windows 2000 תקוע על 16 צבעים בלבד ורזולוציה נמוכה 600x800
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
התקנתי windows 2000 אבל אחרי ההתקנה הוא תקוע על 16 צבעים בלבד!! אני צריכה 256 צבעים, ולא ניתן להגדיל את הרזולוציה מעבר ל600x800
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
בעייה קלאסית
זאת בעייה קלאסית כאשר כרטיס המסך לא מותקן.
ווינדוס לא יודע איך לדבר עם כרטיס המסך ולכן הוא מדבר איתו בפרוטוקול VESA הסטנדרטי, שזה 640 על 480 ב - 256 צבעים או 800 על 600 עם 16 צבעים אם אני זוכר נכון.
בכל מקרה, את צריכה לחפש תדרייברים של כרטיס המסך ולהתקין ואז המחשב יבצע ריסטרט וכמו בקסם זה יסתדר!
(באקס פי וויסטה המצב שופר פלאים מבחינת תאימות ולכן רוב כרטיסי המסך כבר עובדים כמו "בני אדם" עם הדרייברים המקוריים והבעייה פחות מורגשת. אבל כל מי שהתעסק בעברו עם ווינדוס 95, 98, ו - פרה-NT XP, מכיר ומפחד מרגעי האימה הללו:))
ווינדוס לא יודע איך לדבר עם כרטיס המסך ולכן הוא מדבר איתו בפרוטוקול VESA הסטנדרטי, שזה 640 על 480 ב - 256 צבעים או 800 על 600 עם 16 צבעים אם אני זוכר נכון.
בכל מקרה, את צריכה לחפש תדרייברים של כרטיס המסך ולהתקין ואז המחשב יבצע ריסטרט וכמו בקסם זה יסתדר!
(באקס פי וויסטה המצב שופר פלאים מבחינת תאימות ולכן רוב כרטיסי המסך כבר עובדים כמו "בני אדם" עם הדרייברים המקוריים והבעייה פחות מורגשת. אבל כל מי שהתעסק בעברו עם ווינדוס 95, 98, ו - פרה-NT XP, מכיר ומפחד מרגעי האימה הללו:))
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

אין לי מושג איזה כרטיס מסך זה,
המחשב הוא בעצם VirtualBox שעליו מותקן win 2000
ניסיתי להתקין xp אבל יש בעיות של איטיות איומה, המחשב כולו נתקע לחלוטין.
ניסיתי גם את microXp, המעכת הפעלה רצה נהדר אבל אין בה דפדפן IE
המחשב הוא בעצם VirtualBox שעליו מותקן win 2000
ניסיתי להתקין xp אבל יש בעיות של איטיות איומה, המחשב כולו נתקע לחלוטין.
ניסיתי גם את microXp, המעכת הפעלה רצה נהדר אבל אין בה דפדפן IE
לא מכיר את הוירטואל בוקס אבל אני מניח שכמו בVMWARE את צריכה להתקין דרייברים לרכיבי החומרה הוירטואלים, ממליץ בחום לקרוא את המדריך למשתמש, לפחות את החלק של התקנת מערכות הפעלה.
ד"א על איזה חומרה פיזית את מריצה את כל הסיפור הזה?
אוקי, הצצה קטנה בFAQ באתר של של וירטואל בוקס...
"How come it doesn't detect my nVidia/ATI/whatever graphics card?"
Because the guest sees a virtual graphics card, not the host graphics card. The virtual graphics card provides the necessary VESA and VGA features to make the guest operative systems work OK. Additional features, like higher resolutions, is provided by the graphics driver included with the guest additions. More details on how to install guest additions and features of the virtual graphics card can be found in the manual. "
ד"א על איזה חומרה פיזית את מריצה את כל הסיפור הזה?
אוקי, הצצה קטנה בFAQ באתר של של וירטואל בוקס...
"How come it doesn't detect my nVidia/ATI/whatever graphics card?"
Because the guest sees a virtual graphics card, not the host graphics card. The virtual graphics card provides the necessary VESA and VGA features to make the guest operative systems work OK. Additional features, like higher resolutions, is provided by the graphics driver included with the guest additions. More details on how to install guest additions and features of the virtual graphics card can be found in the manual. "
זה באמת נשמע בדיוק כמו בעיית דרייבר של הכרטיס מסך
מה שהייתי מנסה לעשות זה להוציא את כרטיס במסך מהמחשב ודרך זיהוי הכיתוב עליו הייתי מחפש את הסוג שלו ברשת
וכך מוצא ומוריד את הדרייבר ל Win 2000
מה שהייתי מנסה לעשות זה להוציא את כרטיס במסך מהמחשב ודרך זיהוי הכיתוב עליו הייתי מחפש את הסוג שלו ברשת
וכך מוצא ומוריד את הדרייבר ל Win 2000
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 22/03/2008 16:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
למה??osherov כתב:זה באמת נשמע בדיוק כמו בעיית דרייבר של הכרטיס מסך
מה שהייתי מנסה לעשות זה להוציא את כרטיס במסך מהמחשב ודרך זיהוי הכיתוב אליו הייתי מחפש את הסוג שלו ברשת
וכך מוצא ומוריד את הדרייבר ל Win 2000...
להוריד את SANDRA ל-30 יום!
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

אני מריץה את זה על אובונטו 7.10
מעבד 1.6 סנטרינו
512 מגה ram
מעבד 1.6 סנטרינו
512 מגה ram