אוזניות ULTRASONE וערכת אוזניות עד 12,000 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
matanoosh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
חיידק האוזניות נדבק בי שוב לאחר שמכרתי את ה- BD 880 (ומגבר ה- CREEK OBH) לפני כשנה ומאז אני מצטער על כך.

אני משתוקק לשמוע את ה- US EDITION 9, שעושה רושם שנמצאות גבוה על הפסגה מבחינת המחיר. מישהו יכול לחלוק התרשמות?

לפני כשנה, בתערוכת הסטראו שהיתה במכביה, האזנתי ל- GRADO RS1000 עם הגברה ייעודית, לאלקטרוססטיות של STAX עם המגבר היקר שלהם, ולא נהניתי.

האוזניה היחידה שחילצה ממני הנאה והתרגשות היתה ה- BD 880 שלי.

כרגע מדגדג לי לקנות אוזניה ב- 4,5 אלף ולהוסיף עוד הגברה ייעודית איכותית. מניח ש- NAIM הם אופציה מאד ריאלית.. מישהו מכיר את ה- GSP שיש באתר של אבי יפה?

בכל מקרה, כל דעה על ULTRASONE על דגמיה היקרים ובעיקר על הדגם הנ"ל, וגם על מגברים ייעודיים בתחום ה- 4-5000, תתקבל בברכה.
תודה.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

לא שמעתי את הצירוף מנ"ל יותר נכון לא שמעתי את הפריטים למלעה בשום צירוף אך אם אתה משתוקק לבזבז סכום כסף נכבד על אוזניות סגורות היתי ממליץ על סט תואם של אודיו טכניקה או אולי משהו פתוח דוגמת K1000 AKG אם משהו שמסוגל להניא אותם בכבוד.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

vek44acm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

לי אישית יש בבית:
מגבר - Niam + i-Supply
אוזניות - Ultrasone PROline750
ואני נהנה מי כל דקה.
איזה מוזיקה אתה שומע?
היתרון הגדול של אולטסון שהם מייצרים את האוזניות הסגורות הטובות העולם, וגם אני מת להקשיב לEDITION 9 שלהם.
היתרון של ניאם הוא באיכות. והיתרון שלו על הGSP שמייוצר ע"י חברה קטנה מי אנגליה לעומת ניאם (כנס לאתר של החברה ותבין שזאת חברת High לכל דבר), שאפשר להשדרג אותו בעזרת ספקי כוח כן ספקי כוח (תקרא קצת על פילוסופית המוזיקה של החברה).
ומה מקור המוזיקה (מחשב,סידי וכו)?

matanoosh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

NAIM VS GSP

שליחה #4 

תודה רבה על השיתוף.
שומע המון סוגי מוזיקה. בצד האקוסטי - פלמנקו ואתני , ובצד החשמלי יותר- רוק מתקדם על מגוון סוגיו.

עם איזה מקור אתה שומע?

אני לא החלטתי מה לעשות. יש לי MERIDIAN 588 בסלון, אבל היות והאוזניות יהיו כנראה במקום אחר, אני חושב לחבר למגבר אוזניות איזה SQUEEZEBOX או סטרימר יותר רציני. עוד לא הוחלט. :)

סלבה, תודה גם לך על התגובה. נדלקתי קצת על האולטרסון כי החברה נראית מאד אקזוטית ושווה האזנה. מה גם שבתערוכה האחרונה שהייתי בה (לפני שנתיים במכביה) לא אהבתי את הגראדו והאודיו טכניקה ששמעתי. עם מה היית מניע את ה- AKG?

vek44acm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

המקור שלי הוא המחשב עם כרטיס קול Julia
אני לא יודע איך האולטרסון בצד האקוסטי אבל מבחינת הרוק אני יכול להביא לך חווית שלי על כמה אוזניות. גראדו GS1000 לא עושה לי את זה, אבל נראה לי שהם אחלה למשהו אקוסטי וקלאסי. סנייהזר HD680 נשמעות כאילו אין להם כוח לכל התדרים הכל מפוזר. AKG 701 היו יותר טובים אבל עדיין לא הרגשתי את פלפל.בייאר 880 כמעט ברמה של אולטרסון אבל אולטרסון פשוט הכי מדוייק.
אז אם אתה שומע הרבה רוק הבחירה שלך צריכה להיות בין אולטרסון בייאר אבל בסופו של דבר הכל טעם אישי, קח יום חופש לבחירת האוזניות המתאימות.
ובלי מגבר אוזניות אתה לא תנצל 50 אחוז מי האוזניות האלו

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

לא יודע על איזה אוזניות להמליץ כי לא שמעתי כאלה בטווח מחירים הזה.. אבל מה שבטוח אני מציע לך זה לקנות GSP ולא את הNaim.
יש להם עבודת שיווק מצוינת, אבל בפועל המגברים שלהם לא ברמה המתוארת שהם מצהירים.
תבדוק לעומק יותר על הGSP ב Head Fi ותראה איך מתלהבים ממנו שם (אני אישית הייתי מת לאחד כזה).

matanoosh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

למה אדוני מלכלך?:)

שליחה #7 

וברצינות, מה גורם לך להתבאס על הניים?
שמעתי הרבה את המוצרים של החברה, בגדול אני די אוהב את הסאונד שלהם, וחשוב לא פחות - הם מאד עקביים. כלומר, אין הפתעות.כל המוצרים נשמעים כאילו תוכננו על פי אותם קריטריונים להאזנה.

SoapSeller
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

אם אתה אוהב את הסאונד אין מה לעשות,
אני לא מכיר את שאר מוצרי החברה, ולכן אין לי מושג אם המגבר אוזניות שלהם מאופיין באותו צליל.

מהאזנה הקצרה שערכתי למגבר אוזניות שלהם התרשמתי שהוא לא מצדיק את מחירו.
הוא לא דחף שום אוזניה ששמעתי איתו לרמה מספקת.
(שמעתי את ה-GS1000 וה-K701)

הבעיה היא שבארץ אין מספיק(לקרוא: כמעט בכלל) מגברי אוזניות לשמיעה.
אני מציע לך קודם כול להסגר על האוזניות ואחרי זה לחפש מגבר,
ונראה לי שהדרך הכי טובה לעשות את זה כרגע זה להתענין בקהילה(כאן, נגיד) ולשמוע אצל אנשים.

אתה תמיד יכול לעשות מה שאני עשיתי עד עכשיו - להמר,
אבל אני מודה שזה לא מומלץ (:

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

Re: למה אדוני מלכלך?:)

שליחה #9 

matanoosh כתב:וברצינות, מה גורם לך להתבאס על הניים?
שמעתי הרבה את המוצרים של החברה, בגדול אני די אוהב את הסאונד שלהם, וחשוב לא פחות - הם מאד עקביים. כלומר, אין הפתעות.כל המוצרים נשמעים כאילו תוכננו על פי אותם קריטריונים להאזנה.
...
אדוני היה קונה משהו אחר בכסף, אבל אם אתה מרוצה אז מי אני? :)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”