בשישי האחרון קניתי LCD טושיבה 32".
אחרי שהתייאשתי מחיבור המחשב דרך קומפוננט,בשלב הראשוני חיברתי דרך כבל vga to vga,ראו מעולה ברזולוציה 1360X768 וגם על 1280X720 - אנלוגיים כאמור.
היום הגיע הכבל dvi to hdmi שהזמנתי,הכל טוב ויפה ורואים טוב את כל איזור הדסקטופ וסרטים באיכות גבוהה וכ'ו ב hd-ready - 720P.
כרגע יש לי בעיה שאנלא מוצא לה פתרון בשומקום..
מבין כל המשחקים שמותקנים לי על הפיסי,רק פרו 08 מוכן לעבוד תחת הרזולוציה\איכות הזאת,כולם עבדו באותה רזולוציה- אנלוגית.
יש לי כרטיס מסך רדאון ספייר x1650.
מסך טושיבה רגזה 32a3500.
וינדוס אקס פי אס פי 2.
הבעיה כנראה נעוצה בכרטיס מסך,משו עם הרזולוציות,יכול להיות שהמשחקים(שהם לא הכי חדשים) פשוט עתיקים מדי כדי לעבוד ב HD?ואנלא מדבר על סופר מריו אלא נגיד nba07 או ניד פור ספיד קרבון.
הקיצר יש מצב שיש לזה פתרון?שלא כלול בו החלפת רזולוציות 19 פעמים ביום או חיבור כבל vga to vga בנוסף ל hdmi?
בעיה קטנה עם כרטיס מסך+מסך.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הפתרון פשוט, ראשית המשך לעבוד במוד של 1360X768 זהו המוד הנכון למסך שלך.
משחקים שלא יעבדו במוד זה הם משחקים ישנים שלא תומכים ב-16:9 וגם אם היו עובדים התמונה היתה מתמתחת.
לכן, במשחקים שיש LAUNCHER שם אתה בוחר את הרזולוציה, בחר 1024X768 ובאילו שאין שנה את רזולוציית החלונות לפני שאתה מפעיל את המשחק ל-1024X768. התוצאה תהיה חלון של 4:3 במרכז המסך שלך באיכות גבוהה מכיוון שתהיה לך תמונה של 1:1 מבחינת הפיקסלים. כשהמשחק ירוץ תוכל להמשיך לשחק איתו כך או למתוח ל-16:9 בשלט.
תבלה!
משחקים שלא יעבדו במוד זה הם משחקים ישנים שלא תומכים ב-16:9 וגם אם היו עובדים התמונה היתה מתמתחת.
לכן, במשחקים שיש LAUNCHER שם אתה בוחר את הרזולוציה, בחר 1024X768 ובאילו שאין שנה את רזולוציית החלונות לפני שאתה מפעיל את המשחק ל-1024X768. התוצאה תהיה חלון של 4:3 במרכז המסך שלך באיכות גבוהה מכיוון שתהיה לך תמונה של 1:1 מבחינת הפיקסלים. כשהמשחק ירוץ תוכל להמשיך לשחק איתו כך או למתוח ל-16:9 בשלט.
תבלה!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"