XP SERVICE PACK 3?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
דיווחים מוקדמים אומרים שהוא משפר ביצועים ב- XP ואף מגיע ל- פי 2 יותר מהר מ- Vista
http://www.pcworld.com/article/id,13991 ... ticle.html
http://www.pcworld.com/article/id,13991 ... ticle.html
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסקירה רק מתייחסת לתוספת של כ 10% במקרים מסויימים לעומת SP2. זה לא הישג מבוטל בכלל אבל בהשוואה ל vista גם SP2 היה מהיר יותר.
אני מניח ש SP3 מאגד בעיקר את רוב התיקונים וה hotfix ששוחררו מאז שיצא SP2 אבל לא יביא שום פונקציונאליות חדשה מעבר לזה. המהפכה של SP2 לא תחזור על עצמה.
אני מניח ש SP3 מאגד בעיקר את רוב התיקונים וה hotfix ששוחררו מאז שיצא SP2 אבל לא יביא שום פונקציונאליות חדשה מעבר לזה. המהפכה של SP2 לא תחזור על עצמה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
העדכון הסופי היה אמור להיות מוכן ב 18.3 , אומרים שהוא יהיה זמין ב25.3 .אני מניח ש SP3 מאגד בעיקר את רוב התיקונים וה hotfix ששוחררו מאז שיצא SP2 אבל לא יביא שום פונקציונאליות חדשה מעבר לזה. המהפכה של SP2 לא תחזור על עצמה...
גם לדעתי 90% מהעדכון יהיה אוסף של עדכונים קודמים ועוד 10% של אבטחה ותיקון באגים מינוריים בSERVICES
*אני לא יעדכן לWMP11 (מעדיף גרסא9 ) וגם לא חבילתNET 2\3. וגם לא לדפדפן 7 -(מעדיף את הגירסא החדשה של ספארי שיצאה שלשום עם תמיכה מלאה בעברית)
And the meek shall inherit the earth
...
...
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא חוכמה ... גם צב זקן דוהר יותר מהר ממנה אפילו בעליות לירושלים .yaronkle כתב:דיווחים מוקדמים אומרים שהוא משפר ביצועים ב- XP ואף מגיע ל- פי 2 יותר מהר מ- Vista
http://www.pcworld.com/article/id,13991 ... ticle.html...
לו הייתי רוטשילד ...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, אתם צוחקים על VISTA, אבל עם חומרה מתאימה בלפטופ שלי, וה-SP1, זה רץ יפה מאוד (לא פחות טוב מה-XP שלי)
בהתחלה (מי שזוכר) מאוד סלדתי מהמערכת הזו.
IN FACT, רכשתי לפטופ ראשון עם VISTA, ואחרי כמה חודשים פשוט מכרנו את זה ללקוח של החברה (ליתר דיוק, נתנו את זה מתנה כחלק מרכישה אחרת...) כי פשוט לא הייתי מסוגל להסתכל על המחשב ההוא...
המצב אחר לחלוטין כעת.
בהתחלה (מי שזוכר) מאוד סלדתי מהמערכת הזו.
IN FACT, רכשתי לפטופ ראשון עם VISTA, ואחרי כמה חודשים פשוט מכרנו את זה ללקוח של החברה (ליתר דיוק, נתנו את זה מתנה כחלק מרכישה אחרת...) כי פשוט לא הייתי מסוגל להסתכל על המחשב ההוא...
המצב אחר לחלוטין כעת.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני עדיין ממתין לקטע של "ההארה בדרך לדמשק" בנוגע ל vista. זה לא שהעסק לא מתפקד כמו שצריך, זה פשוט שלמכלול החבילה אין מספיק אטראקטיביות כדי להזיז אותי מ XP עבור ה HTPC הראשי שלי. אני בטוח אתקין את SP3 ל XP אבל אין לי ממש בעיות שמצריכות תיקון שם.
ה SP1 של vista הותקן במחשב אחר בבית, אני לא יכול להגיד שהוא הפיל אותי מהכיסא. זה עובד, זה כל מה שאפשר להגיד בנושא. אילו vista הייתה בחורה לא הייתי זורק אותה מהמיטה אבל גם לא הייתי יוצא מגידרי כדי להכניס אותה לשם מלכתחילה.
