Harman Kardon VS Denon

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Lilo007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה קורה אנשים??? יש לי הטלבטות מסוימת ואני צריך את העזרה שלכם:

אני מתלבט בין שני הדגמים האלה

Harman Kardon AVR 247
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 147&Page=1

Denon AVR 1708
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 147&Page=1

השימוש העיקרי יהיה בעיקר מוסיקה אבל גם סרטים.

אם מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים העיקרים בינהם ומה הייתרונות של כל אחד על פני השני.

תודה

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

זה גם מאוד תלוי ברמקולים שלך, ובעיקר באוזן שלך - כלומך בטעם האישי שלך

Lilo007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #3 

אני אישית אוהב יותר את HK בנוסף כרגע התכנון הוא לקנות רמוקולים קדמיים בלבד ובשלב מאוחר יותר לקנות את שאר הרמקולים. בקיצור כרגע לשמוע בסטריאו, אבל שוב ממש חשוב לי לדעת מה ההבדלים בינהם, חסרונות או יתרונות אחד מול השני.
אני יודע למשל שהHK מספק זרם בתדר גבוה. האם זה ישפיע אם אני ירצה לשמוע מוסיקה בעוצמה גבוהה???

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

תאמין לי ששתי הרסיברים יספקו אותך מבחינת ווליום לא תהיה בעיה...

השאלה היא גוון הצליל ... איך האלקטרוניקה יודעת לתקשר טוב עם הרמקולים, וזה תלוי בך כמובן כי אתה הוא המאזין למערכת שלך.

אם תשאל אותי, האינטואיציה שלי לוקחת אותי יותר בכיוון הHK במקרה הנ"ל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #5 

אין מה להשוות. לכל מה שקשור לאיכות הגברה - ההארמן לוקח ובגדול. לדנון יש יתרון קל בעיבוד ופיענוח הסאונד. אם אתה הולך על רמקולים קדמיים סבירים ולמעלה, לך על ההארמן!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

nirsalom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120

שליחה #6 

אני גם הייתי הולך על הארמן עם מדובר ברמקולים קידמיים ....
לי יש את ה635 וקידמיים סרווין e710 וביחד זה פגז....
ההבדלים העיקריים זה באמת בעיבוד של הסאונד עצמו אבל זה יותר משנה לגבי קולנוע ביתי...
ואולי עם זה משנה לך לארמן יש חיבור hdmi1.1 ולדנון 1.3 .
מה זה משנה מה אומרים חשוב מה שעושים....

igallevi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #7 

המלצה שלי - לחשוב טוב טוב לפני שאתם קונים רסיבר של HARMAN בפרט ומוצר של ניופאן בכלל .
קניתי המוצר לפני שנה וחצי כאשר היה בין הראשונים לצאת עם כניסת HDMI וקיבלתי אותו עם אחריות לשלוש שנים .
כעבור חצי שנה שבה השתמשתי רק בכניסות האנלוגיות , התחלתי להשתמש בכניסות הדיגיטליות וגיליתי שיש עליה בעוצמת השידור של מאית שניה בכל מעבר בין תחנות בממיר או ב -

PS3 ( הרעש אומת מול טכנאי מוסמך של חברת ניופאן ) , הרעס נשמע בכל הכניסות הדיגיטליות ( HDMI , OPTICAL וגם - CUAXAL ) .
מאז עברתי מערכת שלמה של ייסורים נוסח חברת ניופאן תחת הסלוגן - "אתה מקבל שירות מעולה" .
שלחתי המכשיר 3 פעמים למעבדה :
פעם ראשונה - תיקון כרטיס דיגיטלי
פעם שניה - החלפת כרטיס דיגיטלי
פעם שלישית - החלפת כל המח של הרסיבר
פרט להחלפת מכשיר , עשו את כל הפעולות על המכשיר שלי ולא הצליחו לפתור את הבעיה .
הגעתי עד לראש הפירמידה לאריק נטף מנהל מותג ניופאן , שהסביר לי שיש לי בעיה עם הממיר של YES ועם הרמקולים ( BOSE AM6 ) ... הכל דפוק פרט לרסיבר כמובן ...
שלחו לי רסיבר זהה מתצוגה עם סוכן הביתה לצורך הוכחה שהרסיבר שלי תקין וכל המערכת "דפוקה" , ונחשו מה ? הרסיבר מהתצוגה לא השמיע הרעשים !
כאן הגעתי למצב שהוכחתי שהרסיבר לא תקין , אבל נכנסתי לבעיה חדשה - הדגם לא נמצא במלאי יותר .
מכיוון שהדגם לא נמצא במלאי הציעו לי אופציה של שידרוג לדגם מתקדם יותר ב - 1000 ש"ח , כמובן שסירבתי להצעה מכיוון שלא מעניין אותי השידרוג אלא להינות מהמוצר שרכשתי .

