סטרימרים של מוזיקה בלבד - יש משהו היי-אנדי?
אני צריך לקנות מקור חדש. המרידיאן הנחמד שלי מתעייף לו לאיטו מסיבוב דיסקים. אני גם רוצה לשמוע אוזניות בחדר אחר ולא בסלון. בקיצור, צריך עוד מקור. אבל כואב הלב לקנות עוד מסובב דיסקים. הטכנולוגיה נראית כ"כ בדרך החוצה.....
האם יש פיתרון לאודיופילים שבינינו? כן, אני מכיר את הטרנספורט של SLIM DEVICES, והוא אכן הוזיל ממני הרבה ריר. מישהו התנסה איתו? שמע אותו? השווה אותו למשהו אחר?
המכשיר, כך עושה רושם, כבר קצת ישן, לא? יש לו לפחות שנתיים בשוק. יש אלטרנטיבות במחירים דומים או נמוכים קצת יותר? האם אין שום דבר באמצע בינו לבין SQUEEZEBOX צעצועי?
התיסכול האודיופילי בשיאו. אשמח לדעות נוספות.
האם יש פיתרון לאודיופילים שבינינו? כן, אני מכיר את הטרנספורט של SLIM DEVICES, והוא אכן הוזיל ממני הרבה ריר. מישהו התנסה איתו? שמע אותו? השווה אותו למשהו אחר?
המכשיר, כך עושה רושם, כבר קצת ישן, לא? יש לו לפחות שנתיים בשוק. יש אלטרנטיבות במחירים דומים או נמוכים קצת יותר? האם אין שום דבר באמצע בינו לבין SQUEEZEBOX צעצועי?
התיסכול האודיופילי בשיאו. אשמח לדעות נוספות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש כמה דברים.
1. DAC USB - יש ל-BEL CANTO למשל ול-MSB.
2. יש את הטראנספורט של LOGITECH (בעבר SLIM DEVICES) שבאמת נחשב לאחד הסטרימרים היותר טובים.
3. יש סטרימרים "פשוטים" אבל עם יציאות דיגיטליות שמאפשרות לך גמישות רבה יותר, כלומר, אתה מפריד בין הסטרימר (שהופך להיות טראנספורט) לבין DAC סטנדרטי, ששם השמיים הם הגבול, גם במבחר וגם באיכות ומחיר.
1. DAC USB - יש ל-BEL CANTO למשל ול-MSB.
2. יש את הטראנספורט של LOGITECH (בעבר SLIM DEVICES) שבאמת נחשב לאחד הסטרימרים היותר טובים.
3. יש סטרימרים "פשוטים" אבל עם יציאות דיגיטליות שמאפשרות לך גמישות רבה יותר, כלומר, אתה מפריד בין הסטרימר (שהופך להיות טראנספורט) לבין DAC סטנדרטי, ששם השמיים הם הגבול, גם במבחר וגם באיכות ומחיר.
הי,
תנסה עשות חיפוש על FLAC באתר...
אופציונלית: http://flac.sourceforge.net/links.html#hardware
יש בלינק מספר אופציות, בין זולות מאד ליקרות מאד...
תהנה...
תנסה עשות חיפוש על FLAC באתר...
אופציונלית: http://flac.sourceforge.net/links.html#hardware
יש בלינק מספר אופציות, בין זולות מאד ליקרות מאד...
תהנה...
The Modwright Transporter
http://www.6moons.com/audioreviews/modw ... r.html[url]
first owners of the ModWright Transporter find it to be marginally better than the ModWright Denon 3910 which has been very favorably reviewed as being competitive with $5000 to $10,000 RedBook machines
Everyone exposed to the Transporter is thunderstruck by Slim Devices' functionality. They report rediscovering their personal software collections while exploring free new music via Internet or XM radio
[/url]
first owners of the ModWright Transporter find it to be marginally better than the ModWright Denon 3910 which has been very favorably reviewed as being competitive with $5000 to $10,000 RedBook machines
Everyone exposed to the Transporter is thunderstruck by Slim Devices' functionality. They report rediscovering their personal software collections while exploring free new music via Internet or XM radio
[/url]
העלבת את ה - squeezbox שלי עד עמקי נשמתו שטענת שהוא צעצוע.
השאלה אם אתה מחפש סטרימר גם אפשרות לCD? (ראיתי פעם איפשהו אחד כזה)
או שאתה כמו רובנו ממיר את הדיסקים למחשב ולפעמים עושה השלמות מהאינטרנט?
אם בחרת באופציה השניה אז אני ממליץ על ה"צעצוע".
השאלה אם אתה מחפש סטרימר גם אפשרות לCD? (ראיתי פעם איפשהו אחד כזה)
או שאתה כמו רובנו ממיר את הדיסקים למחשב ולפעמים עושה השלמות מהאינטרנט?
אם בחרת באופציה השניה אז אני ממליץ על ה"צעצוע".
תגיד, איציק אתה מחבר אותו לממיר חיצוני, או ישירות ככה למערכת?
