חברים,צריך את עצתכם:
אתמול במהלך עבודתי(לא משנה מה,מי....) להפתעתי אני רואה במחסן את
הרמקולים הנ"ל.
הם לא מחוברים,מצבם הפיזי לא מזהיר.
בהנחה שהם עובדים תקין,כמה לדעתכם הם שווים(אני אמור להציע מחיר),אולי מצאתי מציאה
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
ניראה לי שלא תהיה בעיה של תקינות בגלל שעכשיו ראיתי בתמונה שיש..................3 רמקולים
אם יש תקלה באחד(אין לי מושג עדיין) יהיה אפשר להשמיש אותו בעזרת השלישי.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
אל תתרגש מהשריטות, זה אכן Matrix 801 Series 3, יוצר בין 95-97. רמקול מדהים עם איזון טונאלי נייטראלי מאד למרות הגודל המפלצתי, גבוהים מעודנים מאד למרות טוויטר אלומינום. יודע לעשות מוזיקה כמו שמעט מאד רמקולים יודעים, מתפקד במיטבו עם מגברי מנורות עתירי הספק (שמן הסתם יעלו כפליים יותר ממנו). אני עבדתי איתו עם מגבר SET 50W והתוצאה הייתה מדהימה, כל עוד הווליום לא היה בשמיים. שמעתי אותו גם עם הגברה דיגיטלית, מה שהתאים יותר למוזיקה רועשת יותר (והוא יודע לייצר המון SPL!). המחיר שאייל ציין ריאלי לרמקול במצב קוסמטי כמו שהתמונה שלך מראה. אקזמפלר שמור יותר (עם אריזות מקוריות!) יהיה שווה יותר מן הסתם (ואין הרבה).
אם יזדמן לך לשים עליהם יד - צור איתי קשר, יש עוד כמה טיפים מעניינים.
אבל אני מתנצל שחשבתי שהתבלבלת במונחים.
בכל מקרה, אני מצטרף ליאיר, זה רמקול שאפשר להוציא ממנו דברים מצויינים, בודאי, יחסית לעלות שלהם, אממה, אני בטוח שיש לא מעט "הנהלות" שלא היו מכניסות דבר כזה אפילו לרחוב...