שלום,
החליפו לי את הממיר מדוקסיס לדוקסיס החדש ADB ומאז יש לי בעיות לחבר את הממיר ל PVR 150.
למי שלא מכיר את הממיר אז יש לו 3 יציאות: SCART, ו-2 RCA (ל TV ו VIDEO)
יש ברשותי LCD של טושיבה וכפי שכולם ממליצים פה חיברתי את הממיר עם SCART SVIDEO על מנת לקבל תמונה אופטימלית. מה שמצריך ממני לשנות את הגדרות הממיר ל SVHS
את PVR אני מחבר מ RCA של הממיר ל RCA של ה PVR, הבעיה שבגלל שמוגדר בממיר SVHS אני לא רואה תמונה טובה במדיה סנטר (רעשים ושחור לבן)
ניסיתי לחבר את הממיר ל PVR דרך RCA ל SVIDEO של ה PVR (ע"י מפצל מ RCA נקבה ל SVIDEO זכר) אבל עדיין אני רואה תמונה בשחור לבן (הפעם ללא רעשים בתמונה)
אני רק אציין שבממיר הקודם הייתה הגדרה נפרדת לסוג היציאה של ה TV ושל ה VIDEO מה שאיפשר לי לבחור SVHS עבור הטלוויזיה ו RGB עבור המדיה סנטר (וידאו). בממיר החדש יש רק הגדרה אחת.
הדרך היחידה שאני יכול לראות תמונה טובה היא כל פעם לשנות את ההגדרות בממיר בהתאם למצב שלי (טלוויזיה או מדיה סנטר) יש למישהו רעיון?
תודה.
בעיות בחיבור הממיר ל PVR 150 כאשר סוג החיבור שונה מהטלוויזיה
זה כמובן עובד אבל יש רק יציאת SCART אחת ואני מעוניין לחבר את הממיר במקביל גם לטלוויזיה וגם ל PVR.
לראות כבלים באופן קבוע דרך המדיה סנטר לא בא בחשבון בגלל האיכות הירודה ובעיות התזמון (לוחץ על כפתור בשלט של הממיר ורק אחרי כמה שניות אתה רואה את התגובה)
לראות כבלים באופן קבוע דרך המדיה סנטר לא בא בחשבון בגלל האיכות הירודה ובעיות התזמון (לוחץ על כפתור בשלט של הממיר ורק אחרי כמה שניות אתה רואה את התגובה)