טלוויזיה uniden או samsung?
יש להן בכל הגדלים, בגדול עדיף סמסונג, כי UNIDEN נחשבת כמותג פחות גדול, חלק יגידו חברת מדבקה, אני אישית לא אוהבת את המונח הזה, כי רוב החברות קונות את הפאנלים שלהם מחברות אחרות, יש כמה מפעלים שמייצרים לכולם.
אישית יש לי בבית מסך של UNIDEN והוא עושה עבודה טובה מאוד בשידורי כבלים, מתמודד יפה מאוד עם שידורי ספורט, UNIDEN זהו מותג די גדול, הטלוויזיה מיוצרת באירופה שזה יתרון מסויים לעומת סמסונג שבטח מיוצרת בסין, או משהו בסגנון.
בכל אופן לסמסונג יש שם של גרועה בשידורי כבלים, אך מעולה בחיבור למחשב, אני לא יודע מה בדיוק השימושים שלך, ומה המחיר שהציעו לך עליהן, אבל אם הדגם של הסמסונג הוא לא איזה דגם ישן, והמחיר הוא שווה, אז עדיף ללכת על הסמסונג, כמובן שהכי טוב שתראה את שתיהן בפעולה ותחליט, יש בביג בוקס את שתיהן, בהצלחה.
אישית יש לי בבית מסך של UNIDEN והוא עושה עבודה טובה מאוד בשידורי כבלים, מתמודד יפה מאוד עם שידורי ספורט, UNIDEN זהו מותג די גדול, הטלוויזיה מיוצרת באירופה שזה יתרון מסויים לעומת סמסונג שבטח מיוצרת בסין, או משהו בסגנון.
בכל אופן לסמסונג יש שם של גרועה בשידורי כבלים, אך מעולה בחיבור למחשב, אני לא יודע מה בדיוק השימושים שלך, ומה המחיר שהציעו לך עליהן, אבל אם הדגם של הסמסונג הוא לא איזה דגם ישן, והמחיר הוא שווה, אז עדיף ללכת על הסמסונג, כמובן שהכי טוב שתראה את שתיהן בפעולה ותחליט, יש בביג בוקס את שתיהן, בהצלחה.
שמע, אני מאלה שחושבים שכמה שהמותג גדול יותר ככה המוצר טוב יותר, סמסונג בקטע של מסכים זה מותג גדול יותר מהיונידן, ולכן אני המלצתי לך על הסמסונג, תמיד יש את אלה שיגידו לך שיש להם סנסוי והיא יותר איכותית מטושיבה, או שיש להם האייר, או פוג'יקום, או משהו בסגנון, אני לא מאמין בזה, מה שכן אני יודע זה שהסמסונג בשידורי כבלים נחשבת גרועה, ואני ביונידן ראיתי שידורי כבלים ברמה טובה מאוד, כולל שידורי ספורט, אבל עדיין אני מניח שהיתרון האיכותי של הסמסונג מתגלה בחיבור למחשב ובשידורי HD, אם השימושים שלך הם רק שידורי כבלים דיגיטליים (לא HD), אז ההמלצה שלי היא לא ללכת על הסמסונג, תנסה לרכוש סוני,טושיבה,שארפ, שהן טובות יחסית בשידורי כבלים.balbador כתב:השימושים הם בעיקר לכבלים ו DVD. אני דווקא מאלה שמאמינים בהפרדה של הטלוויזיה והמחשב.
בכל מקרה אני מבין שהמלצת על ה SAMSUNG בעוד שבכל הפירוט שלך הראית שUNIDEN עדיפה....
הכי טוב שתלך לביג בוקס או לכל חנות אחרת שהיונידן והסמסונג נמצאות שם ותשפוט בעצמך, מהניסיון שלי היונידן נותנת תמורה מצויינת למחיר, ובאמת שבשידורי טלוויזיה היא אחלה, אני חושב שלא צריך יותר ממנה בשידורי טלוויזיה, למרות שאם המחיר שווה אני חושב שהייתי הולך על הסמסונג, אלא אם כן הייתי רואה אותן אחת ליד השניה ורואה בבירור שהיונידן עדיפה.
לא מסכים איתך. ראיתי R81 בשידרי טלויזיה וראו תמונה חלקה וזורמת ללא מריחות ועיוותים.roeish כתב:אחי בשידורי כבלים הסמסונג קרובה יותר לסוסיתא מאשר לפרארי, למעשה כמעט כל מסכי ה LCD קרובים יותר לסוסיתא מאשר לפרארי ממקור שידור זהeyalol כתב:זה כמו להשוות בין פרארי לסוסיתא.......
אני חושב שזו אחת הבחירות הטובות בתקציב שלה לשימושים משולבי מחשב וטלויזיה.
אני אישית לא חושב שמסכי מדבקה מתקרבים לאיכות של החברות המובילות אז אין לי כוונה להמליץ על הדגם של UNIDEN. גם אם מדובר על טלויזיה לחדר לא אמליץ על מותגי מדבקה (גם שם צריך להנות מהקנייה, לא?
הדבר החיד שיקבע הוא התקציב. אם אין לך בעיה של תקציב לקנות את הסמסונג אז תבחר בה. הייתי מציע לך לפני ההחלטה ללכת לראות עוד כמה דגמים ולהבין מה ההבדלים בעיניים.
רבים וטובים מיוצרים במפעל זה, מה גם שבכלל לא בטוח שעדיף מסך שמיוצר בתאילנד או באינדונזיהeyalol כתב:המפעל שמייצר את היונידן זה המפעל של VESTEL.
הטלוייזיה לדעתי מיוצרת בטורקיה, אמנם היא ידידותית מאד, תפריטים בעברית, קלה לתפעול, אבל לא הייתי ממליץ עליה לאף אחד....
זה לא פרמטר.
אשמח לקבל מידע על היתרונות של המזרח מול טורקייה.eyalol כתב:המפעל שמייצר את היונידן זה המפעל של VESTEL.
הטלוייזיה לדעתי מיוצרת בטורקיה, אמנם היא ידידותית מאד, תפריטים בעברית, קלה לתפעול, אבל לא הייתי ממליץ עליה לאף אחד....
בברכה
מוטי.
טכנאי מומחה למקרנים אחוריים וטלוויזיות טושיבה.
052-511-26-26
052-511-26-26