבור !
בכל מקרה באתר בדרך כלל נמנעים מסטליטים אן המטרות הם לא לעיצוב .
בדרך כלל הם נשמעים פחות טוב מרמקולים "אמיתיים"
מדפיים רצפתיים וכדומה ...
נסה בלוחות יד שניה להשיג סט אפ טוב יותר ממה שהצגת למעלה
שוב כפי שאתה רואה בכל סכום אפשר להגיע לסט אפים שונים אבל עד שלא תשמע אותם באונזך לא תדע מה אתה קונה .
בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
השאלה שלי האם הבחירה טובה לא רק מבחינת שמע (שזה אתה אומר אני צריך להחליט בעצמי). אני כבר שמעתי את המגבר והוא נשמע טוב אבל השאלה מבחינת אמינות ועמידות שלו לאורך השנים וגם מבחינת נוחות שימוש וכו.
בכל מקרה, אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא רמקולים שמתאימים לרסיבר הזה (עד 1500 שקלים), אני כבר ילך וישמע אותם בחנויות. הבעיה שאני לא מבין ברמקולים.
כתוב באתר שהרסיבר הוא 6X125W האם זה אומר שאני צריך רמקולים שהם לפחות 130W?או שאין חשש שישרפו אם אקנה של 100W (כמו שמצאתי)?
אם תוכלו לתת לי עצות איזה רמקולים ( מבחינת תכונות) לחפש לרסיבר או דגמים מסוימים אני אשמח.
בכל מקרה, אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא רמקולים שמתאימים לרסיבר הזה (עד 1500 שקלים), אני כבר ילך וישמע אותם בחנויות. הבעיה שאני לא מבין ברמקולים.
כתוב באתר שהרסיבר הוא 6X125W האם זה אומר שאני צריך רמקולים שהם לפחות 130W?או שאין חשש שישרפו אם אקנה של 100W (כמו שמצאתי)?
אם תוכלו לתת לי עצות איזה רמקולים ( מבחינת תכונות) לחפש לרסיבר או דגמים מסוימים אני אשמח.
barakmitz כתב:מטרה: רסיבר 6.1 ערוצים + מערכת 6 רמקולים (לא רצפתיים, סאב וסנטר ו4 סטליטים או 2 סטליטים ו2 סראונד). תקציב: 2500 שקלים.
לא צריך להיות ממש מקצועי./quote]
"לא צריך להיות ממש מקצועי", אבל, התקציב אינו מספיק למערכת איכותית. רסיבר טוב עולה כ- 2,000 ש"ח (תעשה לבד את החשבון כמה נשאר).
תומר...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרסיבר הוא כמעט הפשוט ביותר שימהה מיצרת אבל אין ספק שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו הרבה פחות טוב. באשר לרמקולים- היה לי בעבר דגם דומה (קופסא עם שישה סטלטיטים וסב-אני סבור שהדגם שלי היה אפילו מעט טוב יותר). לא הבנתי אז כלום באודיו, אבל דבר אחד ידעתי- שהם נשמעו נורא, ושאי אפשר היה לשמוע דרכם צלילים שידעתי שהיו קיימים בדיסקים שהיכרתי.....היות והיה פער עצום בין הכסף שהוצאתי ומה ששמעתי, הייתי חייב ללכת ולשמוע משהו אחר כדי לשפר את הצליל.
תעשה לעצמך טובה: תקשיב למה שאתה קונה לפני שאתה קונה במשך יותר מרבע שעה ועם יותר מדיסק אחד שאתה מכיר. ותנסה לעשות את זה כשאתה מתעלם לרגע מההתלהבות שבידיעה שאתה הולך לקנות מערכת.
אם אחרי זה תמשיך להתפעל ממה שאתה שומע- תלך לחנות המוכרת גם מוצרי סטריאו, ותקשיב למערכת הכי פשוטה שלהם באותו טווח מחירים שלך (נגיד מגבר ימהה דנון פשוט+ שני רמקולי וורפידל 8.1 ). ואז תחליט.
תעשה לעצמך טובה: תקשיב למה שאתה קונה לפני שאתה קונה במשך יותר מרבע שעה ועם יותר מדיסק אחד שאתה מכיר. ותנסה לעשות את זה כשאתה מתעלם לרגע מההתלהבות שבידיעה שאתה הולך לקנות מערכת.
אם אחרי זה תמשיך להתפעל ממה שאתה שומע- תלך לחנות המוכרת גם מוצרי סטריאו, ותקשיב למערכת הכי פשוטה שלהם באותו טווח מחירים שלך (נגיד מגבר ימהה דנון פשוט+ שני רמקולי וורפידל 8.1 ). ואז תחליט.
נועם