בימים האחרונים , בעיקר מתוך התשובות של חברי הפורום כאן, אכן הבשלתי עם ה- SB כספק מדיה ו- DAC חיצוני כאחראי על איכות הסאונד. השאלה אם ניתן למצוא מועמדים מתאימים שישמעו טוב עם ה- SB.
לגבי CD, כן, זה היה מאד עוזר לי בחיים לעשות "ריפ" לכל המדיה שיש לי (כ- 300 דיסקים).
מה עוד אתה יכול לאמר על הצעצוע? יש דברים שאתה לא מרוצה מהם בנוגע אליו? יש דברים שהפתיעו אותך לטובה?
בימים האחרונים , בעיקר מתוך התשובות של חברי הפורום כאן, אכן הבשלתי עם ה- SB כספק מדיה ו- DAC חיצוני כאחראי על איכות הסאונד. השאלה אם ניתן למצוא מועמדים מתאימים שישמעו טוב עם ה- SB.
לגבי CD, כן, זה היה מאד עוזר לי בחיים לעשות "ריפ" לכל המדיה שיש לי (כ- 300 דיסקים).
מה עוד אתה יכול לאמר על הצעצוע? יש דברים שאתה לא מרוצה מהם בנוגע אליו? יש דברים שהפתיעו אותך לטובה?
מתן,
זה שיש DAC ים באלפי דולרים לא אומר שה DAC של ה SB3 לא עושה את העבודה, ומי יודע, אולי זה אפילו יעמוד בסטנדרטים האודיופיליים שלך
מה שאני מתכוון לומר זה שאל תרוץ לקנות DAC חיצוני רק בגלל שאפשר ובגלל שזה מה ש"אודיופיל אמיתי" היה עושה. כדאי לך לבדוק לפני כן אולי ה SB3, כמות שהוא, יעמוד בציפיותיך.
זה שיש DAC ים באלפי דולרים לא אומר שה DAC של ה SB3 לא עושה את העבודה, ומי יודע, אולי זה אפילו יעמוד בסטנדרטים האודיופיליים שלך
מה שאני מתכוון לומר זה שאל תרוץ לקנות DAC חיצוני רק בגלל שאפשר ובגלל שזה מה ש"אודיופיל אמיתי" היה עושה. כדאי לך לבדוק לפני כן אולי ה SB3, כמות שהוא, יעמוד בציפיותיך.
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז
אצלי הוא מחובר ישירות לרסיבר והוא עושה עבודה נפלאה! עד כה שמעתי מהמחשב ישירות לרסיבר והא עדיף מהמהחשב שעולה 12K ועם כרטיס קול של maya 44 .
לגבי הריפ של האוסף, במידה ותחליט ללכת על הסקוויז בוקס תעשה קודם ריפים לדיסקים שאתה הכי שמוע ולאט לאט לכל השאר.
שיהיה במזל"ט.
לגבי הריפ של האוסף, במידה ותחליט ללכת על הסקוויז בוקס תעשה קודם ריפים לדיסקים שאתה הכי שמוע ולאט לאט לכל השאר.
שיהיה במזל"ט.
אני מקווה שבקרוב אפשר יהיה לשמוע בארץ את הגרסה של modwright ל transport שבנסון הזכיר.
modwright החליפו את הרכיבים האנלוגיים המקוריים באנלוג סטייג' class A מבוסס מנורות. הם הצליחו להשחיל ספק כוח מיושר מנורות לתוך אותה הקופסה.
ה transport יכול לשמש גם כמזרימדיה וגם כdac איכותי עם מנורות במוצא.
modwright החליפו את הרכיבים האנלוגיים המקוריים באנלוג סטייג' class A מבוסס מנורות. הם הצליחו להשחיל ספק כוח מיושר מנורות לתוך אותה הקופסה.
ה transport יכול לשמש גם כמזרימדיה וגם כdac איכותי עם מנורות במוצא.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
קראתי לא מזמן ש-KRELL הוציא לא בדיוק סטרימר, אבל DOCK ל-IPODmatanoosh כתב:אני צריך לקנות מקור חדש. המרידיאן הנחמד שלי מתעייף לו לאיטו מסיבוב דיסקים. אני גם רוצה לשמוע אוזניות בחדר אחר ולא בסלון. בקיצור, צריך עוד מקור. אבל כואב הלב לקנות עוד מסובב דיסקים. הטכנולוגיה נראית כ"כ בדרך החוצה.....
התיסכול האודיופילי בשיאו. אשמח לדעות נוספות....
http://www.krellonline.com/krell_compon ... 8&page=KID
חוץ מזה, מה רע ב-TRANSPORTER
http://www.stereophile.com/mediaservers/207slim/
אני לא הולך להוציא על עיוור אלפי שקלים על DAC. אני פשוט לא חושב שמכשיר כזה יתן תוצאה הולמת כמו שהוא למערכת שמע ברמה מאד גבוהה (מגבר + אוזניות הכוונה). מי יתן ואני טועה. קודם כל שינחת פה ואז נעשה עליו ניסויים.
איפה אפשר לשמוע את ה- TRANSPORTER בארץ, מישהו יודע?
איפה אפשר לשמוע את ה- TRANSPORTER בארץ, מישהו יודע?
- MartinHSabag
- מנהל

- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל