dvd upxus 608 לא קורא avi??

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
ami276 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי לא מזמן את הdvd הנ"ל..
צרבתי לדיסק סרט בקובץ AVI ומשום מה אין לי וידאו (תמונה) אלא רק סאונד.
ניסיתי להפעיל סרט בקובץ bin או nrg של svcd רגיל ועבד מצויין.
מה הולך פה או שאני לא יודע לצרוב בnero??

צרבתי את הקובץ של avi בתור burn data.

אם מישהו יוכל להגיד לי איפה טעיתי אני אשמח מאוד....

תודה רבה חברה'..

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #2 

תנסה לעשות את זה דרך NERO BURNING ROM
תבחר CD-ROM ISO
תוודא שבחרת ב-NO MULTISESSEION
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

dennis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

ami276 כתב:רכשתי לא מזמן את הdvd הנ"ל..
צרבתי לדיסק סרט בקובץ AVI ומשום מה אין לי וידאו (תמונה) אלא רק סאונד.
ניסיתי להפעיל סרט בקובץ bin או nrg של svcd רגיל ועבד מצויין.
מה הולך פה או שאני לא יודע לצרוב בnero??

צרבתי את הקובץ של avi בתור burn data.

אם מישהו יוכל להגיד לי איפה טעיתי אני אשמח מאוד....

תודה רבה חברה'..
...
גם אני רכשתי את המכשיר לא מזמן ... חלק מהסרטים הוא מציג בסדר וחלק לא. לפי דעתי הבעיה היא שחסר לו תמיכה ב-codecs מסויימים וזה לא קשור לצריבה. הובטח לי בזמן הקנייה שאפשר לעדכן את המכשיר ... עדיין לא מצאתי שום עדכון למכשיר הזה :(

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135

אני מקווה שאתם יודעים כי צריבת divx ,avi ודומיהם

שליחה #4 

מבצעים בנרו רק ע"י צריבת data cd במהירות 8X גג וכאשר יש אופצייה יש לסמן צריבת כל הדיסק כמקשה אחת ולא טרק אט וואנס.
כי אם אתם לא צורבים כך אל תתפלאו שיש לכם בעיות לראות או לשמוע.

dennis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

isreals, יש לך הסבר למה צריך לצרוב במהירות X8 ? קצת קשה לי לקבל את זה. את כל הדיסקים שלי אני צורב באותה צורה, וכמו שאמרתי את חלקם הוא מציג בסדר ואת חלקם לא. חוץ מזה, איך אתה מגיע למסקנה שיש בעיה עם הדיסק, כאשר הנגן קורא אותו ללא בעיה, מזהה את הקובץ ומנגן אותו ( אומנם ללא וידאו).
לא בדקתי את זה לעומק, אבל הפורמט של שני הסרטים שהיו בעייתים הוא DivX 3.0 . סרטים בפורמטים יותר חדשים בינתיים רצים ללא שום בעיה.

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

dennis ברגע שאתה צורב במהירות גבוה יותר מ8X

שליחה #6 

יש מעין בעיה של סינכרון בין הסרט לפס קול .אני למדתי את זה מניסיון כי לפניי שהיה לי די וי די שקורא divx צרבתי מלא סרטים במהירות גבוה יותר מ 8X ורובם פשוט נתקעים או מוקרנים בדיוק כך כפי שקרה לך אחריי שלמדתי אני צורב אך ורק ככה ואם תשים לב גם כאשר אתה מוריד סרט שהורד בצורת אימאג' הנרו מקבל אוטמטית ע"י זה שקודד את הסרט הוראה לצרוב במהירות 8 ולא שום דבר אחר .
ישראל .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

האם את השילוב של פס הקול הוא עושה בזמן הצריבה?
כי אם לא, הרי זה לא הגיוני, מדובר בקובץ שאותו צורבים ברצף, הצורב לא יודע מה מתוכו זה וידאו ומה אודיו....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dennis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לישראל: Nero בוחר את המהירות בהתאם לצורב (אולי גם בהתאם לדיסק).
אולי פשוט הגיע הזמן להחליף צורב?
לגבי הסנכרון: אתה צורב מידע כלשהו על הדיסקים, וכמו שאמר מרטין, אין לצורב שום מידע על התוכן. ככל שהצריבה יותר מהירה, יש יותר סיכוי לטעויות וכנראה בגלל זה הנגן שלך לא יכול להציג את הסרט כמו שצריך.

למרטין: אני צורב קבצים מוכנים.

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

dennis-קודם כל נרו נותן לך את האופצייה לבחור מהירות

שליחה #9 

ושנית שני הצורבים שלי חדשים לגמריי אחד צורב די וי די של teac X16 שכבה כפולה והשני samsungX52-24X-52X ככה שאין לי שום בעיה את הסרטים ההם צרבתי לפניי יותר משנתיים עוד לפניי שידעתי איך זה עובד ועוד לפניי שתכננתי לקנות די וי די divx שגם זה היה לפניי שנתיים .ולמרטין אז זהו שכן הצורב יודע לזהות רק מה שתוכנת הצריבה יודעת לזהות ואם ברשותך נרו פרימיום 7 תגלה כי לעיתים על עף שהסרט מוצג באחד הנגנים במחשב נרו גם במצב של data מסמן עליו X כי הוא אינו מכיר את פורמט הווידאו .בגרסאות הקודמות של נרו הוא לא היה מסמן x כי אם נותן לך לצרוב ואז היית מגלה כשניסת להקרין את הסרט שקיים רק פס קול ללא תמונה.
ישראל.
ודניס דרך אגב לי אין כל בעיה כל הסרטים שאני צורב מוקרנים במלואם ובאיכות מעולה ואם איני טועה מי שהתלונן על בעיה זה אתה ולא אני אני רק ניסיתי לפתור לך אותה .
ישראל