ה SP1 של vista הותקן במחשב אחר בבית, אני לא יכול להגיד שהוא הפיל אותי מהכיסא. זה עובד, זה כל מה שאפשר להגיד בנושא. אילו vista הייתה בחורה לא הייתי זורק אותה מהמיטה אבל גם לא הייתי יוצא מגידרי כדי להכניס אותה לשם מלכתחילה.
יש לי הרגשת קונספירציה באויר!
משום מה לא הגיוני לי שהם יוציאו עוד תיקון לXP, בעוד שהם רוצים להכניס את VISTA לתודעה...
אולי עכשיו זה פועל טוב, אבל אולי יש לזה שעון שאחרי כמה חודשים פשוט מרסק את המחשב...
אני אישית מפחד...
(לאחראים, זו לא הודעת ללא קשר, אני באמת מפחד)
משום מה לא הגיוני לי שהם יוציאו עוד תיקון לXP, בעוד שהם רוצים להכניס את VISTA לתודעה...
אולי עכשיו זה פועל טוב, אבל אולי יש לזה שעון שאחרי כמה חודשים פשוט מרסק את המחשב...
אני אישית מפחד...
(לאחראים, זו לא הודעת ללא קשר, אני באמת מפחד)
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
כן ככה זה , אחרי SP3 יתחילו הבאגים לצוץ , ושוב יהיו עוד טלאים למיניהם של מיקרוסופט שמתקנים פה ודופקים שם ועוד התנגשויות דריברים , ועוד תיקונים ועוד עצבים....
And the meek shall inherit the earth
...
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מה כל כך מוזר? המצב בחברות וארגונים גדולים הכריח את מיקרוסופט להאריך את התקופה שבה הם יתנו תמיכה ל XP. איזה ברירה בדיוק הייתה להם? להגיד לממשל הפדראלי ולחברות ב Forbes 500 שילכו להעיף עפיפונים כי הם לא מתכוונים להמשיך ולספק חבילות שירות?
Catskinner,
סמוך על מיקרוסופט שאין להם בעייה להגיד לכולנו ללכת להעיף עפיפונים אם אסטרטגית וכספית זה היה הדבר הנכון מבחינתם לעשות
סמוך על מיקרוסופט שאין להם בעייה להגיד לכולנו ללכת להעיף עפיפונים אם אסטרטגית וכספית זה היה הדבר הנכון מבחינתם לעשות
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מענייןCatskinner כתב:הסקירה רק מתייחסת לתוספת של כ 10% במקרים מסויימים לעומת SP2. זה לא הישג מבוטל בכלל אבל בהשוואה ל vista גם SP2 היה מהיר יותר.
אני מניח ש SP3 מאגד בעיקר את רוב התיקונים וה hotfix ששוחררו מאז שיצא SP2 אבל לא יביא שום פונקציונאליות חדשה מעבר לזה. המהפכה של SP2 לא תחזור על עצמה....
חשבתי שזה סה"כ rollout של bugfixes.
יש שם גם תיקון באג אחד שעבדתי עליו עם $M
איפה רואים את השנוי ב-performance?
אם כבר מדברים על המשך הוצאת עידכונים...
אני זוכר שבזמנו מייקרוסופט אמרו שבזמן הקרוב הם יפסיקו תמיכה ב XP (כמובן שזה היה לפני גילוי הפלופ הגדול שנקרא ויסטה, מאז הם בטח שינו את האסטרטגיה קצת).
ידוע לי בנוסף לכך שחברה המשווקת מוצר מסויים מחוייבת לספק תמיכה וחלקי חילוף למוצר 7 שנים מיום מכירת המוצר האחרון במלאי, וברור לגמרי שזה לא מה שקורה בתחום התוכנה, האם גם חברת תוכנה מחוייבת לדבר כזה בחוק או שיש להם איזה קומבינה אחרת?
אני זוכר שבזמנו מייקרוסופט אמרו שבזמן הקרוב הם יפסיקו תמיכה ב XP (כמובן שזה היה לפני גילוי הפלופ הגדול שנקרא ויסטה, מאז הם בטח שינו את האסטרטגיה קצת).
ידוע לי בנוסף לכך שחברה המשווקת מוצר מסויים מחוייבת לספק תמיכה וחלקי חילוף למוצר 7 שנים מיום מכירת המוצר האחרון במלאי, וברור לגמרי שזה לא מה שקורה בתחום התוכנה, האם גם חברת תוכנה מחוייבת לדבר כזה בחוק או שיש להם איזה קומבינה אחרת?