מחפש אוזניות איכותיות ל ipod עד 140$

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
duck פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התחדשתי לי באייפוד נאנו החדש,
ועכשיו אני מנסה לבחור להם אוזניות טובות שיביאו לי מארה"ב המחיר הוא בערך 140$ +- בבית יש לי סנהייזר HD 515 שקצת התאכזבתי מהם הם די חמימות ונעימות שאני אוהב אבל קצת לא מספיק בתדרים הנמוכים, אז בעיקרון אני מחפש שיהיה צליל חם ומפורט וקצת יותר באס אבל הדוק ומדוייק (ואני יודע שזה לא פשוט שיהיו גם ניידות ובמגבלת המחיר הזה, אבל עד כמה שאפשר..) וגם רצוי מאוד שיהיו סגורות שלא ישמעו מבחוץ,
בעיקרון אני שומע די הרבה סגנונות בעיקר רוק מטאל וג'אז וקצת גם שחורה ואלקטרונית מידי פעם אז די חשוב שיצטיינו בהרבה סגנונות מוסיקה,
ובנתיים חשבתי על כמה:
Utrasone iCans, grado iGrado ואולי גם Sennheiser px2000 אבל לא שמעתי אף אחד מהם ואני פתוח להצעות,
אז הצעות ועזרה יתקבלו בברכה, תודה.

darosh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה #2 

כשאני שומע עם האייפוד שלי אני אוהב אוזניות כפתור שנוח ללכת איתן וגם שיהיו אטומות לרעש מבחוץ.
האוזניות שאני הכי אוהב הן CX300 וSennheiser, הן קטנות, מתלבשות מצויין על האוזן, אטומות לרעש והכי חשוב שומעים מצויין במיוחד את הצלילים הנמוכים.
אני קניתי את זה בת"א, בחנות היבואן בסביבות ה280 ש"ח לפני שנה ואני מרוצה מכל רגע.

duck פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

הסיבה שאני לא רוצה אוזניות כפתור היא שיש לי אוזניות sony MDR-EX81LP/B כאלה:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... d=11037656
ואלו הם האוזניות הכי גרועות שיצא לי לשמוע עד עכשיו (ולא זולות גם..) ואולי אוזניות אחרות כמו סנהייזר ושור יהיו הרבה יותר טובות בסגנון הזה אבל בגלל שקניתי והתאכזבתי כל כך מאלה אז אני לא רוצה לקנות עוד פעם משהו כזה..
יש עוד הצעות המלצות בבקשה?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

SHURE טובות
לי יש E5 אבל זה מעבר לתקציב, יש להם גם דגמים אחרים שזכו לבקורת טובה
תבדוק E3c/E2c.. או סידרה SE החדשה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

DUCK אפשר לדעת מה הבעיה שלך עם האוזניות של סוני ? כי יש כמה בעיות נפוצות שיכולות לקבל פתרון , ולנגן נייד זה הדבר הכי טוב כי כולן אוטמות רעשים מבחוץ . כך שאתה לא צריך להרוס את השמיעה כדי לשמוע טוב

duck פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הבעיה עם הסוני האלה חוץ מזה שהם בכלל לא נוחות לי, זה שהסאונד שלהם נורא עמום אין פירוט במידים בכלל והבאס נורא עמום ויבש והווליום כל כך חלש עד שחזרתי לבדוק שלא טעיתי והעכבה שלהם היא לא איזה 600 אוהם וכשיש הרבה צלילים ביחד הכל נשמע כאילו זה מגיע מרחוק ומתערבב ולא קיימת במה, ואני פשוט לא מסוגל לשמוע איתם.
ובקשר לשור אני יודע שהן נחשבות אוזניות נורא טובות אבל גם נורא יקרות אבל יהיה מעניין לשמוע אותם פעם.. מישהוא יודע איפה ואם בכלל אפשר לשמוע אותם באזור ירושלים?
ויש עוד המלצות למשהוא אחר? (כי במחיר הזה אני לא בטוח שהשור יהיו כל כך טובות..)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #7 

אני מציע שתמצא מישהו שיש לו את הזנהייזר CX300 , אני חושב שתבין אז שגם אוזניה זולה יחסית (200-300ש"ח) נשמעת מצויין .

ולגבי שמיעה , אני לא חושב שאפשר אבל אם כן אז בחנות של אבי יפה בירושליים

duck פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

ביקשתי המלצה לאוזניות באזור ה 140$ ואני מקבל המלצות על אוזניות ב 10-20 $ ?? :\ (חוץ מהשור אבל הם הרבה מעבר לתקציב כרגע..)
חברה אני מחפש משהוא יותר רציני ואיכותי ה igrado או icans לא יהיו הרבה יותר טובות ממה שהמלצתם לי פה?

sashaefi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121

שליחה #9 

ל ETYMOTIC יש דגמים מענינים בתקציב הזה.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #10 

duck כתב:ביקשתי המלצה לאוזניות באזור ה 140$ ואני מקבל המלצות על אוזניות ב 10-20 $ ?? :\ (חוץ מהשור אבל הם הרבה מעבר לתקציב כרגע..)
חברה אני מחפש משהוא יותר רציני ואיכותי ה igrado או icans לא יהיו הרבה יותר טובות ממה שהמלצתם לי פה?
...
למה?
יש ל-SHURE גם דגמים יותר זולים שזה לא אומר שהם פחות טובים מאחרים..
אני אישית קניתי כי לי יש באג בראש

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”