טלויזיה LCD TV בטכנולוגיית HDMI מסדרת AQUOS בגודל "37
זכית, ועכשו אתה שואל? קצת מאוחר, לא?
אני לא מכיר אותה אישית, אבל אם היא מוכנה ל HDTV אז נשמע לי בהחלט שווה (אם יש לך את ה 13K)
אני לא מכיר אותה אישית, אבל אם היא מוכנה ל HDTV אז נשמע לי בהחלט שווה (אם יש לך את ה 13K)
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
נראה לי ממש מוזר
איפה זכית בה ?
טלויזיות AQUAS מהדור הקודם בגודל "32 אתה לא יכול למצוא בפחות מ 14000 ש"ח
אתה מדבר על הדגם P50 , נכון ?
וחשוב ביותר , מי נותן לך את האחריות על הטלויזיה ?
טלויזיות AQUAS מהדור הקודם בגודל "32 אתה לא יכול למצוא בפחות מ 14000 ש"ח
אתה מדבר על הדגם P50 , נכון ?
וחשוב ביותר , מי נותן לך את האחריות על הטלויזיה ?
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
tzahi, דווקא הדגם 32GA5E ניתן להשיג במחיר נמוך יותר.
הבעיה שאין לו כניסות HD, חוץ מזה מסך מעולה.
אתה כנראה צודק שמדובר בסדרה P50 (רזולוציה 960X540 או משהו כזה, במיוחד לשיטת PAL). ראיתי אותם בפומביות של אולסייל, אבל בהספקה ואחראיות של איזה ספק אפור. העניין חד משמעית חשוד.
אתה כנראה צודק שמדובר בסדרה P50 (רזולוציה 960X540 או משהו כזה, במיוחד לשיטת PAL). ראיתי אותם בפומביות של אולסייל, אבל בהספקה ואחראיות של איזה ספק אפור. העניין חד משמעית חשוד.
אני דיברתי על הדגם 32GA4M שלא נמכר בפחות מ 14000 ש"ח
חיפשתי כבר מזמן על הדגם P50 ולא מצאתי עליו הרבה פרטים גם לא באתר של ראלקו דבר שהיה די מחשיד
אבל אתה בטוח בקשר לרזולוציה שלו ?
אבל אתה בטוח בקשר לרזולוציה שלו ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
p50
אכן האחריות היא של י.שלום לשנה כנראה לא משהו.
השאלה הנשאלת אם מישהו מכיר שמע ראה אותה בפעולה? ואם כן אכן, אני עדין יכול לא לקנות זה לא מחיב לא לאורך זמן, קצת קשה לי להוציא 13K מבלי שבחנתי את המוצר..
מודה לכם מאד על התגובות
השאלה הנשאלת אם מישהו מכיר שמע ראה אותה בפעולה? ואם כן אכן, אני עדין יכול לא לקנות זה לא מחיב לא לאורך זמן, קצת קשה לי להוציא 13K מבלי שבחנתי את המוצר..
מודה לכם מאד על התגובות
לאחר בדיקה זה מה שמצאתי בחיפוש בפורום על היבואן !!!
בזמנו היה סיפור עם המכרז של המדינה ועם האתר שלהם ברשת שהמוצרים שעל פניו מופיעים כאילו יובאו ע"י היבואנים הרשמיים למעשה יובאו ע"י בחור תל אביבי בשם י.שלום-יוסף שלום אשר היה עוד בנמל אצל עמיל המכס שלו מדביק עליהם מדבקות לפי הדרישה בשוק או יותר נכון לפי הביקוש הספציפי לאותו מוצר לאחר תלונות רבות ע"י צרכנים הוא הועמד לדין ונקנס בשל רמאות,
וכל מה שנגזר ממנה,האתר עצמו נסגר והוצב בפורמט חדש תחת שם אחר "המכרז של המדינה" שלפנים היה i-win .החוק הישראלי חסר כל התכלית וההגיון שילח את י.שלום לחופשי לאחר שקנס אותו באופן סמלי על 50000 ש"ח ומאסר על תנאי לשנתיים .הבחור עדיין עובד ומרוויח ורק החברות שלכאורה מייבאות את מה שהן מייבאות יודעות מאיפה מה מגיע אחרת אין כל הסבר הגיוני לכך שבזמן האחרון מוצרים ממותגים מאבדים ממחירם באופן רציף ויציב חרך העובדה כי יש תנודה בלתי פוסקת בשוק המטבע העולמי והפרש ניכר בין השער היציג של הדולר/אירו/פאונד לעומת השקל .כמו כן יש אופצייה כי חלק מהנוצרים ישנים באופן יחסי ולכן מחיריהם הורדו אך מאידך בישראל עובדה ידועה היא כי על מנת למתג מותג יש לשמור על מחיר גבוה יחסית כי הישראלים החכמים מכניסים בכפיפה אחת מחיר-שם ולמעשה אין זה כך במציאות
וכל מה שנגזר ממנה,האתר עצמו נסגר והוצב בפורמט חדש תחת שם אחר "המכרז של המדינה" שלפנים היה i-win .החוק הישראלי חסר כל התכלית וההגיון שילח את י.שלום לחופשי לאחר שקנס אותו באופן סמלי על 50000 ש"ח ומאסר על תנאי לשנתיים .הבחור עדיין עובד ומרוויח ורק החברות שלכאורה מייבאות את מה שהן מייבאות יודעות מאיפה מה מגיע אחרת אין כל הסבר הגיוני לכך שבזמן האחרון מוצרים ממותגים מאבדים ממחירם באופן רציף ויציב חרך העובדה כי יש תנודה בלתי פוסקת בשוק המטבע העולמי והפרש ניכר בין השער היציג של הדולר/אירו/פאונד לעומת השקל .כמו כן יש אופצייה כי חלק מהנוצרים ישנים באופן יחסי ולכן מחיריהם הורדו אך מאידך בישראל עובדה ידועה היא כי על מנת למתג מותג יש לשמור על מחיר גבוה יחסית כי הישראלים החכמים מכניסים בכפיפה אחת מחיר-שם ולמעשה אין זה כך במציאות
צר לי מאוד אך לעניות דעתי
עשית טעות מרה.צר לי לאכזב אותך אך קנית חתול בשק. מי קונה מסך פלסמה באינטרנט ללא בדיקת החיבורים מאחור ובלי לראות את המסך בפעולה ועוד במחיר כזה?
על מה בדיוק חשבת? אם יש לך 13 אלף אז בתוספת של 1000 שח בלבד תוכל לקנות מסך נחשב מוכר ומוכח של אל ג'י מדגם LG-42PX3RV . מסך פלסמה הוא לא רק תמונה על הקיר וישנם פרמטרים רבים לבדיקה לפני קניה.אם ביכולתך לבטל אז עשה זאת!
יום טוב
יום טוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
katana,
מה הקשר בין ברווז למכונית?
המחיר נמוך, אבל לא בלתי אפשרי.
gs,
לגבי יבוא מקבילי, עד כמה שאני יודע, זה לא נגד החוק. זה לא נחמד במיוחד, אבל כל אחד יכול להפוך ליבואן מקבילי של כל חברה (כל עוד הוא אינו טוען שהוא היבואן הרשמי).
לא כך?
מה הקשר בין ברווז למכונית?
המחיר נמוך, אבל לא בלתי אפשרי.
gs,
לגבי יבוא מקבילי, עד כמה שאני יודע, זה לא נגד החוק. זה לא נחמד במיוחד, אבל כל אחד יכול להפוך ליבואן מקבילי של כל חברה (כל עוד הוא אינו טוען שהוא היבואן הרשמי).
לא כך?