שורה תחתונה -
שילמתי על מוצר המון כסף ( 3,400 ש"ח ) וקיבלתי שירות סוג ד' כאשר החברה מולו עמדתי מקבלת ממני את כל שיתוף הפעולה והסבלנות שהיא יכולה לבקש מלקוח .

יגאל

fddr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

igallevi כתב:המלצה שלי - לחשוב טוב טוב לפני שאתם קונים רסיבר של HARMAN בפרט ומוצר של ניופאן בכלל .
קניתי המוצר לפני שנה וחצי כאשר היה בין הראשונים לצאת עם כניסת HDMI וקיבלתי אותו עם אחריות לשלוש שנים .
כעבור חצי שנה שבה השתמשתי רק בכניסות האנלוגיות , התחלתי להשתמש בכניסות הדיגיטליות וגיליתי שיש עליה בעוצמת השידור של מאית שניה בכל מעבר בין תחנות בממיר או ב -

PS3 ( הרעש אומת מול טכנאי מוסמך של חברת ניופאן ) , הרעס נשמע בכל הכניסות הדיגיטליות ( HDMI , OPTICAL וגם - CUAXAL ) .
מאז עברתי מערכת שלמה של ייסורים נוסח חברת ניופאן תחת הסלוגן - "אתה מקבל שירות מעולה" .
הגעתי עד לראש הפירמידה לאריק נטף מנהל מותג ניופאן , שהסביר לי שיש לי בעיה עם הממיר של YES ועם הרמקולים ( BOSE AM6 ) ... הכל דפוק פרט לרסיבר כמובן ...
שלחו לי רסיבר זהה מתצוגה עם סוכן הביתה לצורך הוכחה שהרסיבר שלי תקין וכל המערכת "דפוקה" , ונחשו מה ? הרסיבר מהתצוגה לא השמיע הרעשים !
כאן הגעתי למצב שהוכחתי שהרסיבר לא תקין , אבל נכנסתי לבעיה חדשה - הדגם לא נמצא במלאי יותר .
מכיוון שהדגם לא נמצא במלאי הציעו לי אופציה של שידרוג לדגם מתקדם יותר ב - 1000 ש"ח , כמובן שסירבתי להצעה מכיוון שלא מעניין אותי השידרוג אלא להינות מהמוצר שרכשתי .

שורה תחתונה -
שילמתי על מוצר המון כסף ( 3,400 ש"ח ) וקיבלתי שירות סוג ד' כאשר החברה מולו עמדתי מקבלת ממני את כל שיתוף הפעולה והסבלנות שהיא יכולה לבקש מלקוח .

יגאל
...
כשלי הלך הרסיבר הזה (255
) חודש וחצי אחרי הקנייה,ואמרתי שזה *** של רסיבר אנישים צחקו עלי...
שומר נפשו ירחק מהרסיבר הזה.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #9 

igallevi כתב:המלצה שלי - לחשוב טוב טוב לפני שאתם קונים רסיבר של HARMAN בפרט ומוצר של ניופאן בכלל .

שורה תחתונה -

יגאל
...
(n) (n) (n) (n) לניופאן.
אין שום סיבה שלקוח יעבור מסכת יסורים כזאת.
זה היה דגם 255?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”