קודם כל תודה
ההרמוני 1 הוא השלט החכם הראשון שלי. לא היה לי נסיון עם שלטים קודמים וביומיים הראשונים שהוא אצלי עושה רושם לשלט מצויין.
ויזואלית הוא יפה מאוד (לפחות בעיני) והשילוב של מסך מגע עם כפתורים פיזיים עושה את העבודה ממש נהדר. כיף ללחוץ על כפתור ייעודי שעושה בשבילך את כל הפעולות הנדרשות.
קצת התאכזבתי מתפקודו בהפעלת המזגן המיני מרכזי - הוא לא נוח ולא מתאים לתפעול מזגן מיני מרכזי כי לא ניתן לראות על צג השלט את הטמפרטורה, עוצמת מאוור וכיו"ב.
לגבי ה-1000 אין לי מושג כי גם ככה חרגתי מהתקציב (עלה לי 1080 ש"ח) והעלות של ה-1000 היא לפחות פי 2 - סכום גבוה מאוד יחסית לתועלת שהיא די שווה ב-2 השלטים (לפחות בעיניי... )
תודה רבה על ההתייחסות, גם אני הזמנתי אותו עכשיו כבר אין לי סבלנות אני כל כך רוצה לראות במה מדובר מקווה שלא אתאכזב,לגבי ה-1000 לא נראה לי בהתייחס למה שאמרת לגבי המחיר נראה לי מוגזם מה כן שמדובר בשתי שלטים עם תכונות די זהות מלבד התמיכה שלה-1000 במשדר RF .נשתמע שאקבל אותו.
שלום לכולם.
את השלט ניתן לרכוש בחנות המדהימה של משרדיה באינטרנט.יש מלאי והאספקה בדרך כלל תוך יום אחד.
המחיר הוא 1149 ואפשר תשלומים כמה שרוצים.
זו החנות הכי אמינה ברשת. www.misradia.co.il
אוריה כתב:שלום לכולם.
את השלט ניתן לרכוש בחנות המדהימה של משרדיה באינטרנט.יש מלאי והאספקה בדרך כלל תוך יום אחד.
המחיר הוא 1149 ואפשר תשלומים כמה שרוצים.
זו החנות הכי אמינה ברשת. www.misradia.co.il