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #10 

israels, לא מובן לי הנושא.
יש לך איזה לינק שאוכל ללמוד יותר?
About.me

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מרטין -אין לי לינק כזה פשוט תתקין נרו 7 פרימיום

שליחה #11 

ותראה שלא תמיד הוא מזהה את הפורמט של הסרט ,ואו אז הוא מסמן עליו X אין זה מצביע על כך שהוא לא ייתן לך לצרוב אלא על העובדה שהפורמט הספיציפי הזה אינו מוכר לו שגם לזה יש פתרון ,בכול מקרה אם תתעקש לצרוב אותו למרות שנרו סימן עליו X לא תראה שום דבר אלא רק תשמע סאונד וגם זה תלוי בכך שהדי וי די דיווקס מזהה את הפורמט האמור.
בקשר למהירות צריבה -כבר ניהלנו את הדיון הזה פעם כמה שיותר איטי כך יותר טוב וכמובן שהמדייה עצמה מהווה גם היא שיקול לכן אני לא צורב דבר למעט תוכנות במהירות העולה על 8X ודי וי די במהירות 4X .
ישראל.
ומרטין זה מניסיון אישי יצא לי לשים מספיק מדיות בפח בגלל השטות הזאת עד שמישהו הסביר לי איך זה צריך להיות בדיוק ומאז ברוך השם אני לא הורס יותר דיסקים מתוך בורות.
ישראל

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #12 

לא רוצה שהוא ייזהה כלום.
רוצה לצרוב DATA. כלומר, ביט לביט.
במקרה כזה אין שום קשר בין הוידאו לאודיו והתוכנה לא מעניין אותה כלום.
About.me

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #13 

מרטין צודק!

כאשר צורבים DATA, התוכנה והצורב לא מעניין אותם מה אתה צורב.
מהירות הצריבה גם לא אמורה להשפיע על זיהוי הפורמט שעל גבי הדיסק. אומנם זה נכון שעדיף לצרוב במהירות נמוכה, אבל לא בגלל הבעיות שהועלו כאן.
לא מזמן קרו לי שתי הבעיות שהוזכרו כאן, והצלחתי להתגבר עליהן באמצעות התוכנה VIRTUALDUB, שלדעתי אי אפש בלעדיה לכל חובבי ה-DIVX.
כאשר ישנו פער (אי סינכרון) בין פס הקול והוידאו, זה נובע מבעיה בקידוד הקול בזמן ההמרה ל-DIVX ובחירת מקודד VBR, מה שיוצר אי התאמה בין פס הקול והוידאו. הפיתרון לבעיה הזאת הוא, לפרוס את פס הקול מחדש לפורמט WAV ואז לבחור במקודד קול אחר שהוא CBR ולא VBR
לגבי הוידאו צריך לעשות פעולה דומה, גם כאן הבעיה היא במקודד עצמו או מי שקודד את הסרט. גם כאן VURTUALDUB נכנסת לתמונה, מה שצריך לעשות הוא לעבור בתוכנה למצב FULL PROCESSING MODE ואז לקודד את הסרט מחדש במקודד נפוץ יותר. שיטה טובה שאני אימצתי לעצמי היא, לקחת סרט שעובד חלק בנגן שיש לי, ואת כל הפרמטרים שלו להעתיק לסרט הבעיתי.

מקווה שעזרתי
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3864
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #14 

יש לי גם ת'דיוידי הזה. הבעיה שהוא לא מכיל קודק לדיוקס 3 . אפשר לעשות לו FIRMWARE ! אני עשיתי רק דרך מעבדת החברה שקנית אותו. ניסו לדרוש 69 ש"ח אבל אחריי ויכוחים עדכנו חינם( יכול לקרוא כתוביות בעברית)
סה"כ השויתי אותו עם פיוניר וקסורו ואני מאוד מרוצה ממנו
And the meek shall inherit the earth
...

chapalul
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #15 

FIRE_WIRE כתב:יש לי גם ת'דיוידי הזה. הבעיה שהוא לא מכיל קודק לדיוקס 3 . אפשר לעשות לו FIRMWARE ! אני עשיתי רק דרך מעבדת החברה שקנית אותו. ניסו לדרוש 69 ש"ח אבל אחריי ויכוחים עדכנו חינם( יכול לקרוא כתוביות בעברית)
סה"כ השויתי אותו עם פיוניר וקסורו ואני מאוד מרוצה ממנו
...

דרך איזו מעבדה עדכנת? קניתי גם את המכשיר הזה, צריך להגיע כל יום והבטיחו לי שהוא קורא הכל. קניתי דרך פירלס.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3864
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #16 

דרך פירלס- תיצור איתם קשר טלפוני בתמיכה
And the meek shall inherit the earth
...

chapalul
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #17 

FIRE_WIRE כתב:דרך פירלס- תיצור איתם קשר טלפוני בתמיכה
...
יצרתי קשר, אמרו לי שאין להם עדכון ואין מה לעשות... איך אתה הוצאת מהם עדכון? יש לך רעיון מה אני יכולה לעשות?
זה ממש מבאס. סוף סוף הגיע המכשיר ואני לא יכולה לראות אף אחד מהסרטים שהורדתי (לאחר שקודדו מחדש עם כתוביות ב- Virtual Dub, לא בדקתי כאלה שלא קודדו כי זה לא משנה לי- אני תמיד מכניסה את התרגום ויש לי מלא סרטים כבר...)

תודה,
מעיין

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”